Fillers en Botox voor mannen

Niet alleen vrouwen hebben last van huidveroudering naarmate de jaren vorderen. Ook de huid van mannen verliest op den duur aan stevigheid en volume, waardoor er lijntjes, rimpels en plooien ontstaan. Mannen die zich hieraan storen, hebben baat bij een injectable behandeling. Bij Joost Kroon cosmetische kliniek hebben we jarenlange ervaring met Botox en filler behandelingen voor mannen. U bent bij ons altijd verzekerd van persoonlijke aandacht en kwalitatieve cosmetische zorg.
 • Gegarandeerd een natuurlijk resultaat
 • Veel ervaring met het behandelen van mannen
 • Aangesloten bij de NVCG
 • Persoonlijke aanpak en behandelplan op maat
 • Hypermoderne kliniek in Amsterdam

Direct een afspraak maken

Populaire behandelingen voor mannen

 • Fronsrimpel behandeling
 • Botox tegen zweten
 • Botox tegen kraaienpootjes
 • Wallen wegwerken
 • Kaaklijn versterken
 • Neus lippenplooi behandeling
 • Laserontharen
 • Milkpeel vitamine C

Waarom een injectable behandeling voor mannen?

Mannen hebben een andere anatomie dan vrouwen. Zo hebben ze vaak een dikkere huid en sterkere gezichtsspieren. Het is belangrijk dat de injectable behandeling hierop wordt aangepast. Soms is voor het behandelen van een fronsrimpel bij een man bijvoorbeeld meer Botox nodig dan bij een vrouw. Daarnaast is het gewenste resultaat vaak anders bij mannen dan bij vrouwen. Zo is het voor de meeste mannen erg belangrijk dat hun mannelijke uitstraling wordt behouden of zelfs versterkt. Ga voor uw behandeling daarom naar een cosmetisch arts die ervaring heeft met het behandelen van mannen.

Over cosmetisch arts Joost Kroon

Joost Kroon is een gespecialiseerd cosmetisch arts met jarenlange ervaring op het gebied van Botox en fillers. Hij studeerde geneeskunde de Universiteit van Amsterdam en specialiseerde zich vervolgens in cosmetische behandelingen.

Naast arts is Joost Kroon trainer bij Botox en fillermerk Juvéderm. Hij leidt wereldwijd artsen op in het werken met injectables en geeft lezingen op internationale congressen.

Lees meer over Joost Kroon

Botox voor mannen

Botox wordt gebruikt voor het behandelen van ouderdomsverschijnselen, zoals rimpels. Daarnaast kan Botox ingezet worden voor verschillende medische toepassingen, zoals tandenknarsen en migraine. Het middel bestaat uit het eiwit botuline toxine, dat de prikkeloverdracht van zenuw naar spier blokkeert. Hierdoor wordt de spier tijdelijk verslapt. Het lichaam breekt Botox af, waardoor het effect na een aantal maanden vermindert en uiteindelijk helemaal verdwijnt. Populaire Botox behandelingen voor mannen zijn:

Fronsrimpel

De meest voorkomende en opvallende rimpel bij mannen is de fronsrimpel. Deze rimpel veroorzaakt vaak een norse en vermoeide uitstraling. Gelukkig zijn fronsrimpels goed te behandelen met Botox. Het resultaat van deze behandeling is een ontspannen en fris uiterlijk.

Meer over deze fronsrimpel behandeling

Botox tegen zweten

Heeft u last van overmatig zweten en belemmert dit u in uw dagelijkse bezigheden? Dan biedt een behandeling met Botox wellicht uitkomst. Door middel van deze injectable verdoven we de zenuw die de zweetklieren aanstuurt. Hierdoor produceren de klieren tijdelijk geen zweet meer. De behandeling is erg geschikt voor het tegengaan van overmatig zweten in de oksel maar kan ook uitgevoerd worden bij transpiratieklachten bij de haargrens en op handpalmen en voetzolen. Het effect van de Botox behandeling tegen zweten houdt zo'n vijf tot twaalf maanden aan. Hierna kunt u terugkomen voor een herhaalbehandeling.

Meer over Botox tegen zweten

Kraaienpootjes

Het toppunt van een mannelijk gezicht is toch wel een strakke kaaklijn. Wanneer u zelf niet gezegend bent met een ferme kaaklijn, kunnen we deze wat voller maken met een fillerbehandeling.

Meer over de kraaienpootjes behandeling

Fillers voor mannen

Bij een filler behandeling voor mannen is het van belang dat we de mannelijke, sterke vormen van het gezicht intact houden. De cosmetisch arts moet daarom de juiste hoeveelheden fillers op de juiste plaats injecteren. Joost Kroon is gespecialiseerd in het werken met MD Codes™, waardoor hij een zeer natuurlijk resultaat kan garanderen. Populaire fillerbehandelingen voor mannen:

Wallen wegwerken

Wallen kunnen erg hardnekkig zijn en een vermoeide blik veroorzaken. Door middel van een fillerbehandeling is het mogelijk om de wallen op te vullen, zodat ze vrijwel niet meer zichtbaar zijn.

Meer over wallen wegwerken

Kaaklijn versterken

Het toppunt van een mannelijk gezicht is toch wel een strakke kaaklijn. Wanneer u zelf niet gezegend bent met een ferme kaaklijn, kunnen we deze wat voller maken door middel van een fillerbehandeling.

Meer over kaaklijn fillers

Neus lippenplooi

Een diepe neus lippenplooi kan een vermoeide en zorgelijke uitstraling veroorzaken. Met behulp van fillers vullen we plooi op, met een zachter en frisser gezicht als resultaat. We gebruiken altijd tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Het resultaat houdt tot negen maanden na de behandeling aan.

Meer over de neus lippenplooi behandeling

Overige cosmetische behandelingen voor mannen

Bij Joost Kroon cosmetische kliniek kunt u naast behandelingen met injectables terecht voor diverse andere cosmetisch behandelingen, zoals huidverbetering.

Laser ontharen

Ongewenste haargroei is ook voor mannen een vervelend probleem dat soms zelfs gepaard gaat met ontstekingen. Daarnaast is overbeharing vaak een sociale belemmering. Door middel van een behandeling met een speciale laser is het mogelijk om de ongewenste haartjes volledig te verwijderen.

Meer over laserontharing

Milkpeel vitamine C

Last van een grauwe en doffe huid? Een Milkpeel behandeling geeft uw huid zijn stralende en egale teint terug. De Milkpeel zorgt voor een vernieuwing van de opperhuid, waardoor de huid een frisse en jonge uitstraling krijgt.

Meer over Milkpeel

Injectable behandelingen met een natuurlijk resultaat

Voor veel mannen is het belangrijk dat het niet zichtbaar is dat ze een cosmetische behandeling hebben gehad. Misschien nog wel meer dan voor vrouwen. Bij Joost Kroon cosmetische kliniek hoeft u zich geen zorgen te maken dat uw omgeving ziet dat u behandeld bent. Joost Kroon garandeert namelijk altijd een natuurlijk resultaat. Na een behandeling hoort u er frisser en jonger uit te zien zónder dat het zichtbaar is dat dit door een cosmetische behandeling komt.

Neem direct contact met ons op

Heeft u vragen over een cosmetische behandeling voor mannen of wilt u langskomen voor een consult? Neem dan contact met ons op via 020 3338 650 of maak direct een afspraak.