placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Niet alleen vrouwen hebben last van huidveroudering naarmate de jaren vorderen. Ook de huid van mannen verliest op den duur aan stevigheid en volume, waardoor er lijntjes, rimpels en plooien ontstaan. Mannen die zich hieraan storen, hebben baat bij een injectable behandeling. Bij Joost Kroon cosmetische kliniek hebben we jarenlange ervaring met Botox en filler behandelingen voor mannen. U bent bij ons altijd verzekerd van persoonlijke aandacht en kwalitatieve cosmetische zorg.

 • Gegarandeerd een natuurlijk resultaat
 • Veel ervaring met het behandelen van mannen
 • Aangesloten bij de NVCG
 • Persoonlijke aanpak en behandelplan op maat
 • Hypermoderne kliniek in Amsterdam
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Populaire behandelingen voor mannen

 • Fronsrimpel behandeling
 • Botox tegen zweten
 • Botox tegen kraaienpootjes
 • Wallen wegwerken
 • Kaaklijn versterken
 • Neus lippenplooi behandeling
 • Laserontharen
 • Milkpeel vitamine C

Botox voor mannen

Botox wordt gebruikt voor het behandelen van ouderdomsverschijnselen, zoals rimpels. Daarnaast kan Botox ingezet worden voor verschillende medische toepassingen, zoals tandenknarsen en migraine. Het middel bestaat uit het eiwit botuline toxine, dat de prikkeloverdracht van zenuw naar spier blokkeert. Hierdoor wordt de spier tijdelijk verslapt. Het lichaam breekt Botox af, waardoor het effect na een aantal maanden vermindert en uiteindelijk helemaal verdwijnt. Populaire Botox behandelingen voor mannen zijn:

Voorhoofdrimpels verwijderen

Vlog - Duur 06:56

Botox tegen (overmatig) zweten

Vlog - Duur 11:39

 • Fronsrimpel

  De meest voorkomende en opvallende rimpel bij mannen is de fronsrimpel. Deze rimpel veroorzaakt vaak een norse en vermoeide uitstraling. Gelukkig zijn fronsrimpels goed te behandelen met Botox. Het resultaat van deze behandeling is een ontspannen en fris uiterlijk.Joost kroon fronsrimpels

  Meer over deze fronsrimpel behandeling
 • Botox tegen zweten

  Heeft u last van overmatig zweten en belemmert dit u in uw dagelijkse bezigheden? Dan biedt een behandeling met Botox wellicht uitkomst. Door middel van deze injectable verdoven we de zenuw die de zweetklieren aanstuurt. Hierdoor produceren de klieren tijdelijk geen zweet meer. De behandeling is erg geschikt voor het tegengaan van overmatig zweten in de oksel maar kan ook uitgevoerd worden bij transpiratieklachten bij de haargrens en op handpalmen en voetzolen. Het effect van de Botox behandeling tegen zweten houdt zo'n vijf tot twaalf maanden aan. Hierna kunt u terugkomen voor een herhaalbehandeling. 

  Meer over Botox tegen zweten 

 • Kraaienpootjes

  Het toppunt van een mannelijk gezicht is toch wel een strakke kaaklijn. Wanneer u zelf niet gezegend bent met een ferme kaaklijn, kunnen we deze wat voller maken met een fillerbehandeling.

  Meer over de kraaienpootjes behandeling

Fillers voor mannen

Bij een filler behandeling voor mannen is het van belang dat we de mannelijke, sterke vormen van het gezicht intact houden. De cosmetisch arts moet daarom de juiste hoeveelheden fillers op de juiste plaats injecteren. Joost Kroon is gespecialiseerd in het werken met MD Codes™, waardoor hij een zeer natuurlijk resultaat kan garanderen. Populaire fillerbehandelingen voor mannen:

 • Kaaklijn versterken

  Het toppunt van een mannelijk gezicht is toch wel een strakke kaaklijn. Wanneer u zelf niet gezegend bent met een ferme kaaklijn, kunnen we deze wat voller maken door middel van een fillerbehandeling.

  Meer over kaaklijn fillers
 • Wallen wegwerken

  Wallen kunnen erg hardnekkig zijn en een vermoeide blik veroorzaken. Door middel van een fillerbehandeling is het mogelijk om de wallen op te vullen, zodat ze vrijwel niet meer zichtbaar zijn.

  Meer over wallen wegwerken
 • Neus lippenplooi

  Een diepe neus lippenplooi kan een vermoeide en zorgelijke uitstraling veroorzaken. Met behulp van fillers vullen we plooi op, met een zachter en frisser gezicht als resultaat. We gebruiken altijd tijdelijke fillers op basis van hyaluronzuur. Het resultaat houdt tot negen maanden na de behandeling aan.

  Meer over de neus lippenplooi behandeling

Overige cosmetische behandelingen voor mannen

Bij Joost Kroon cosmetische kliniek kunt u naast behandelingen met injectables terecht voor diverse andere cosmetisch behandelingen, zoals huidverbetering.

 • Laser ontharen

  Ongewenste haargroei is ook voor mannen een vervelend probleem dat soms zelfs gepaard gaat met ontstekingen. Daarnaast is overbeharing vaak een sociale belemmering. Door middel van een behandeling met een speciale laser is het mogelijk om de ongewenste haartjes volledig te verwijderen. laser ontharen

  Meer over laserontharing

 • Milkpeel Vitamine C

  Last van een grauwe en doffe huid? Een Milkpeel behandeling geeft uw huid zijn stralende en egale teint terug. De Milkpeel zorgt voor een vernieuwing van de opperhuid, waardoor de huid een frisse en jonge uitstraling krijgt.

  Meer over Milkpeel

Contactgegevens

Kroon Medisch Cosmetisch BV
Joost Kroon cosmetische kliniek
Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

 

Openingstijden

Maandag:09:30 – 18:00 uur
Dinsdag:09:30 – 18:00 uur
Woensdag:09:30 – 17:30 uur
Donderdag:10:00 – 18:30 uur
Vrijdag:09:00 – 17:00 uur
Zaterdag:10:00 – 17:00 uur