placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Kin fillers 

De kin is samen met uw mond, ogen en neus een kenmerk van het gezicht dat een grote invloed heeft op uw uiterlijk. Een proportioneel kleine of teruggetrokken kin is eenvoudig te corrigeren door middel van een kincorrectie op basis van fillers. Bij Joost Kroon cosmetische kliniek werken we uitsluitend met hoogwaardige fillermerken en op de meest professionele wijze.

 • Kin fillers vanaf € 850,-
 • Altijd een prachtig en natuurlijk resultaat
 • Geen chirurgische ingreep
 • Langdurig zichtbaar resultaat
 • Vrijblijvend consult voor advies en vragen
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Bekijk hier video's van kin (en kaaklijn) fillers

Kin en kaaklijn correctie

"Een kin die mooi in verhouding is en een strakke kaaklijn zorgen voor een jeugdig uiterlijk."

Kin correctie

"Om de lippen beter uit te laten komen en het ‘mannelijke’ kuiltje te verzachten is de kin gevuld met Juvéderm."

Behandeling kin en kaaklijn

"Met deze behandeling versterk je het contour en maak je het gezicht mannelijker en stoerder."

Het behandelplan

placeholder

Voor de behandeling

 

placeholder
placeholder

Tijdens de behandeling

placeholder
placeholder

Na de behandeling

 • Voor de behandeling

  Voordat we beginnen aan de kincorrectie vindt er altijd een kosteloos consult plaats. Tijdens dit consult bespreekt de arts uw wensen en geeft hij of zij u persoonlijk advies over de filler die het beste bij u past. Ook wordt de hoeveelheid filler of Botox bepaald. Samen met u stelt de arts een persoonlijk behandelplan op. De daadwerkelijke behandeling kan direct na het consult plaatsvinden of we plannen deze op een later moment in.

 • Tijdens de behandeling

  De behandeling kan beginnen. Wanneer u comfortabel zit zal de arts door middel van een aantal injecties uw kin vormen naar het gewenste resultaat. De behandelaar gaat hierbij precies te werk. Men ervaart de kincorrectie doorgaans als pijnloos.

 • Na de behandeling

  Het resultaat van de kincorrectie is direct zichtbaar. Na de behandeling kunt u last krijgen van lichte zwelling en in sommige gevallen van kleine blauwe plekjes. U kunt eventueel het behandelde gebied de eerste 24 uur na de kincorrectie lichtjes koelen. De zwelling neemt binnen twee dagen af en de blauwe plekjes verdwijnen binnen een week. Het optimale resultaat is na twee weken zichtbaar en houdt ongeveer twaalf maanden aan. Wanneer het effect is uitgewerkt kan de kincorrectie probleemloos herhaald worden in onze kliniek.

Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Veelgestelde vragen over een kincorrectie met fillers

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over de kincorrectie. Bekijk ook ons volledige overzicht van vragen over fillers of vragen over Botox.

 • Wat mag niet na een kincorrectie?

  • Sporten of zware lichamelijke activiteiten: tot 24 uur na de behandeling.
  • Sauna of zonnebank: tot twee weken na de behandeling.
  • De geïnjecteerde zones masseren: de eerste 48 uur na de behandeling.
  • Schoonheidssalon: tot twee weken na de behandeling.
  • Het gebruik van bloedverdunnende medicatie. De arts adviseert u voor de behandeling welke medicatie u tijdelijk dient stop te zetten.
 • Wat is een kincorrectie met Botox?

  We gebruiken Botox voor het behandelen van putjes in de kin. Wanneer u putjes in uw kin heeft, betekent het dat de spiertjes in uw kin overactief worden. Door middel van Botox ontspannen we de spiertjes. De putjes in uw kin nemen hierdoor af.

 • Is een kincorrectie met fillers pijnlijk?

  De meeste mensen ervaren een kincorrectie doorgaans als niet pijnlijk. Het gevoel dat u tijdens de kincorrectie ervaart is te vergelijken met speldenprikjes. We werken met een zeer dunne en korte naald om de filler te injecteren.

 • Kan ik na de kincorrectie normaal over straat?

  De huid kan na een kincorrectie soms een beetje rood en/of opgezwollen zijn. Na enkele uren kan de zwelling toenemen. De zwelling zal binnen een dag flink afnemen. In sommige gevallen ontstaan er enkele uren na de behandeling kleine blauwe plekjes. Deze blauwe plekjes zijn binnen een week verdwenen. Het optimale resultaat is na twee weken zichtbaar.

   

 • Met welke merken werkt Joost Kroon?

  Bij Joost Kroon cosmetische kliniek werken we uitsluitend met hoogwaardige merken. De merken waar wij mee werken voor het uitvoeren van een kincorrectie zijn:

De kincorrectie 

"Bij Joost Kroon cosmetische kliniek bent u altijd verzekerd van een professionele en veilige aanpak. Bij ons staan uw wensen centraal. De kincorrectie neemt maximaal 30 minuten in beslag."

placeholder
 • Kin / Kaaklijn verbetering - prijzen

  Behandeling Prijs
  Kin/Kaaklijn - light € 850,-
  Kin/Kaaklijn - medium € 1600,-
  Kin/Kaaklijn - intense € 2400,-
  Kin/Kaaklijn bij zeer veel volume verlies in het gelaat Maatwerk
 • Botulinetoxine (Botox®) - prijzen

  Behandeling Prijs
  Botox één zone € 225,-
  Botox twee zones € 395,-
  Botox drie zones € 495,-

Contact opnemen

Een kincorrectie door middel van injectables biedt een prachtig en natuurlijk resultaat. Heeft u vragen over de kincorrectie of wilt u langskomen op consult? Bel ons via 020 3338 650 of maak direct een afspraak online.

Gerelateerde behandelingen

Behandelingen die gerelateerd zijn aan een kincorrectie door middel van injectables zijn: