Kincorrectie

De kin is samen met uw mond, ogen en neus een kenmerk van het gezicht dat een grote invloed heeft op uw uiterlijk. Een proportioneel kleine of teruggetrokken kin is eenvoudig te corrigeren door middel van een kincorrectie op basis van fillers. Bij Joost Kroon cosmetische kliniek werken we uitsluitend met hoogwaardige merken en op de meest professionele wijze. Samen met u stellen we een persoonlijk behandelplan op waarbij uw wensen altijd centraal staan.

  • Kin fillers vanaf € 500,-
  • Altijd een prachtig en natuurlijk resultaat
  • Behandelingen uitgevoerd door NVCG-gecertificeerde artsen
  • Geen chirurgische ingreep vereist
  • Langdurig zichtbaar resultaat
  • Vrijblijvend consult voor advies en vragen

Meer informatie over een kincorrectie? Plan een vrijblijvend consult in bij Joost Kroon cosmetische kliniek via 020 333 8650 of maak direct een afspraak via de onderstaande button.

Kin corrigeren met fillers

De kin is bepalend voor het profiel van uw gezicht. Mensen denken vaak onterecht dat ze een grote neus hebben, wanneer de kin in werkelijkheid de balans van het gezicht verstoort. Wanneer u last heeft van een teruggetrokken of afgevlakte kin, biedt een kincorrectie door middel van fillers een uitkomst. Een kincorrectie brengt uw gezicht weer mooi in vorm en creëert harmonie tussen de kenmerken van het gezicht. Bij Joost Kroon cosmetische kliniek werken we met injectables op basis van hyaluronzuur om de vorm van uw kin te corrigeren. Dit zijn lichaamseigen stoffen die het lichaam in de loop van een aantal maanden geleidelijk afbreekt. Het voordeel van kin fillers is dat er geen chirurgische ingreep nodig is om de kin te corrigeren. Bovendien is het resultaat direct zichtbaar, dus u kunt na de behandeling meteen genieten van uw prachtige kin.

De kincorrectie

Bij Joost Kroon cosmetische kliniek bent u altijd verzekerd van een professionele en veilige aanpak. Bij ons staan uw wensen centraal. De kincorrectie neemt maximaal 30 minuten in beslag.

Stap 1. Voor de behandeling

Voordat we beginnen aan de kincorrectie vindt er altijd een kosteloos consult plaats. Tijdens dit consult bespreekt de arts uw wensen en geeft hij of zij u persoonlijk advies over de filler die het beste bij u past. Ook wordt de hoeveelheid filler bepaald. Samen met u stelt de arts een persoonlijk behandelplan op. De daadwerkelijke behandeling kan direct na het consult plaatsvinden of we plannen deze op een later moment in.

Stap 2. Tijdens de behandeling

De behandeling kan beginnen. Wanneer u comfortabel zit zal de arts door middel van een aantal injecties uw kin vormen naar het gewenste resultaat. De behandelaar gaat hierbij precies te werk. Men ervaart de kincorrectie doorgaans als pijnloos.

Stap 3. Na de behandeling

Het resultaat van de kincorrectie is direct zichtbaar. Na de behandeling kunt u last krijgen van lichte zwelling en in sommige gevallen van kleine blauwe plekjes. U kunt eventueel het behandelde gebied de eerste 24 uur na de kincorrectie lichtjes koelen. De zwelling neemt binnen twee dagen af en de blauwe plekjes verdwijnen binnen een week. Het optimale resultaat is na twee weken zichtbaar en houdt ongeveer twaalf maanden aan. Wanneer het effect is uitgewerkt kan de kincorrectie probleemloos herhaald worden in onze kliniek.

Kincorrectie tegen een sinaasappelhuid

Naast het vergroten van uw kin voeren we ook kincorrecties uit voor het bestrijden van een sinaasappelhuid. Dit gebeurt door middel van Botox. Hoe ouder we worden, hoe meer rimpeltjes, putjes en lijntjes de kin vertoont. De spiertjes in uw kin worden korter en gaan harder werken. Van binnenuit trekt het spiertje aan de huid, waardoor er een sinaasappelhuid ontstaat. Door Botox in het spiertje te injecteren, verdwijnen de putjes in de kin.

Kosten kincorrectie

Elk gezicht is anders. Afhankelijk van uw wensen en klachten bepalen we de hoeveelheid kin fillers en het product dat het beste bij u past. Voor het corrigeren van putjes in de kin gebruiken we Botox en voor het groter maken van de kin gebruiken we Juvéderm. De kosten van een kincorrectie zijn afhankelijk van het product en de hoeveelheid filler die we gebruiken. Het eerste consult is altijd gratis.

Putjes in de kin corrigeren

Product Kosten
Botox ® (Allergan) € 150,-

Kin groter maken

Product Kosten
Juvéderm 0,5 ml € 350,-
Juvéderm 1,0 ml € 500,-
Juvéderm Voluma 2,0 ml € 800,-

Veelgestelde vragen over een kincorrectie

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over de kincorrectie. Bekijk ook ons volledige overzicht van vragen over fillers of vragen over Botox.

Na de kincorrectie mag u de volgende activiteiten tijdelijk niet uitvoeren:
> Sporten of zware lichamelijke activiteiten: tot 24 uur na de behandeling.
> Sauna of zonnebank: tot twee weken na de behandeling.
> De geïnjecteerde zones masseren: de eerste 48 uur na de behandeling.
> Schoonheidssalon: tot twee weken na de behandeling.
> Het gebruik van bloedverdunnende medicatie. De arts adviseert u voor de behandeling welke medicatie u tijdelijk dient stop te zetten.

We gebruiken Botox voor het behandelen van putjes in de kin. Wanneer u putjes in uw kin heeft, betekent het dat de spiertjes in uw kin overactief worden. Door middel van Botox ontspannen we de spiertjes. De putjes in uw kin nemen hierdoor af.

De meeste mensen ervaren een kincorrectie doorgaans als niet pijnlijk. Het gevoel dat u tijdens de kincorrectie ervaart is te vergelijken met speldenprikjes. We werken met een zeer dunne en korte naald om de filler te injecteren.

De huid kan na een kincorrectie soms een beetje rood en/of opgezwollen zijn. Na enkele uren kan de zwelling toenemen. De zwelling zal binnen een dag flink afnemen. In sommige gevallen ontstaan er enkele uren na de behandeling kleine blauwe plekjes. Deze blauwe plekjes zijn binnen een week verdwenen. Het optimale resultaat is na twee weken zichtbaar.

Bij Joost Kroon cosmetische kliniek werken we uitsluitend met hoogwaardige merken. De merken waar wij mee werken voor het uitvoeren van een kincorrectie zijn:
> Radiesse
> Juvéderm
> Botox

Het verkleinen van de kin is niet mogelijk door middel van Botox of kin fillers. Als u uw kin wilt laten verkleinen, is een chirurgische ingreep noodzakelijk.

Gerelateerde behandelingen

Behandelingen die gerelateerd zijn aan een kincorrectie door middel van injectables zijn:

 

Contact opnemen

Een kincorrectie door middel van injectables biedt een prachtig en natuurlijk resultaat. Heeft u vragen over de kincorrectie of wilt u langskomen op consult? Bel ons via 020 3338 650 of maak direct een afspraak online.