Onderkin verwijderen met Belkyra

Wilt u graag van uw onderkin af, maar ziet u liposuctie of plastische chirurgie niet zitten? Het alternatief voor een operatie om uw onderkin te verwijderen is een behandeling met Belkyra. Dit middel lost het vet onder uw kin op, waardoor uw onderkin verdwijnt. Bij Joost Kroon Cosmetische Kliniek kunt u terecht voor een Belkyra behandeling.

  • Behandeling van ongeveer 15 minuten
  • Na twee weken wordt het eerste resultaat zichtbaar
  • Persoonlijke aanpak en individueel behandelplan
  • Veilige behandeling met lichaamseigen stof
  • De behandeling heeft een blijvend resultaat
  • Kosten Belkyra:  € 1200,- per behandeling

Boek direct een Belkyra behandeling

Wat is Belkyra?

Belkyra, ook wel bekend onder de naam Kybella, is een product van de bekende botox-producent Allergan. De werkzame stof in dit geneesmiddel is deoxycholinezuur. Deze stof is van nature aanwezig in het lichaam en heeft als functie het afbreken van vetten uit onze voeding.

Een onderkin bestaat meestal voor het grootste deel uit vetweefsel. We injecteren Belkyra in uw onderkin, waarna het deoxycholinezuur de vetcellen in uw kin afbreekt. De afgebroken vetcellen kunnen hierdoor geen vet meer opnemen, waardoor het volume van uw onderkin afneemt. De beschadigde vetcellen worden vanzelf door uw lichaam afgevoerd.

De Belkyra behandeling

Voordat we beginnen met de behandeling, krijgt u een consult waarin we uw wensen bespreken en een persoonlijk behandelplan voor u opstellen. Vervolgens kan de behandeling beginnen. Tijdens de behandeling wordt de vloeistof met een aantal prikjes in het vetweefsel geïnjecteerd. Dit geeft een branderig gevoel en is een beetje onaangenaam. De injecties zelf duren slechts enkele minuten waarna er gekoeld wordt met ijs. Nadat het ijs tegen de kin wordt gehouden is dit gevoel vrijwel direct verdwenen. De behandeling zelf bestaat uit aftekenen, enkele minuten injecteren en daarna koelen. In totaal duurt het ongeveer 30 minuten.

Direct na de behandeling zal uw onderkin wat opzwellen en rood worden. Er kunnen ook enkele blauwe plekken optreden, die vanzelf verdwijnen. Eventuele pijn na de behandeling kunt u tegengaan door de huid te koelen.

Belkyra prijs

Er zijn altijd minimaal 2 behandelingen nodig, maar soms zelfs 3 of 4 behandelingen. De eerste twee behandelingen kosten € 1200,- per behandeling. Daarna is er mogelijk minder materiaal nodig en kan de behandeling goedkoper worden.

Voor de behandeling

  • Vermijd vanaf een week voor de behandeling alcohol en bloedverdunners
  • Neem, indien mogelijk, vanaf een week voor de behandeling geen bloedverdunners
  • Gebruik de avond voor en op de dag van de ingreep geen gezichtscrème op het te behandelen gebied

Resultaat Kybella

Vanwege de zwelling zal uw onderkin in de eerste week na de operatie juist voller lijken dan normaal. Deze zwelling trekt vanzelf weer weg. De zwelling is juist het teken dat het proces van vetafbraak goed op gang komt. Na ongeveer zes tot acht weken is het uiteindelijke resultaat van de behandeling goed te zien. Er zijn gemiddeld twee tot drie behandelingen nodig voor een optimaal resultaat.

Complicaties en bijwerkingen

Na de behandeling kunt u last krijgen van zwelling, roodheid, blauwe plekken en jeuk. Deze bijwerkingen zullen vanzelf verdwijnen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over een Belkyra behandeling of wilt u langskomen voor een consult? Neem dan contact met ons op via 020 3338 650 of maak direct een afspraak.
Een consult Belkyra kost 50 euro, dit bedrag krijg je terug als korting als er tot behandeling wordt overgegaan.