Prijslijst

De prijs van een behandeling verschilt heel erg van persoon tot persoon. Ieder gezicht is anders en het vergelijken van je eigen gezicht met dat van een ander is bijna hetzelfde als appels met peren vergelijken. Globaal zou je kunnen stellen dat de prijs van de behandeling van een aantal dingen afhangt:

1- Je leeftijd en de mate van volume verlies/veroudering/verslapping van het gezicht.
2- Wat je allemaal wilt bereiken met de behandeling en hoe snel je het resultaat wilt bereiken ?
3- Hoe is je onderliggende botstructuur? Iemand met uitgesproken contour en hoge jukbeenderen zal sneller resultaat zien dan iemand met een plat contour.
4- Hoe is de kwaliteit van de huid? Een zonbeschadigde huid of een rokers huid zal veel meer product nodig hebben om in goede conditie te komen.
5- Heb je in de afgelopen 2 jaar al een behandeling gehad? Vaak zie je dat mensen die recentelijk al een behandeling hebben gehad, minder product nodig hebben.

Tijdens een vrijblijvend consult kun je met een van onze artsen bespreken wat je zou willen bereiken met de behandeling en wat voor jou de mogelijkheden zijn. Het consult wordt gedaan aan de hand van een video en foto's die vooraf worden gemaakt. Er kan desgewenst een heel behandelplan worden opgesteld om zo gepland alle doelen te bereiken. Bij de prijs inbegrepen is ook de mogelijkheid om op controle te komen.

Het eerste consult is gratis. (met uitzondering van een consult XL hair of een consult Belkyra. Deze consulten kosten € 50,- welke als korting wordt gegeven indien een behandeling wordt gepland)
Vervolg consulten zonder behandeling zijn 70 euro.

Annuleren van een afspraak kan tot 48 uur van tevoren. Bij niet tijdig annuleren of no-show kunnen er kosten in rekening worden gebracht van € 50,-

Injectables
Huidverbetering
Laser ontharen
XL Hair
Laser vaat en pigment
Webshop