Tatoeage verwijderen

placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Voor het verwijderen van tatoeages gebruiken we bij Joost Kroon cosmetische kliniek in Amsterdam de PicoSure laser: de gouden standaard op het gebied van tatoeages verwijderen. Met deze laser zijn we in staat om heel selectief bepaalde delen van de huid te behandelen. Een groot voordeel van deze manier van tatoeages verwijderen is dat de laser vanwege de extreem korte lichtpulsen geen littekens achterlaat.

 • Veilig tatoeages verwijderen
 • Minst pijnlijke manier
 • Tatoeage verwijderen vanaf € 150,-
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

De evolutie van de PicoSure laser

Tatoeage verwijderen met PicoSure Laser

Voor en na foto's van de leverancier

Tatoeage verwijderen voor en na

Tatoeage verwijderen voor en na

Tatoeage verwijderen voor en na

 • Tatoeage verwijderen - prijzen

  Tatoeage verwijderen: naar lengte x breedte Prijs
  < 25 cm2 € 150,-
  25-35 cm2 € 175,-
  35-45 cm2 € 200,-
  45-60 cm2 € 250,-
  > 60 cm2. Prijs vanaf: € 300,-

Voor en na foto's van de leverancier

Tatoeage verwijderen voor en na

Tatoeage verwijderen voor en na

Tatoeage verwijderen voor en na

Veelgestelde vragen over tatoeage verwijderen

Klik op de onderstaande vragen om het antwoord te laten verschijnen.

 • Is een tatoeage verwijderen met de PicoSure laser pijnlijk?

  Het verwijderen van een tatoeage met de PicoSure laser wordt over het algemeen niet als erg als pijnlijk ervaren. Het gevoel wordt vaak beschreven als een elastiekje dat tegen de huid schiet. Indien gewenst is het is wel mogelijk om de  huid tijdens de laserbehandeling te koelen met koude lucht. Hiervoor gebruiken we de Zimmer Cryo 6. Daarnaast is het mogelijk om een verdovende zalf op de huid aan te brengen. Dit verdooft de huid, waardoor u de pijn minder voelt.  

 • Hoe lang duurt de behandeling?

  Hoe lang de behandeling duurt, hangt voornamelijk af van de grootte van de tatoeage. Een kleine tatoeage kan al in vijf minuten behandeld worden. De maximale behandeltijd per keer is een uur. Wanneer de tatoeage erg groot is, delen we de sessies op in twee delen. Na acht weken kan een vervolgbehandeling plaatsvinden. 

 • Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

  Gemiddeld zijn er zes tot acht behandelingen nodig voor het volledig verwijderen van een tatoeage.  Hoeveel behandelingen er in uw geval nodig zijn, is afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de grootte van de tatoeage, de gebruikte kleuren en inktsoort, de locatie op het lichaam, hoe oud te tatoeage is en uw huidtype. Tijdens een eerste consult kan onze huidtherapeute u meer vertellen over het benodigde aantal behandelingen.

 • Waar moet ik na de behandeling rekening mee houden?

  Het is erg belangrijk om uw huid na de behandeling goed te beschermen tegen de zon. Ook raden we het af om direct na de laserbehandeling te gaan zwemmen, naar de sauna te gaan of heet te douchen. Dit kunt u allemaal weer doen wanneer de huid volledig hersteld is. Het is mogelijk dat er na de behandeling blaren ontstaan. Deze dient u goed te verzorgen, om ontstekingen te voorkomen.

 • Houd ik littekens over aan de behandeling?

  Met de pico laser is de kans erg groot dat we de tatoeage volledig kunnen verwijderen, zonder dat er nog iets van te zien is. Er is echter altijd een kans dat dat er een witte waas zichtbaar blijft. Onze huidtherapeut vertelt u alles over de te verwachten resultaten in een consult.

 • Wat kost het verwijderen van een tatoeage?

  De prijs voor het verwijderen van een tatoeage berekenen we aan de hand van de grootte van de tatoeage. De vanafprijs is € 150,-.

 • Kan ik mijn nieuwe tatoeage gelijk laten verwijderen?

  Minimaal drie maanden na het plaatsen van een tatoeage, kan een net gezette tatoeage worden verwijderd.

 • Is het verwijderen van een tatoeage definitief?

  Ja, de PicoSure laser breekt de inkt in de huid af en deze wordt afgevoerd door het lichaam.

 • Ik ben zwanger. Kan ik behandeld worden?

  Nee, wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft kunnen wij u niet behandelen. Er is niet genoeg onderzoek gedaan naar de veiligheid in deze gevallen.

 • Kan de donkere huid ook behandeld worden?

  Helaas.