placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Tatoeage verwijderen met de pico laser

Met de PicoSure laser kunnen we uw tatoeage weglaseren op een snelle, veilige en pijnloze manier. Dankzij deze geavanceerde laser en de ruime ervaring van onze huidtherapeut garanderen we een prachtig eindresultaat.

 • Veilig en snel
 • Alle kleuren kunnen verwijderd worden
 • Minst pijnlijk
 • Tatoeage weglaseren vanaf € 150 .-
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Video tatoeage verwijderen

 • Tatoeage verwijderen - prijzen

  Tatoeage verwijderen: naar lengte x breedte Prijs
  < 25 cm2 € 150,-
  25-35 cm2 € 175,-
  35-45 cm2 € 200,-
  45-60 cm2 € 250,-
  > 60 cm2. Prijs vanaf: € 300,-

Veelgestelde vragen over tatoeage weglaseren

Hieronder vindt u een overzicht van de meest gestelde vragen over het verwijderen van je tatoeage

 • Is een tatoeage weglaseren met de PicoSure laser pijnlijk?

  Ieder persoon heeft een andere pijngrens. Toch wordt het weglaseren van een tattoo normaal gesproken niet als erg pijnlijk ervaren. De behandeling voelt voor de meesten als een elastiekje dat tegen de huid schiet. Om u zo min mogelijk pijn te laten ervaren, wordt de huid gekoeld met koude lucht met behulp van de Zimmer Cryo 6. Indien gewenst kunnen we de huid ook met een verdovende zalf insmeren.

 • Hoelang duurt het weglaseren?

  De behandeling van kleinere tattoos kan al binnen vijf minuten klaar zijn. Hoe groter de tatoeage, hoe meer tijd we nodig hebben. De maximale duur van een behandeling is een uur. Als het om een grotere tattoo gaat, delen we de sessies op. Tussen iedere behandeling zit acht weken.

 • Hoeveel sessies heb ik nodig?

  Het aantal sessies dat u nodig heeft hangt af van verschillende zaken. Bijvoorbeeld de grootte van de tattoo, het soort inkt, hoe oud de tatoeage is en de plek op het lichaam. Normaal gesproken kunt ervan uitgaan dat u tussen de zes en acht sessies nodig heeft om uw tattoo weg te laseren.

 • Wat is de nazorg van het weglaseren van een tattoo?

  Zorg voor een optimale bescherming tegen de zon. Daarnaast doet u er verstandig aan niet te gaan zwemmen, heet te douchen of naar de sauna te gaan. De huid dient volledig te herstellen. Na de behandeling kunnen er blaren ontstaan. Om ontsteking te voorkomen, dient u eventuele blaren goed te verzorgen. Uiteraard adviseren we u daarover.

 • Krijg ik littekens van de laser?

  De PicoSure is een zeer geavanceerde laser waarmee we de meeste tattoos volledig kunnen verwijderen. Vaak is er niets meer te zien. Toch is het mogelijk dat er een witte waas zichtbaar blijft. De resultaten die u kunt verwachten voor uw tattoo vertelt de huidtherapeut u graag tijdens het eerste consult.

 • Wat kost een tatoeage weglaseren?

  Er geldt een vanafprijs van € 150 .-. De definitieve prijs voor het weglaseren van een tatoeage wordt onder andere gebaseerd op de grootte van de tattoo en hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn. Bekijk onze prijslijst voor een volledig overzicht van onze tarieven.

 • Is een tattoo weglaseren veilig?

  U kunt rekenen op de expertise van onze huidtherapeut. Bij Joost Kroon gebruiken we alleen de beste apparatuur en de veiligste technieken. Zo garanderen we niet alleen het meest natuurlijke resultaat, maar ook de veiligste methode.

 • Kan ik een nieuwe tattoo meteen laten weglaseren?

  Dat kan, mits de huid al genezen is. Vaak is dat al na een paar dagen. Een pas gezette tatoeage is in de regel wel een stuk elastischer dan een oudere, wat betekent dat verwijderen meer werk kost.

 • Is het weglaseren van een tatoeage definitief?

  Ja, iedere behandeling breekt het ingebrachte pigment verder af. Een tatoeage weglaseren is dus definitief.

 • Kan ik behandeld worden als ik zwanger ben?

  Nee, er is onvoldoende onderzoek gedaan dat bewijst dat u veilig uw tatoeage weg kunt laten laseren wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft. In beide gevallen stellen we de behandeling uit tot wanneer uw situatie is veranderd.

 • Kan een tattoo ook weggelaserd worden bij een donkere huid?

  Ja. De donkere huid is net zo geschikt als de lichtere voor het weglaseren van uw tatoeage.