placeholder

Migraine behandelen met Botox

Migraine aanvallen gaan gepaard met vreselijke hoofdpijnen en kunnen tot wel 72 uur duren. Botoxinjecties voorkomen deze aanvallen en verlichten de klachten die u ervaart tijdens een aanval. De Botox verlamt de spieren die zorgen voor spierspanningshoofdpijn en voorkomt dat u tijdens een aanval uw spieren erg sterk aanspant. 

 • Voorkomen van oorzaak van migraine
 • Tot zes maanden effect
 • Korte behandeling van slechts tien minuten
 • Behandeling door gecertificeerde artsen*
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen over behandelen van migraine met Botox

 • Wanneer merk ik het effect van de behandeling?

  Na ongeveer 48 uur begint de Botox te werken. Spieren ontspannen en tijdens een eventuele migraine aanval kunt u minder pijnklachten ervaren. Veel patiënten geven aan dat zij minder vaak last hebben van een aanval, en dat de intensiteit van de migraine door de Botox afneemt. Sommige patiënten ervaren helemaal geen klachten meer. Helaas merkt zo’n 30% geen effect van de behandeling.

 • Hoe lang blijft de Botox werken?

  De resultaten van de behandeling houden ongeveer drie tot zes maanden aan.

 • Wat doet botox bij het behandelen van migraine?

  Botox voorkomt migraine en verlicht de gevolgen van een aanval. Doordat Botoxinjecties ervoor zorgen dat de spieren ontspannen, wordt een mogelijke trigger (te sterk aangespannen spieren) weggenomen. Ook heeft u na een aanval minder last van spanningshoofdpijn doordat uw spieren zich tijdens de migraineaanval minder aanspannen.

 • Waar vind ik meer informatie over Botox?

  Op onze Botoxinformatiepagina vindt u meer informatie over de kosten, veiligheid en ervaringen van onze patiënten met Botox. Daarnaast vindt u op onze pagina met veelgestelde vragen over Botox antwoorden op vragen die patiënten ons vaak stellen voor, tijdens en na de behandeling.

Tevreden klanten van Joost Kroon

"Nooit geweten dat ik door een paar prikjes zoveel verschil zou merken! Ik heb nog steeds af en toe last van migraine maar die doffe hoofdpijn na een aanval is er niet meer"- Gerda

placeholder
Botulinetoxine Prijs
Botox één zone € 225,-
Botox twee zones € 395,-
Botox drie zones € 495,-
Botox gummy smile € 225,-
Botox tandenknarsen € 485,- (vanaf)
Botox tegen overmatig zweten € 595,-

Contactgegevens

Joost Kroon cosmetische kliniek
Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 09:30 - 17:30 uur
Donderdag: 09:30 - 20:00 uur