placeholder

Wanneer u van plan bent om iets aan uw uiterlijk te laten verbeteren, dan doet u dat natuurlijk bij een kliniek die betrouwbaar is. Een kliniek met een hoge mate van deskundigheid met een arts die goed naar uw wensen luistert. Bij Joost Kroon cosmetische kliniek staan we altijd voor u klaar. We combineren onze expertise met een luisterend oor om zo tot de beste behandeling voor u te komen. Zo staat u binnen de kortste keren weer vol zelfvertrouwen in het leven.

"Bij Joost Kroon luisteren ze goed naar wat je wil, maar houden ook rekening met wat bij je past. Het resultaat van mijn botox-behandeling is precies zoals ik voor ogen had. Ik ben heel tevreden!" - Maria

Joost Kroon cosmetische kliniek

Joost Kroon cosmetische kliniek is gespecialiseerd in medisch-cosmetische behandelingen en huidverbetering door middel van huidtherapie en injectables. Onze specialisten kenmerken zich door hun vakkundige werkwijze, in combinatie met een persoonlijke benadering. Uiteindelijk zorgt dit voor de beste natuurlijke resultaten. U kunt bij ons terecht voor behandelingen van cosmetisch artsen Joost Kroon en huidtherapeut Liselotte Pauw. Nieuwsgierig naar de kliniek? We hebben een aantal foto's gemaakt.

Video van de kliniek

"Wij werken alleen met de beste producten."

Video van het eerste consult

"Het eerste consult is gratis en vrijblijvend."

Eerste consult

Tijdens het eerste consult (kennismaking) worden uw klachten en/of wensen besproken met de behandelend arts. Er worden vervolgens enkele foto’s gemaakt, zodat de arts perfect uw klachten en wensen in kaart kan brengen. De arts neemt al uw persoonlijke input mee in het behandelplan. Als u helemaal tevreden bent, gaan we over tot behandeling. Een consult is altijd volledig vrijblijvend. Bent u toch niet helemaal zeker van uw zaak? Dan zit u niet vast aan een behandeling.

Dokter Joost Kroon

Dokter Joost Kroon is een gespecialiseerd cosmetisch arts met veel ervaring. Zijn opleiding geneeskunde voltooide hij aan de Universiteit van Amsterdam, verbonden aan het Academisch Medisch Centrum. Uiteindelijk heeft Joost zich vanwege zijn enorme interesse steeds verder gespecialiseerd in cosmetische behandelingen en huidverbetering en richtte hij zijn eigen kliniek op.

Na de behandeling hoor je complimentjes te krijgen dat je er goed uitziet en moeten mensen je niet vragen waar je een behandeling hebt gehad!

Dokter Joost Kroon

placeholder