Radiesse

Wat is Radiesse?

Radiesse is een niet-permanente filler met een langdurig effect. Het product bestaat uit calcium-hydroxylapatiet (CaHA), opgelost in een gel. Calcium-hydroxylapatiet is opgebouwd uit calcium- en fosfaatdeeltjes. Deze komen bij elk mens van nature in het lichaam voor. Dat maakt dat Radiesse honderd procent biocompatibel is en er geen allergische reacties optreden.

Hoe werkt Radiesse?

Radiesse voor het gelaat of de handen behandelen wij met een naald of canule. De gel rond de CaHa-deeltjes lossen in de loop van drie maanden op en dat is precies de tijd die het lichaam nodig heeft om collageenvezels te vormen. Dit betekent dat de gel binnen drie maanden wordt vervangen door uw eigen collageen. Het eigen, vervangende collageen wordt in de loop van 24 maanden door het lichaam op natuurlijke wijze afgebroken. Het cosmetische resultaat is enigszins afhankelijk van uw eigen collageenproductie en houdt tussen de negen en achttien maanden aan.

  • 100% biocompatibel
  • Het resultaat blijft 9 tot 18 maanden zichtbaar
  • Mooi en natuurlijk resultaat

Direct een afspraak maken

Radiesse behandelingen

Radiesse is uitermate geschikt voor het uitvoeren van diverse cosmetische behandelingen. We mengen de filler met een kleine hoeveelheid verdovingsvloeistof, waardoor u de prikjes vrijwel niet voelt. Radiesse wordt veelal gebruikt voor het:

  • Uitvoeren van een Liquid Facelift
  • Opvullen van diepe rimpels
  • Verfraaiing van contouren
  • Herstellen van volume

Er wordt vaak gewerkt met de zogenaamde stompe canules waardoor de kans op blauwe plekken uitermate klein is. Enkel in uitzonderlijke gevallen ontstaan er toch een of meerdere blauwe plekjes. Een blauwe plek is gelukkig zeer tijdelijk van aard en kan eenvoudig gecamoufleerd worden met wat make-up.

Behandelopties met Radiesse

Bij Joost Kroon cosmetische kliniek gebruiken we Radiesse voor de volgende behandelingen:

Neem een kijkje op onze prijslijst voor de tarieven.

Een natuurlijk resultaat met Radiesse

Of u nou een rimpelbehandeling of volumebehandeling ondergaat, dokter Joost Kroon is altijd van mening dat de oorzaak van het probleem moet worden aangepakt. Om deze reden maken we bij diverse behandelingen gebruik van MD Codes™, een methode waarbij we naar het gehele gezicht kijken en rekening houden met het gevolg van de behandeling op de rest van het gezicht. Op deze manier krijgt u het mooiste en meest natuurlijke resultaat. Het streven is dat u na de behandeling complimenten krijgt over uw uiterlijk, maar niet de vraag waar u een behandeling heeft gehad.

Contact opnemen met Joost Kroon cosmetische kliniek

Voor meer informatie over onze behandelingen met Radiesse, boekt u een consult door te bellen naar 020 333 8650. Of maak direct een afspraak via de onderstaande button.

Direct een afspraak maken