Fillers jukbeenderen

placeholder

Jukbeenderen opvullen door Joost Kroon

Wilt u mooiere jukbeenderen zonder dat hier een operatie voor nodig is? Dit kan met een fillerbehandeling bij Joost Kroon. Hierbij dienen we hyaluronzuur toe, wat zorgt voor een subtiele lift. Deze lichaamseigen stof geeft een zeer natuurlijk resultaat. Het opvullen van jukbeenderen is een behandeling voor jong en oud. Bij jonge mensen legt hij het accent op de V-vorm van het gezicht en bij wat oudere mensen zorgt hij voor een minder vermoeid uiterlijk en legt hij meer accent op natuurlijke contouren.

 • Lid van de NVCG
 • Vrijblijvend consult
 • Langdurig resultaat
 • Behandeling zonder operatie
 • Gebruik van de beste fillers
 
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Fillers voor uw jukbeenderen

De fillers waar we bij Joost Kroon cosmetische kliniek gebruik van maken zijn van het A-merk Juvéderm en zijn 100% veilig. De fillers injecteren we met een dunne, kleine naald of een canule (stompe naald).

Juvéderm

Een van de meestgebruikte fillers wereldwijd is Juvéderm. Deze hyaluronzuur filler behandelt fijne lijntjes waarbij een zeer kleine hoeveelheid al genoeg is. De fillers van Juvéderm zijn lichaamseigen en bevatten geen dierlijke stoffen.

Radiesse

Radiesse is een niet-permanente filler met een langdurig effect. Het product bestaat uit calcium-hydroxylapatiet, een lichaamseigen stof, opgelost in een gel. Radiesse wordt veel gebruikt voor behandelingen in het gelaat en de handen. 

placeholder

Het eerste consult

placeholder
placeholder

De behandeling

placeholder
placeholder

Nazorg

placeholder
placeholder

Het effect

 • Het eerste consult

  Bij het eerste consult kijken we nauwkeurig naar de mogelijkheden op basis van uw wensen. We brengen een eerlijk advies uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent en wat er mogelijk is. Ook wanneer het gewenste resultaat niet haalbaar is of onze specialisten de behandeling niet nodig vinden, laten zij dit weten.

 • Opstellen van een persoonlijk behandelplan

  Tijdens het consult stellen we een persoonlijk behandelplan op, waar de uitwerking van het advies in staat. Hierin staat ook de hoeveelheid fillers die we toedienen en de prijs van de behandeling.

 • Opvullen van uw jukbeenderen

  De behandeling kan meteen na het consult plaatsvinden, maar ook op een ander moment gepland worden. Tijdens de behandeling dienen we de vooraf besliste hoeveelheid filler toe op, boven en onder het jukbeen. Zo blijft uw huid in verhouding en ontstaat een natuurlijk effect.

 • Nazorg

  Na de behandeling kan er een lichte zwelling of irritatie ontstaan, maar die is slechts tijdelijk. Houd er rekening mee dat u gedurende 48 uur na de behandeling de behandelde huid niet masseert of er op wrijft. Vermijd tot 24 uur na de behandeling zware fysieke inspanning en bezoek tot 2 weken hierna geen zonnebank of spa.

 • Fillers - prijzen

  Filler behandeling per 1 ml Prijs
  Belotero® € 550,-
  Filler behandeling per 2 ml of meer Maatwerk
  Juvederm® Ultra € 550,-
  Juvederm® Volbella € 550,-
  Juvederm® Volite € 550,-
  Juvederm® Voluma € 550,-
  Radiesse® (per 1,5 ml) € 600,-
  Touch-up filler behandeling Maatwerk

Veelgestelde vragen over fillers voor jukbeenderen

 • Hoelang duurt de fillerbehandeling van mijn jukbeenderen?

  De behandeling van uw jukbeenderen duurt ongeveer 30 minuten.

 • Doet het opvullen van jukbeenderen pijn?

  De mate van pijn die u ervaart tijdens de behandeling is afhankelijk van uw pijngrens. Veel mensen geven aan een licht branderig gevoel te ervaren gedurende de behandeling. We bieden u de optie om het gebied rondom de jukbeenderen te laten verdoven.

 • Hoe ziet mijn huid eruit na de behandeling?

  Na het opvullen van uw jukbeenderen is er nagenoeg niks te zien wat betreft blauwe plekken. U hoeft dus niet een hele dag vrij te nemen van uw werk of afspraken af te zeggen. Omdat we speciale naalden gebruiken, ziet uw huid er na de behandeling niet gehavend uit. Mochten er toch wat blauwe plekjes ontstaan, dan verbergt u ze makkelijk met wat make-up.