placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Behandeling tegen kraaienpootjes

Kraaienpootjes en lachrimpels ontstaan door lachen en knijpen met de ogen. Door het gebied rond de ogen te injecteren met Botox, verdwijnen de kraaienpootjes. Deze behandeling geeft een natuurlijk resultaat en is volkomen veilig. Bij Joost Kroon cosmetische kliniek bent u zeker van de volgende voordelen:

 • Altijd een natuurlijk resultaat
 • Behandeling door NVCG gecertificeerde artsen*
 • Drie tot zeven maanden zichtbare effecten
 • Vrijblijvend consult voor vragen en advies
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

De behandeling in vier stappen

placeholder

Vragen en wensen bespreken

placeholder
placeholder

Botox injecteren

placeholder
placeholder

Na de behandeling 

placeholder
placeholder

Het effect

 • Vragen en wensen bespreken

  Tijdens het kennismakingsconsult bespreekt u uw wensen met de arts en krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen over de behandeling. Tijdens deze afspraak stelt de arts een persoonlijk behandelplan voor u op en ontvangt u een kostenoverzicht. De behandeling kan hierna gelijk plaatsvinden of op een later moment worden ingepland.

 • Botox injecteren

  De behandeling duurt meestal ongeveer vijftien minuten. Met een dunne naald wordt de Botox in de spiertjes geïnjecteerd. Hoewel veel patiënten de prikjes niet als pijnlijk ervaren, komt het soms voor dat patiënten een beetje duizelig worden van de injecties. Dit is niet gevaarlijk en het duizelige gevoel trekt altijd vanzelf weer weg.

  kraaienpootjes

 • Na de behandeling

  Na de Botoxinjecties is het resultaat niet direct zichtbaar. Na 48 uur ziet u de eerste verschillen en na twee weken is het effect van de behandeling maximaal. Soms ontstaan er vlak na de behandeling kleine blauwe plekjes.

 • Het effect

  Het effect van Botox is 3 tot 7 maanden zichtbaar.

Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Veelgestelde vragen

 • Is Botox veilig?

  Doordat Botox al meer dan 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld, wordt het middel door artsen als zeer veilig beschouwd. Alleen wanneer u een spierziekte heeft of zwanger bent, is het niet verstandig om Botox te gebruiken. Tijdens het intakegesprek wordt hier dan ook altijd naar gevraagd.

 • Kan ik meteen weer aan het werk na de behandeling?

  Meestal is het geen probleem om direct weer aan de slag te gaan. Soms ontstaan door de injecties kleine blauwe plekjes, deze kunt u eventueel camoufleren met een beetje make-up.

 • Hoelang blijven de resultaten zichtbaar?

  Doorgaans blijft u het effect van de Botoxinjecties ongeveer drie tot zes maanden zien. Na deze periode kunt u de behandeling probleemloos herhalen.

 • Zijn er ook alternatieve behandelingen mogelijk?

  Met hyaluronzuur, ook wel fillers genoemd, kunnen we lijntjes verzachten. Zo kan een behandeling met Juvéderm uitkomst bieden indien er veel volumeverlies in de wangen of slapen is opgetreden.

 • Wat doet deze behandeling met mijn uitstraling?

  Bij mensen met een streng uiterlijk kunnen de Botoxinjecties de uitdrukking wat vriendelijker maken. Daarnaast geven kraaienpootjes aan dat iemand ouder is en heeft de behandeling hierdoor altijd het effect dat u er weer een paar jaren jonger uitziet.

Ervaring kraaienpootjes behandelen bij Joost Kroon

"De locatie is fijn, de assistentes zijn aardig en de arts is gewoonweg top! Wat ik erg waardeer is de eerlijkheid van Joost Kroon. Ik had echt niet het gevoel dat mij van alles werd aangesmeerd. Het resultaat was mooi en natuurlijk."

- Gerda
placeholder
 • Botulinetoxine (Botox®) - prijzen

  Behandeling Prijs
  Botox één zone € 225,-
  Botox twee zones € 395,-
  Botox drie zones € 495,-

Kraaienpootjes behandelen bij Joost Kroon

U vindt Joost Kroon in Amsterdam-Zuid en de kliniek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: de bus- en tramhaltes Gerrit van der Veenstraat en Minervaplein liggen op vijf minuten lopen van de kliniek. Komt u met de auto? Rond de kliniek is voldoende parkeergelegenheid, houd er wel rekening mee dat u hiervoor moet betalen.

Afspraak inplannen bij Joost Kroon cosmetische kliniek

Wilt u een behandeling inplannen of heeft u vragen over het behandelen van kraaienpootjes met Botox? Neem contact met ons op via 020 3338 650 of plan gemakkelijk en snel zelf een kennismakingsconsult in via onze afsprakenpagina.