Kraaienpootjes

Kraaienpootjes en lachrimpels ontstaan door lachen en knijpen met de ogen. Door deze bewegingen wordt de huid telkens op dezelfde plek gevouwen en wanneer u ouder wordt ontstaat hierdoor schade aan de huid. Door het gebied rond de ogen te injecteren met Botox, verdwijnen de kraaienpootjes. Deze behandeling geeft een natuurlijk resultaat en is volkomen veilig. Bij Joost Kroon cosmetische kliniek werken artsen met vele jaren ervaring en bent u zeker van de volgende voorwaarden:
  • Altijd een natuurlijk resultaat
  • Behandeling door NVCG gecertificeerde artsen*
  • Drie tot zes maanden zichtbare effecten
  • Vrijblijvend consult voor vragen en advies

*Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde.

Benieuwd naar de resultaten die u kunt behalen met Botox? Plan een vrijblijvend consult in bij Joost Kroon cosmetische kliniek via 020 3338 650 of plan gemakkelijk en snel zelf een afspraak in via onderstaande button.

Direct een afspraak maken

ERVARING KRAAIENPOOTJES BEHANDELEN BIJ JOOST KROON

De locatie is fijn, de assistentes zijn aardig en de arts is gewoonweg top! Wat ik erg waardeer is de eerlijkheid van Joost Kroon. Ik had echt niet het gevoel dat mij van alles werd aangesmeerd. Het resultaat was mooi en natuurlijk. - Gerda

Kosten van de behandeling

De hoeveelheid Botox die nodig is voor het behandelen van kraaienpootjes en lachrimpels is van invloed op de totale kosten van de behandeling: bij lichte lijntjes injecteren wij minder Botox dan bij diepere lijnen. Tijdens het kennismakingsconsult kan de arts exacter inschatten welke hoeveelheid Botox nodig is. De kosten voor het behandelen van kraaienpootjes beginnen ongeveer bij € 200,-.

Kraaienpootjes behandelen bij Joost Kroon

U vindt Joost Kroon in Amsterdam-Zuid en de kliniek is goed bereikbaar met het openbaar vervoer: de bus- en tramhaltes Gerrit van der Veenstraat en Minervaplein liggen op vijf minuten lopen van de kliniek. Komt u met de auto? Rond de kliniek is voldoende parkeergelegenheid, houd er wel rekening mee dat u hiervoor moet betalen.

Adresgegevens Joost Kroon cosmetische kliniek

Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

Openingstijden

Maandag:09:00-18.30 uur
Dinsdag:09:00-18:30 uur
Woensdag:09:00-18:30 uur
Donderdag:09:00-18:30 uur
Vrijdag:09:00-18:30 uur
Zaterdag:09:00-18:30 uur
Zondag:Gesloten

Ontstaan van kraaienpootjes

Na het 25e levensjaar neemt de hoeveelheid elastine in de huid af, hierdoor wordt de huid minder soepel en minder elastisch. Lijntjes trekken minder snel weg en u kunt merken dat deze steeds makkelijker in de huid blijven staan. De huid rond de ogen is erg dun en dit is dan ook een van de eerste plekken waar rimpeltjes zichtbaar worden.

De behandeling

Kraaienpootjes zijn goed te behandelen met Botox. Botox ontspant op een natuurlijke manier de spieren die de kraaienpootjes veroorzaken. Hierdoor kan de huid zich ter plaatse herstellen en verzachten de rimpels binnen twee weken. Het behandelen van kraaienpootjes met Botox gaat bij Joost Kroon cosmetische kliniek altijd volgens de volgende drie stappen:

Stap 1: vragen en wensen bespreken

Tijdens het kennismakingsconsult bespreekt u uw wensen met de arts en krijgt u de gelegenheid om vragen te stellen over de behandeling. Tijdens deze afspraak stelt de arts een persoonlijk behandelplan voor u op en ontvangt u een kostenoverzicht. De behandeling kan hierna gelijk plaatsvinden of op een later moment worden ingepland.

Stap 2: Botox injecteren

De behandeling duurt meestal ongeveer vijftien minuten. Met een dunne naald wordt de Botox in de spiertjes geïnjecteerd. Hoewel veel patiënten de prikjes niet als pijnlijk ervaren, komt het soms voor dat patiënten een beetje duizelig worden van de injecties. Dit is niet gevaarlijk en het duizelige gevoel trekt altijd vanzelf weer weg.

Stap 3: na de behandeling

Na de Botoxinjecties is het resultaat niet direct zichtbaar. Na 48 uur ziet u de eerste verschillen en na twee weken is het effect van de behandeling maximaal. Soms ontstaan er vlak na de behandeling kleine blauwe plekjes.

Kosten Botox behandeling

Na het intakegesprek ontvangt u een exacte prijsindicatie van de behandeling, deze prijs is namelijk afhankelijk van de hoeveelheid Botox die nodig is. De kosten voor het behandelen van kraaienpootjes met Botox beginnen ongeveer bij € 200,-.

Veelgestelde vragen over deze behandeling

Is Botox veilig?

Doordat Botox al meer dan 40 jaar wordt gebruikt in de medische wereld, wordt het middel door artsen als zeer veilig beschouwd. Alleen wanneer u een spierziekte heeft of zwanger bent, is het niet verstandig om Botox te gebruiken. Tijdens het intakegesprek wordt hier dan ook altijd naar gevraagd.

Kan ik meteen weer aan het werk na de behandeling?

Meestal is het geen probleem om direct weer aan de slag te gaan. Soms ontstaan door de injecties kleine blauwe plekjes, deze kunt u eventueel camoufleren met een beetje make-up.

Hoelang blijven de resultaten zichtbaar?

Doorgaans blijft u het effect van de Botoxinjecties ongeveer drie tot zes maanden zien. Na deze periode kunt u de behandeling probleemloos herhalen.

Zijn er ook alternatieve behandelingen mogelijk?

Met hyaluronzuur, ook wel fillers genoemd, kunnen we lijntjes verzachten. Zo kan een behandeling met Juvéderm uitkomst bieden indien er veel volumeverlies in de wangen of slapen is opgetreden.

Wat doet deze behandeling met mijn uitstraling?

Bij mensen met een streng uiterlijk kunnen de Botoxinjecties de uitdrukking wat vriendelijker maken. Daarnaast geven kraaienpootjes aan dat iemand ouder is en heeft de behandeling hierdoor altijd het effect dat u er weer een paar jaren jonger uitziet.

Afspraak inplannen bij Joost Kroon cosmetische kliniek

Wilt u een behandeling inplannen of heeft u vragen over het behandelen van kraaienpootjes met Botox? Neem contact met ons op via 020 3338 650 of plan gemakkelijk en snel zelf een kennismakingsconsult in via onze afsprakenpagina.