Rimpels decolleté

Naarmate u ouder wordt, merkt u dat er steeds meer pigmentvlekken en rimpels ontstaan op uw decolleté en hals. Deze rimpels en vlekken kunnen u ouder doen lijken dan u daadwerkelijk bent. Voor veel vrouwen is dit een doorn in het oog. Als u op zoek bent naar een oplossing tegen rimpels op uw decolleté en hals, kunt u terecht bij Joost Kroon cosmetische kliniek. Onze NVCG-gecertificeerde artsen adviseren u over welke behandeling het best past bij uw situatie. Zo verwijderen we snel en effectief tekenen van ouderdom. Altijd met een prachtig en natuurlijk resultaat.

  • Effectief rimpels en pigmentvlekken op uw decolleté en hals verwijderen
  • Diverse behandelingen mogelijk
  • Altijd een oplossing op maat
  • Langdurig en prachtig resultaat
  • Behandelingen uitgevoerd door NVCG-gecertificeerde artsen
  • Vrijblijvend consult voor vragen en advies

Voor meer informatie over het verwijderen van rimpels op het decolleté en de hals neemt u contact op met onze kliniek via 020 333 8650. Of plan een vrijblijvend consult in via de onderstaande button.

Direct een afspraak maken

Rimpels op het decolleté en de hals verwijderen

U zult misschien merken dat u sommige kledingstukken links laat liggen, omdat u de rimpels op uw decolleté en hals liever wilt verbergen. Of misschien heeft u wel last van pigmentvlekken die u veel ouder doen lijken. De situatie verschilt van persoon tot persoon. Daarom stemmen wij onze behandelmethode altijd af op uw persoonlijke situatie en wensen. U kunt daarbij rekenen op het deskundige advies van onze artsen.

Producten voor het behandelen van uw decolleté

In het verleden waren er slechts een beperkt aantal mogelijkheden om de hals en het decolleté te behandelen. Het scala aan behandelingen van dit gebied heeft zich in de afgelopen jaren uitgebreid. Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijke behandelingen. Kom langs op consult, zodat onze specialisten het probleemgebied kunnen analyseren en u kunnen adviseren over de behandelmethode die het best bij uw situatie past.

Chemische peeling

In sommige gevallen gebruiken we chemische peelings om de kwaliteit van de huid te herstellen. Een chemische peeling kent vele voordelen voor de huid. Met deze krachtige peeling gaan we zonneschade en huidveroudering tegen. Ook bestrijden we effectief pigment- en ouderdomsvlekken.

Juvéderm

Juvéderm is een hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof die de huid soepeler, voller en veerkrachtiger maakt. Naarmate we ouder worden maken we steeds minder hyaluronzuur aan. Met behulp van Juvéderm kun je de hoeveelheid hyaluronzuur in een bepaald gebied herstellen, waardoor rimpels en plooien gemakkelijk worden opgevuld. Ook de skinbooster Juvéderm Volite gebruiken we regelmatig voor het opvullen van rimpels in de hals en het decolleté.

Radiesse

Radiesse is een filler die gemaakt is van calcium-hydroxylapatiet deeltjes opgelost in een gel. Dit is een lichaamseigen stof en veroorzaakt daarom geen allergische reacties. Met Radiesse zorgen we ervoor dat de natuurlijke collageenproductie weer op gang wordt gebracht. Het herstelt volumeverlies en huidverslapping. Radiesse is een effectief middel om de huid van de nek weer op spanning te brengen.

Dermaceutic homecare

De huidverbeteringsproducten van het merk Dermaceutic zijn erg effectief bij het bestrijden van diverse huidproblemen. De lijn bestaat uit een groot scala aan producten die gericht zijn op het zuiveren, herstellen en voeden van de huid. Ook de producten van Skinceuticals en Isdin zijn geschikt voor het verstrakken van de hals en decolleté. Onze specialisten adviseren u over welke producten het best passen bij uw situatie.

Photo facial

Een photo facial behandeling wordt uitgevoerd door een huidtherapeut met behulp van IPL en laser. Deze behandeling geeft snel en effectief resultaat. Het versterkt uw huid en maakt deze egaler. Bovendien veroorzaakt het licht de stimulatie van collageen aanmaak.

Hoe ontstaan rimpels op het decolleté?

De huid van de hals en het decolleté wordt meestal overgeslagen bij de bescherming tegen de zon. Hierdoor veroudert de huid op deze plekken vaak sneller dan de huid in het gezicht. Ook zitten er minder talg- en zweetklieren op deze plekken, wat ertoe leidt dat de huid gevoeliger is voor beschadiging en daardoor sneller veroudert. Om het huidverouderingsproces te vertragen is het daarom erg belangrijk dat u de juiste zonbescherming gebruikt. Voor meer informatie kunt u terecht bij de specialisten van Joost Kroon cosmetische kliniek.

Contact opnemen met Joost Kroon cosmetische kliniek

Voor meer informatie over onze behandelingen kunt u ons telefonisch bereiken via 020 333 8650. Ook nodigen wij u graag uit voor een consult waarbij we u voorzien van advies. Plan een vrijblijvend consult in via de onderstaande button.

Direct een afspraak maken