Ouderdomsvlekken verwijderen

placeholder
placeholder
placeholder

Laat uw huid er jong en fris uitzien

Merkt u dat er ouderdomsvlekken verschijnen op uw huid en wilt u hiervan af? Laat uw ouderdomsvlekken verwijderen bij Joost Kroon cosmetische kliniek. Op basis van uw wensen en huid bepalen we de aanpak: een peeling of laserbehandeling. Zo kunt u bij Joost Kroon terecht voor de speciaal ontwikkelde Sparkle Laser Treatment. Maak meteen uw afspraak voor een vrijblijvend consult of lees verder over onze behandelingen.

 • Peeling of laserbehandeling
 • Aangesloten bij de DALA en NVH
 • Behandeling op maat
 • Consult en huidanalyse met huidtherapeute
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Contactgegevens

Joost Kroon cosmetische kliniek
De mooiste natuurlijke resultaten
Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 09:30 - 17:30 uur
Donderdag: 09:30 - 20:00 uur

 • Prijs Sparkle Treatment

  Laser Sparkle Treatment € 450

Ouderdomsvlekken verwijderen in drie stappen

We leggen u graag uit hoe we te werk gaan bij het verwijderen van uw ouderdomsvlekken. Dit doen we in drie stappen:

placeholder

Nadat u contact met ons heeft opgenomen, plannen we een gratis consult in waarin onze huidtherapeute luistert naar uw wensen en uw huid analyseert. Ze stelt vragen die van belang zijn voor het beste resultaat.

placeholder
placeholder

Na het consult stelt de huidtherapeute een behandelplan op. Tijdens de uitvoering van dit plan verwijderen we met een peeling of laserbehandeling uw ouderdomsvlekken.

placeholder
placeholder

Na de behandeling kunnen lichte zwellingen of rode plekken ontstaan bij de behandelde gebieden. Zorg ervoor dat de huid goed beschermd is tegen de zon en dat u geen producten met parfum gebruikt. U ziet meteen gewenst resultaat

Veelgestelde vragen over ouderdomsvlekken verwijderen

Hieronder vindt u vragen van klanten die we bij Joost Kroon cosmetisch kliniek vaak ontvangen. Bekijk of uw antwoord hiertussen zit. Staat uw antwoord er niet tussen? Neem dan contact met ons op, zodat we uw vragen kunnen beantwoorden.

 • Wat zijn ouderdomsvlekken?

  Ouderdomsvlekken of pigmentvlekken zijn bruine vlekken op de huid. Ze komen vaak voor in het gezicht, op de handen of rondom de decolleté. De vlekken ontstaan vaak op latere leeftijd en doorgaans door overmatige blootstelling aan zonlicht.

 • Wat kost het verwijderen van ouderdomsvlekken?

  Een peeling heeft een vanafprijs van € 250,-. Een laserbehandeling voeren we uit vanaf € 450,-. Tijdens het eerste consult vertellen we u vanzelfsprekend wat de kosten voor uw behandeling zijn.

 • Doet de behandeling pijn?

  Het verwijderen van ouderdomsvlekken doet geen pijn. Klanten die de laserbehandeling ontvangen, beschrijven het gevoel als een elastiekje dat tegen de huid schiet. Van de peeling voelt u niks.

 • Is elk deel van mijn lichaam te behandelen?

  Ja, op elk gewenst deel van het lichaam verwijderen we uw ouderdomsvlekken.

 • Is er risico op littekens?

  Met onze behandelingen bestaan er geen enkele risico’s op littekens.