placeholder
placeholder

De PRP plasma behandeling

Bij het ouder worden kan de afname van collageen ervoor zorgen dat er fijne lijntjes, rimpels en een vermindering van volume in het gezicht ontstaan. Een PRP plasma behandeling bij Joost Kroon in Amsterdam helpt het volumeverlies in het gezicht te herstellen en de huid te verstrakken. Uw huid ziet er direct jonger en gezonder uit en rimpeltjes verminderen zichtbaar.

 • Geen operatie nodig
 • Een geheel natuurlijke behandeling
 • Consult met experts
 • Aangesloten bij de NVCG
 
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

PRP kan voor meerdere behandelingen gebruikt worden:

placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
 

 

De PRP Plasma behandeling

 • Het consult

  Voorafgaand aan de behandeling vindt er een consult plaats met Dokter Joost Kroon. Naar aanleiding van uw wensen en verwachtingen zal dokter Joost Kroon u een eerlijk en transparant beeld geven van de behandeling en de mogelijke resultaten. Aan de hand hiervan zal bepaald worden of een PRP behandeling u het gewenste resultaat kan bieden.

 • De behandeling

  De liquid facelift zal worden uitgevoerd door dokter Joost Kroon in onze kliniek in Amsterdam. Voorafgaand aan de behandeling zal er een kleine hoeveelheid bloed worden afgenomen. Het bloed wordt vervolgens in reageerbuisjes gecentrifugeerd waardoor het PRP van het bloed gescheiden wordt. Dit proces duurt gemiddeld 5 minuten. Nadat er een verdovende zalf is aangebracht op uw huid, zal met behulp van een hele dunne naald of dermaroller het verkregen PRP in de huid worden geïnjecteerd.

  Afhankelijk van het te behandelen gebied, duurt de behandeling tussen de 30 en 60 minuten.

 • Na de behandeling

  Na de behandeling voelt de huid al strak door het “masker” van plasma dat zich na afloop op en in de huid bevindt. Na afloop van de behandeling gaan de groeifactoren hun werk doen. Dit effect duurt 4-8 weken.

  Hoewel de huidverbetering al merkbaar is na één behandeling, is het aan te bevelen een kuur van 2 à 3 behandelingen te doen voor een maximaal resultaat. Het effect van deze drie behandelingen blijft gemiddeld een jaar zichtbaar, waarna een vervolgbehandeling mogelijk is.

  Vanwege de diverse injecties heeft uw huid de tijd nodig om te herstellen. Vermijd voor het beste resultaat en ter voorkoming van complicaties:

  • De eerste 48 uur wrijven in uw gezicht/decolleté
  • De eerste week de zon
  • De eerste week extreme kou
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Veel gestelde vragen

Klik op onderstaande vragen om het antwoord te laten verschijnen.

 • Heb ik garantie op de behandeling?

  Wij streven naar tevreden klanten. Mocht een klant niet tevreden zijn nodigen wij hem/haar altijd uit voor een controle. Wij geven garantie op het resultaat dat u redelijkerwijs kunt verwachten.

 • Is een behandeling pijnlijk?

  Bij een PRP behandeling worden er veelal oppervlakkige prikjes gezet. Om te voorkomen dat de prikjes oncomfortabel aanvoelen kan er een verdovende crème worden aangebracht.

 • Is iedereen geschikt voor een behandeling met PRP?

  Een PRP behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ook een sterke baardgroei heeft geen nadelig effect op het resultaat. Alleen mensen met specifieke bloedziekten of stollingsproblemen zijn niet geschikt voor deze behandeling. Bespreek met dokter Joost Kroon daarom altijd uw medische geschiedenis.

 • Is PRP veilig?

  Doordat er gebruik wordt gemaakt van lichaamseigen stoffen is PRP een zeer veilige methode, vrij van overdraagbare risico’s.

 • Heeft dokter Joost Kroon voldoende ervaring?

  Dokter Joost Kroon verricht jaarlijks duizenden cosmetische behandelingen. Als specialist op het gebied van huidverbetering en cosmetische behandeling geeft hij bovendien regelmatig lezingen op internationale congressen. In zowel het binnen als het buiten land leidt hij artsen op in het werken met injectables zoals PRP.

 • Is een PRP behandeling eng?

  Ook wanneer u angstig bent voor bloed is een PRP behandeling absoluut niet eng. Het bloed wordt in een klinische setting afgenomen.

Heeft u nog meer of andere vragen? Neem dan contact met ons op via 020 333 8650

Onze klanten over PRP

"Ik heb inmiddels 3 behandelingen met prp plasma ondergaan. De behandelingen vielen mij alles mee en na de eerste behandeling zag ik al verbetering van mijn huid."

– Els

placeholder
placeholder

"Ik had al veel over de ‘vampire facial’ gehoord via de media en wilde er graag meer van weten. Uiteindelijk besloot ik een behandeling te ondergaan. Het resultaat is heel mooi en natuurlijk. Regelmatig krijg ik complimentjes over mijn uitstraling."

– Monique

"Dokter Joost Kroon vroeg uitvoerig naar mijn wensen en verwachtingen en begreep goed dat ik een natuurlijk resultaat wilde. Dat is terug te zien in het eindresultaat, het is prachtig en natuurlijk. Ik krijg vaak te horen dat ik er fris en jong uitzie maar mensen verwachten niet dat ik iets heb laten doen."

– Mevrouw van Houten

placeholder

De top redenen van cliënten voor een injectables consult;

Minder moe,
Frisser,
Strakker / Minder verslapt,
Minder verdrietig,
Minder boos,
Volume herstel,
Meer contour in het gelaat,
Slanker,
Mannelijker,
Vrouwelijker,
Aantrekkelijker.

Prijzen PRP behandeling bij Kliniek Joost Kroon Amsterdam

Behandeling Prijs
Haargroei stimuleren XL-hair 1x € 150,-
Haargroei stimuleren XL-hair 6x € 750,-
Haargroei stimuleren XL-hair 8x € 1000,-
Haargroei stimuleren PRP 1x € 400,-
Haargroei stimuleren PRP 3x € 1000,-

Contactgegevens

Joost Kroon cosmetische kliniek
Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 09:30 - 17:30 uur
Donderdag: 09:30 - 20:00 uur