Snel naar

PRP behandeling

 

Bij het ouder worden kan de afname van collageen er voor zorgen dat er fijne lijntjes, rimpels en een vermindering van volume in het gezicht ontstaat. Een PRP plasma behandeling bij Joost Kroon in Amsterdam helpt het volumeverlies in het gezicht te herstellen en de huid te verstrakken.Uw huid ziet er jonger en gezonder uit en rimpeltjes verminderen zichtbaar.

Boek direct een PRP Vampire Facelift

Wat is een PRP behandeling?

PRP staat voor Plasma Rich in Platelets. Een behandeling met PRP is een behandeling van de huid met uw eigen plasma en is dus 100% lichaamseigen. In dit plasma zitten groeifactoren die helpen beschadigd weefsel te herstellen en de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren. Elastine en collageen zorgen voor de flexibiliteit en de vitaliteit van de huid. In het plasma zitten géén rode bloedcellen meer en géén stamcellen. Met de kracht van uw eigen plasma, wordt de huid opgefrist, de fijne lijntjes en de rimpeltjes behandeld. Hierdoor wordt de huid gladder, steviger en beter gehydrateerd waardoor deze weer jong en fris oogt.

PRP kan voor meerdere behandelingen gebruikt worden:

  1. Huidverbetering gelaat (vampire facelift)
  2. Huidverbetering hals en decolleté
  3. Huidverbetering handen
  4. Stimulering van haargroei

Bij Kliniek Joost Kroon ontvangt u een eerlijk advies en krijgt u een gratis consult

 

PRP behandeling bij haarverdunning en kaalheid

Bij zowel mannen als vrouwen kan het haar uitvallen of dunner worden. Kaalheid of verdunning van het haar kan verschillende oorzaken hebben maar heeft vrijwel altijd het volgende resultaat: een verminderd zelfvertrouwen. Bij haarvermindering is het verstandig om zo vroeg mogelijk te beginnen met een behandeling, hoe eerder u begint hoe groter de kans op resultaat en het behouden van uw haar. Een PRP behandeling bij Kliniek Joost Kroon kan hierbij een effectieve rol spelen.

Lichaamseigen PRP stimuleert haargroei

Alopecia androgenetica is de meest voorkomende vorm van haaruitval. Hierbij wordt het hormoon DHT uit testosteron gevormd dat zich bindt aan de androgeenreceptor van het haarzakje. Dit zorgt ervoor dat de groeifase van het haarzakje wordt verkort tot enkele maanden waarna het haarzakje afsterft. Als dit proces zich bij veel haarzakjes voordoet, wordt de haardos steeds dunner en treedt uiteindelijk kaalheid op.

Door de haarzakjes te voeden met PRP, wordt de natuurlijke groei van het haar gestimuleerd. De behandeling is bovendien geschikt voor het stimuleren van haargroei na een haartransplantatie. Met behulp van een PRP behandeling:

Een bijkomend positief effect is dat PRP aantoonbaar gunstig is voor regeneratie en verjonging van de huid.

 

Voor wie is PRP tegen haarverdunning geschikt? 

Het behandelen van haarverdunning en kaalheid is voor zowel mannen als vrouwen, waarbij geen chronische ziekte aan ten grondslag ligt. Ook patiënten die een actieve infectie in de hoofdhuid, een virale infectie, zoals gordelroos, diabetes, een stollingsstoornis, of patiënten die bloed verdunnende medicijnen gebruiken zijn minder geschikt voor deze behandeling.

Wanneer de haarzakjes volledig verloren zijn gegaan is deze procedure minder succesvol. De methode is wel toe te passen wanneer er een eerdere haartransplantatie heeft plaatsgevonden.

Boek direct een PRP Vampire Facelift

De PRP Plasma behandeling

 

De behandeling stap voor stap

 

  1. Vrijblijvend consult met Joost Kroon uw wensen en de mogelijkheden in kaart te brengen
  2. Opstellen van een persoonlijk behandelplan en mogelijke kosten
  3. Het afnemen van een kleine hoeveelheid bloed. Hieruit wordt het PRP gewonnen.
  4. Behandeling door middel van injecties met behulp van een kleine naald of dermaroller
  5. Na de behandeling voelt de huid strak en gaan de groeifactoren hun werk doen.

 

Het consult

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een consult plaats met dokter Joost Kroon. Naar aanleiding van uw wensen en verwachtingen zal dokter Joost Kroon u een eerlijk en transparant beeld geven van de behandeling en de mogelijke resultaten. Aan de hand hiervan zal bepaald worden of een PRP behandeling u het gewenste resultaat zal bieden. Uiteindelijk zal er samen een behandelplan op worden gesteld.

De behandeling

De liquid facelift zal worden uitgevoerd door dokter Joost Kroon in onze kliniek in Amsterdam. Voorafgaand aan de behandeling zal er een kleine hoeveelheid bloed worden afgenomen. Het bloed wordt vervolgens in reageerbuisjes gecentrifugeerd waardoor het PRP van het bloed gescheiden wordt, dit duurt gemiddeld 5 minuten. Nadat er een verdovende zalf is aangebracht op uw huid zal met behulp van een hele dunne naald of dermaroller het verkregen PRP vervolgens oppervlakkig in de huid worden geïnjecteerd.

Afhankelijk van het te behandelen gebied, duurt de behandeling tussen de 30 en 60 minuten.

Na de behandeling

Na de behandeling voelt de huid al strak door het “masker” van plasma dat zich na afloop op en in de huid bevindt. Na afloop van de behandeling gaan de groeifactoren hun werk doen. Dit effect duurt 4-8 weken.

Hoewel de huidverbetering al merkbaar is na één behandeling, is het aan te bevelen een kuur van 2 à 3 behandelingen te doen voor het beste resultaat. Het effect van deze drie behandelingen blijft gemiddeld een jaar zichtbaar, waarna een vervolgbehandeling mogelijk is.

Omdat u verschillende injecties heeft gekregen heeft uw huid de tijd nodig om te herstellen. Vermijd voor het beste resultaat en ter voorkoming van complicaties:

 

Prijzen PRP behandeling bij Kliniek Joost Kroon Amsterdam

PRP behandeling Vanaf: € 399,-
Vampire Lift (1 buis PRP behandeling i.c.m. dermapen) € 399,-
Vampire Collagen Lift (PRP behandeling i.c.m. dermapen en 2ml Juvéderm Volite) € 1100,-

Boek direct een PRP Vampire Facelift

Onze klanten over PRP

PRP is uniek dankzij zijn natuurlijke oorsprong. Inmiddels hebben velen succesvol bij dokter Joost Kroon een behandeling ondergaan.

Els

Fijn contact en prachtig resultaat.

Ik had al veel over de ‘vampire facelift’ gehoord via de media en wilde er graag meer van weten. Omdat er op internet nog maar weinig ervaringen gedeeld waren heb ik een vrijblijvend consult aangevraagd bij dokter Joost Kroon. Ik kreeg een zeer duidelijke en eerlijke uitleg waardoor ik een goed beeld van de mogelijkheden en de behandeling kreeg. Uiteindelijk besloot ik een behandeling te ondergaan. Het resultaat is heel mooi en natuurlijk. Regelmatig krijg ik complimentjes over mijn uitstraling.

Mevrouw Van Houten

Natuurlijk resultaat, precies zoals ik het wilde

Al een lange tijd was ik ontevreden met mijn spiegelbeeld, de weerspiegeling die ik zag paste niet bij mijn gevoel. Toch wilde ik geen onnatuurlijke stoffen in mijn lichaam om dit op te lossen. Een vriendin vertelde mij over PRP en na enige tijd twijfelen ben ik op gesprek gegaan bij dokter Joost Kroon. Het contact was direct goed. Dokter Joost Kroon vroeg uitvoerig naar mijn wensen en verwachtingen en begreep goed dat ik een natuurlijk resultaat wilde. Dat is terug te zien in het eindresultaat, het is prachtig en natuurlijk. Ik krijg vaak te horen dat ik er fris en jong uitzie maar verwachten niet dat ik iets heb laten doen.

Anonieme mevrouw

Meteen resultaat

Ik heb inmiddels 3 behandelingen met prp plasma ondergaan. De behandelingen vielen mij alles mee en na de eerste behandeling zag ik al verbetering van mijn huid. De fijne lijntjes op mijn wangen en rond mijn mond zijn aanzienlijk minder en de huid is ook mooi glad. Ik kom zeker terug voor een vervolg behandeling.

Risico’s en complicaties van een PRP behandeling

Een groot voordeel van een behandeling met PRP is dat er gebruik wordt gemaakt van uw eigen bloedplasma. Hierdoor is de ingreep zeer veilig en is de kans op allergische reacties of infecties minimaal. Zoals bij de vrijwel alle injectable behandelingen bestaat er de kans op zwelling, roodheid of eventueel een blauwe plek, dit is van korte duur.

 

Veel gestelde vragen

Klik op onderstaande vragen om het antwoord te laten verschijnen.

Wij streven naar tevreden klanten. Mocht een klant niet tevreden zijn nodigen wij hem/haar altijd uit voor een controle. Wij geven garantie op het resultaat dat u redelijkerwijs kunt verwachten.

Bij een PRP behandeling worden er veelal oppervlakkige prikjes gezet. Om te voorkomen dat de prikjes oncomfortabel aanvoelen kan er een verdovende crème worden aangebracht.

Een PRP behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen. Ook een sterke baardgroei heeft geen nadelig effect op het resultaat. Alleen mensen met specifieke bloedziekten of stollingsproblemen zijn niet geschikt voor deze behandeling. Bespreek met dokter Joost Kroon daarom altijd uw medische geschiedenis.

Doordat er gebruik wordt gemaakt van lichaamseigen stoffen is PRP een zeer veilige methode, vrij van overdraagbare risico’s.

Dokter Joost Kroon verricht jaarlijks duizenden cosmetische behandelingen. Als specialist op het gebied van huidverbetering en cosmetische behandeling geeft hij bovendien regelmatig lezingen op internationale congressen. In zowel het binnen als het buiten land leidt hij artsen op in het werken met injectables zoals PRP.

Ook wanneer u angstig bent voor bloed is een PRP behandeling absoluut niet eng. Het bloed wordt in een klinische setting afgenomen.

Heeft u nog meer of andere vragen? Neem dan contact met ons op via 020 333 8650

 

Over Dokter Joost Kroon

Dokter Joost Kroon is een gerenommeerd cosmetisch arts met jarenlang ervaring op het gebied van injectables met een natuurlijk resultaat. Zijn deskundigheid en esthetisch oog wendt dokter Joost Kroon aan om bij vrouwen én mannen die een mooie jonge uitstraling willen krijgen een goed en natuurlijk resultaat te verkrijgen.

Als specialist op het gebied van cosmetische behandelingen en huidverbetering leidt dokter Joost Kroon in binnen- en buitenland artsen op in het werken met injectables en gespecialiseerde injectietechnieken. Daarnaast heeft hij regelmatige lezingen over schoonheid en de nieuwste behandelmethoden op (internationale) congressen.

Kliniek Joost Kroon is aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde).

 

Neem direct contact op met Kliniek Joost Kroon in Amsterdam

Wilt u meer weten over wat een PRP behandeling voor u kan betekenen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 020 3338 650 of maak direct een afspraak.

Joost Kroon cosmetische kliniek
Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

T 020 333 8650
E info@joostkroon.com