Dermapen behandeling

De Dermapen is een revolutionair middel op het gebied van huidverbetering. Door middel van de Dermapen vernieuwen en verfrissen we de huid effectief zonder deze te beschadigen. Deze behandeling is ideaal voor iedereen die last heeft van een doffe huid, grove poriën, striae en littekens en iedereen die tekenen van huidveroudering ervaart. De huidtherapeute van Joost Kroon cosmetische kliniek is gespecialiseerd in de behandeling met de Dermapen. Een Dermapen behandeling bij Joost Kroon cosmetische kliniek kent diverse voordelen:

 • Dermapen behandeling vanaf € 198,-
 • Een vernieuwde, stevige huid en verbeterde huidelasticiteit
 • Minder hersteltijd in vergelijking met de MTS-roller of Dermaroller
 • Comfortabele en nauwkeurige behandeling
 • Gratis consult en advies
 • Onze huidtherapeute is aangesloten bij de NVH en DALA
 • Beoordeeld met een 8,7!

Indicaties voor een Dermapen behandeling

De Dermapen is uitermate geschikt voor het effectief behandelen van de volgende huidproblemen:

 • Tekenen van huidveroudering
 • Littekens
 • Striae
 • Grove poriën
 • Doffe huid

Hoe werkt een Dermapen?

De Dermapen is een uniek apparaat speciaal bedoeld voor microneedling. De pen beschikt over zeer kleine naaldjes die in de huid vibreren. De diepte van de naaldjes wordt in millimeters afgesteld, zodat er op een gereguleerd huidniveau kanaaltjes worden gemaakt zonder de opperhuid te beschadigen. Vanuit deze microkanaaltjes wordt het natuurlijke herstelproces van de huid in gang gezet. Op deze manier stimuleren we ook de aanmaak van collageen- en elastinevezels. Deze eiwitten geven de huid stevigheid en elasticiteit. Tevens is de opnamecapaciteit van de huid tijdens de behandeling verhoogd, waardoor de werkstoffen van de gebruikte producten optimaal worden opgenomen. Hierdoor kan de Dermapen ook gecombineerd worden met andere behandelingen.

Kosten Dermapen behandeling

Een Dermapen behandeling bij Joost Kroon cosmetische kliniek bedraagt € 198,-. Voor een optimaal resultaat zijn er meerdere behandelingen nodig. Bekijk onze actuele prijslijst voor de prijzen van alle behandelingen.

De Dermapen behandeling bij Joost Kroon cosmetische kliniek

Bij Joost Kroon cosmetische kliniek bent u altijd verzekerd van een professionele en persoonlijke aanpak. Wij werken met de allernieuwste Dermapen: de Dermapen 4.

Intake

Afhankelijk van de indicatie en de huidconditie adviseert de huidtherapeut u hoeveel behandelingen nodig zijn om het gewenste resultaat te behalen. Onze huidtherapeut analyseert de huid en bepaalt zo de intensiteit van de behandeling. Het kan zijn dat de huidtherapeut concludeert dat u geen geschikte kandidaat bent voor de Dermapen behandeling. In dat geval krijgt u een ander advies.

De behandeling

We beginnen de behandeling door de huid te reinigen en daarna brengen we een serum aan. Zo maken we de huid klaar voor de Dermapen. We bewegen de Dermapen met vloeiende bewegingen over uw huid. Tijdens de behandeling kunt u een tintelend gevoel ervaren. De naaldjes van de Dermapen kunnen aanvoelen als kleine prikjes. Zo nodig passen we de diepte van de naaldjes aan.

Na de Dermapen behandeling

Na de behandeling kan de huid warm aanvoelen en er rood uitzien en kan er een lichte zwelling ontstaan. De roodheid houdt een tot drie dagen aan. Ook kan de huid licht gaan vervellen. Uw huid voelt hoogstwaarschijnlijk een beetje schraal aan, alsof u te lang in de zon heeft gezeten. Ook dit effect trekt binnen enkele dagen weg. Het is belangrijk dat u uw huid na de behandeling ondersteunt met een beschermende en herstellende crème. Ook het gebruik van een beschermingsfactor is noodzakelijk om pigmentverschuivingen te voorkomen (minimaal SPF 30). Het huidverzorgingsproduct Sun Ceutic van Dermaceutic (met SPF 50) is een uitstekende crème die voldoet aan deze eisen. De huidtherapeut brengt deze crème direct na de behandeling aan op de huid om het genezingsproces te bevorderen.

Het resultaat

Wanneer het resultaat van de behandeling zichtbaar is, is afhankelijk van de klacht en de dikte van de huid. Na gemiddeld twee tot vier weken is de huidverbetering merkbaar. Na enkele behandelingen is het uiteindelijke resultaat te zien: een frisse, stralende en vernieuwde huid. Uw poriën zijn kleiner en littekentjes zijn minder zichtbaar.

Veelgestelde vragen

Een Dermapen behandeling wordt doorgaans als niet pijnlijk ervaren. Zo nodig kunnen we de diepte van de naaldjes aanpassen. Bij aanvang van de behandeling kunnen we Emla-crème gebruiken die een verdovende werking heeft op de huid. Deze kunt u op recept halen bij de apotheek en 45 minuten voorafgaand aan de behandeling aanbrengen.

Wij raden sporten of saunagebruik op de dag van de Dermapen behandeling af. Ook het gebruik van make-up is op de dag van de behandeling af te raden. De dag na de behandeling kunt u weer make-up gebruiken. Om pigmentvlekken te voorkomen is het bovendien belangrijk dat u uw huid tot zes weken na de behandeling zo min mogelijk blootstelt aan uv-straling, van zowel de zon als de zonnebank.

Om het genezingsproces te bevorderen en pigmentvlekken te voorkomen is het belangrijk dat u een huidverzorgingsproduct gebruikt met minimaal SPF 30. Wij raden het gebruik van Dermaceutic en SkinCeuticals huidproducten aan ter ondersteuning van de Dermapen behandelingen. Deze crèmes ondersteunen de huid en bevatten herstellende eigenschappen.

De juiste nazorg is net zo belangrijk als de daadwerkelijke behandeling. Na een Dermapen behandeling is het essentieel dat u de instructies van de behandelaar opvolgt. Wanneer u dit doet treden er normaal gesproken geen bijwerkingen op. Voorkom hiermee risico’s als pigmentvlekken.

Contact opnemen

Heeft u vragen over de Dermapen behandeling? Plan een vrijblijvend consult in bij Joost Kroon cosmetische kliniek. Bel ons via 020 333 8650 of maak direct een afspraak via de onderstaande button.