Links


Acuive

Een pedicure kan voetproblemen en voetklachten voorkomen en verhelpen. Acuive is dé opleider voor uiterlijke- en lichaamsverzorgende beroepen. Tijdens de pedicure opleiding leert u onder andere hoe u een voetonderzoek en voetbehandeling uit moet voeren.

De Fabriekswinkel

Voor een mooie en jonge uitstraling is een goede nachtrust essentieel. Met de pocketvering matrassen van De Fabriekswinkel kunt u zelf de hard- of zachtheid van uw matras bepalen. Hierdoor heeft u altijd een goede nachtrust.

De Psycholoog

Voor een GZ-psycholoog zit je goed bij De Psycholoog. Daar kunt u binnen vijf werkdagen op een intakegesprek komen en de week erna begint uw behandeling al. Ze werken alleen met GZ-psychologen en wetenschappelijk onderbouwde behandelmethoden.

Tandartspraktijk Plantage Middenlaan

Tandartspraktijk Plantage Middenlaan in Amsterdam Oost is een moderne praktijk met 3 behandelkamers. De ervaren tandartsen passen moderne tandheelkunde toe om uw gebit uw leven lang gezond en mooi te behouden.

Slotenmaker Amsterdam

Slot kapot en u wilt snel naar binnen? De slotenmakers van Slotenmaker Amsterdam zijn binnen 20 minuten op locatie. Ga voor meer informatie naar https://www.slotenmakeramsterdam.nl/

Mijnbrace.nl

Een rugbrace verlicht de pijn en ondersteunt uw rug in geval van rugklachten. Bezoek de website voor meer informatie over een rugbrace: www.mijnbrace.nl/rugbrace

Noord Nederlandse Academie

Bij de Noord Nederlandse Academie kunnen wij u opleiden tot een schoonheidsspecialist(e). De schoonheidsspecialiste opleiding is een erkende brancheopleiding, een slagingspercentage van ruim 90%, u wordt begeleidt door ervaren deskundige docenten en u kunt kiezen tussen 4 locaties.