Neus lippenplooi

Een diepe neus lippenplooi veroorzaakt een oude en zorgelijke uitstraling. Door middel van fillers vullen we de neus lippenplooi mooi op en creëren we een natuurlijk resultaat. De artsen van Joost Kroon cosmetische kliniek hebben jarenlange ervaring met het corrigeren van de neus lippenplooi door middel van fillers. Laat uw neus lippenplooi behandelen bij Joost Kroon cosmetische kliniek en profiteer van de volgende voordelen:

 • Neus lippenplooi behandeling vanaf € 350,-
 • Altijd een prachtig en natuurlijk resultaat
 • Behandeling uitgevoerd door NVCG-gecertificeerde artsen
 • Tot 9 maanden zichtbaar resultaat
 • Vrijblijvend consult voor vragen en advies

Geïnteresseerd in een jonge en frisse uitstraling door middel van een neus lippenplooi behandeling? Plan een vrijblijvend consult in bij Joost Kroon cosmetische kliniek via 020 333 8650 of maak direct een afspraak via de onderstaande button.

Direct een afspraak maken

Neus lippenplooi opvullen

De neus lippenplooi vullen we op door middel van Juvéderm of Radiesse. Dit zijn fillers op basis van hyaluronzuur; een lichaamseigen stof. Met behulp van fillers creëren we binnen een kwartier een mooi en natuurlijk resultaat. Gedurende de gehele behandeling krijgt u de mogelijkheid om vragen te stellen. Het proces verloopt in drie stappen:

Stap 1. Het consult
Voorafgaand aan de behandeling vindt er een consult plaats. Dit consult is altijd gratis en biedt genoeg ruimte voor het stellen van vragen. Tijdens het consult stelt de arts samen met u een persoonlijk behandelplan op. Hierbij staan uw wensen altijd centraal en kunt u rekenen op ons vakkundige advies. De behandeling kan direct na het consult plaatsvinden. Als dit u niet goed uitkomt, plannen we de behandeling op een later moment in.

Stap 2. De behandeling
Als u er klaar voor bent, starten we de behandeling. Tijdens de behandeling spuit de arts de filler in uw neus lippenplooi, waardoor deze meteen verzacht. Het resultaat is direct zichtbaar: een natuurlijke correctie van de neus lippenplooi. Uw uitstraling is meteen frisser en u oogt een stuk jonger.

Stap 3. Na de behandeling
Na de behandeling kan het behandelde gebied licht opzwellen. De zwelling zal binnen twee dagen afnemen. In sommige gevallen treden er na de behandeling lichte blauwe plekjes op. Deze blauwe plekjes verdwijnen binnen enkele dagen vanzelf. Het optimale resultaat is na twee weken zichtbaar. Het resultaat houdt tot negen maanden na de behandeling aan. Wanneer u merkt dat uw neus lippenplooi weer erg zichtbaar is, kunt u de behandeling opnieuw laten uitvoeren bij Joost Kroon cosmetische kliniek.

Wat mag niet na de neus lippenplooi behandeling?

Minstens zo belangrijk als een mooi resultaat is een goede nazorg. Om het mooiste en beste resultaat te bereiken is het belangrijk dat u de volgende adviezen opvolgt:

 • Raak de geïnjecteerde gebieden de eerste acht uur niet aan.
 • Voorkom de eerste twee dagen dat u druk legt op de behandelde gebieden. Dit kan de filler namelijk doen verspreiden.
 • Breng de eerste week na uw behandeling geen bezoek aan sauna’s of zonnestudio’s.
 • Vermijd het gebruik van ibuprofen of aspirine. Deze werken bloedverdunnend en verhogen de kans op blauwe plekken. U kunt wel een paracetamol innemen. Vier dagen na de behandeling is het gebruik van ibuprofen en aspirine weer toegestaan.
 • Voorkom zoveel mogelijk dat u gaat transpireren: ga niet sporten en voer geen zware lichamelijke activiteiten uit de eerste twee dagen na de behandeling.
 • Vermijd de eerste week gechloreerde zwembaden.

Kosten neus lippenplooi opvullen

De kosten van het laten opvullen van uw neus lippenplooi beginnen bij € 350,-. De kosten zijn afhankelijk van het type filler en de benodigde hoeveelheid. Voorafgaand aan de behandeling krijgt u een indicatie van de hoeveelheid filler die we nodig hebben voor de behandeling en wat het u uiteindelijk zal gaan kosten. Bekijk het volledige overzicht van kosten in onze prijslijst.

Direct een afspraak maken

Oorzaak neus lippenplooi

Het ontstaan van een diepe neus lippenplooi kan diverse oorzaken hebben. Soms ontstaat de plooi als gevolg van huidverslapping en een sterke mimiek. Als dit het geval is, spuiten we de filler direct in de neus lippenplooi om deze op te vullen. In sommige gevallen kan de neus lippenplooi gecorrigeerd worden door het opvullen van de vetcompartimenten in de wangen. Deze vetcompartimenten bevinden zich tussen de neus lippenplooi en het jukbeen. Ze geven structuur en ondersteuning aan de huid midden in het gezicht. Met het ouder worden verliest u volume in deze vetcompartimenten en zakken ze wat naar beneden. Hierdoor verzakt de huid richting het midden van het gezicht en ontstaat er een diepere neus lippenplooi. Door het opvullen van deze compartimenten met filler geven we het gezicht meer steun en creëren we een jonge, frisse uitstraling.

Gerelateerde behandelingen

De artsen van Joost Kroon cosmetische kliniek beschikken over jarenlange ervaring op het gebied van behandelingen met injectables. Naast de behandeling van de neus lippenplooi zijn we ook gespecialiseerd in het behandelen van:

Afspraak inplannen bij Joost Kroon

Om een afspraak in te plannen of voor vragen kunt u ons telefonisch bereiken via 020 333 8650. Of plan zelf eenvoudig een kennismakingsconsult in via onze afsprakenpagina.