placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Neus lippenplooi opvullen

Een diepe neus lippenplooi veroorzaakt een oude en zorgelijke uitstraling. Door middel van fillers vullen we de neus lippenplooi mooi op en creëren we een natuurlijk resultaat. Laat uw neus lippenplooi behandelen bij Joost Kroon cosmetische kliniek en profiteer van de volgende voordelen:

 • Neus lippenplooi behandeling vanaf € 350,-
 • Altijd een prachtig en natuurlijk resultaat
 • Behandeling uitgevoerd door NVCG-gecertificeerde artsen
 • Tot 9 maanden zichtbaar resultaat
 • Vrijblijvend consult voor vragen en advies
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Fillers neus lippenplooi

De neus lippenplooi vullen we op door middel van Juvéderm of Radiesse. Dit zijn fillers op basis van hyaluronzuur; een lichaamseigen stof. Met behulp van fillers creëren we binnen een kwartier een mooi en natuurlijk resultaat. Gedurende de gehele behandeling krijgt u de mogelijkheid om vragen te stellen. Het proces verloopt in drie stappen:

placeholder

Het consult

placeholder
placeholder

De behandeling

placeholder
placeholder

Na de behandeling

 • Het consult

  Voorafgaand aan de behandeling vindt er een consult plaats. Dit consult is altijd gratis en biedt genoeg ruimte voor het stellen van vragen. Tijdens het consult stelt de arts samen met u een persoonlijk behandelplan op. Hierbij staan uw wensen altijd centraal en kunt u rekenen op ons vakkundige advies. De behandeling kan direct na het consult plaatsvinden. Als dit u niet goed uitkomt, plannen we de behandeling op een later moment in.

 • De behandeling

  Als u er klaar voor bent, starten we de behandeling. Tijdens de behandeling spuit de arts de filler in uw neus lippenplooi, waardoor deze meteen verzacht. Het resultaat is direct zichtbaar: een natuurlijke correctie van de neus lippenplooi. Uw uitstraling is meteen frisser en u oogt een stuk jonger.

 • Na de behandeling

  Na de behandeling kan het behandelde gebied licht opzwellen. De zwelling zal binnen twee dagen afnemen. In sommige gevallen treden er na de behandeling lichte blauwe plekjes op. Deze blauwe plekjes verdwijnen binnen enkele dagen vanzelf. Het optimale resultaat is na twee weken zichtbaar. Het resultaat houdt tot negen maanden na de behandeling aan. Wanneer u merkt dat uw neus lippenplooi weer erg zichtbaar is, kunt u de behandeling opnieuw laten uitvoeren bij Joost Kroon cosmetische kliniek.

Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Contactgegevens

Joost Kroon cosmetische kliniek
De mooiste natuurlijke resultaten
Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 09:30 - 17:30 uur