Lippen opvullen

Prachtige volle lippen met een fillerbehandeling bij Joost Kroon. Voor het opvullen van de lippen gebruiken wij hyaluronzuur van Juvéderm. Met deze fillers kunnen de lippen via een canule (stompe naald) opgevuld worden zonder ook maar één keer in de lip zelf te hoeven prikken. Hierdoor heeft u na de behandeling geen last van zwellingen en blauwe plekken. Lippen opvullen is op deze manier heel goed te verdragen. Desgewenst kan er door middel van een prikje ook nog een verdoving worden gezet.

  • Vollere lippen met een natuurlijke uitstraling
  • Korte en veilige behandeling
  • Geen hersteltijd nodig
  • Korte behandeling

Joost Kroon is zeer ervaren met het uitvoeren van Juvédermbehandelingen en internationaal actief als trainer voor Juvéderm. Wilt u een afspraak inplannen voor het opvullen van uw lippen? Neem telefonisch contact met ons op via 020 333 8650 om direct een consult in te plannen.

Direct een afspraak maken

ERVARING LIPPEN OPVULLEN BIJ JOOST KROON

“Klantvriendelijke en deskundige kliniek met eerlijk advies. Hier krijg je niet het gevoel naar commerciële praatjes te luisteren maar je krijg eerlijk en oprecht advies. Ze adviseren je echt alleen wat nodig is”, Monique.

Kosten lippen opvullen

De prijs van de behandeling voor het opvullen van de lippen, is afhankelijk van de hoeveelheid fillers die wij gebruiken. Tijdens de behandeling kijken wij samen met u naar het resultaat dat direct zichtbaar is. We beginnen altijd met een kleine hoeveelheid en afhankelijk van uw wensen injecteren we iets meer filler. Bekijk de prijzen van onze injectable behandelingen.

Lippen opvullen bij Joost Kroon cosmetische kliniek

In onze kliniek in Amsterdam-Zuid heerst een ontspannen en persoonlijke sfeer. Wij nemen altijd de tijd om al uw vragen te beantwoorden en stellen u voor en tijdens de behandeling op uw gemak. Bekijk onze fotopagina voor een impressie van de kliniek. Joost Kroon cosmetische kliniek is op de volgende dagen en tijdstippen geopend:

Maandag:Gesloten
Dinsdag:09:30-18:00 uur
Woensdag:09:30-17:30 uur
Donderdag:10:00-18:30 uur
Vrijdag:09:00-17:00 uur
Zaterdag:Gesloten
Zondag:Gesloten

Behandeling lippen opvullen

Voor het opvullen van de lippen gebruiken wij Juvéderm® Volbella fillers. De behandeling bestaat uit de volgende stappen:

Stap 1: bespreken van uw wensen

Tijdens een eerste consult bespreekt u met de behandelend arts uw wensen. De arts adviseert u over de hoeveelheid fillers en u krijgt de gelegenheid om vragen te stellen.

Stap 2: injecties

Wanneer u dit wilt, verdoven wij uw lippen door deze in te smeren met een speciale zalf. Deze moet even intrekken waarna de arts de filler injecteert met een kleine naald. De prikjes worden vlak naast de lippen geplaatst en de naald gaat onder de huid door naar de lippen. Door de injecties kunt u zich een beetje duizelig voelen.

Stap 3: na de behandeling

Na het plaatsen van de fillers hoeft u geen rust te nemen. De huid oogt na de behandeling soms een beetje rood en voelt vaak een paar uur branderig. Met een koud ijsblokje kunt u dit gevoel een beetje verlichten. De behandeling kan probleemloos worden herhaald wanneer de effecten (bijna) zijn verdwenen, gemiddeld na zes tot negen maande.

Veelgestelde vragen over lippen opvullen

Doet de behandeling pijn?

Aangezien de lippen erg gevoelig zijn, vinden veel mensen de behandeling onprettig. Het geïnjecteerde gebied voelt branderig en geïrriteerd. Wanneer u dit wilt, kunnen wij het behandelgebied voorafgaand aan de behandeling verdoven zodat u zo min mogelijk pijn ervaart.

Hoelang moet ik herstellen na de behandeling?

Hersteltijd na de behandeling is niet nodig. U kunt direct weer aan het werk en hoeft dan ook geen dag vrij te nemen voor het opvullen van uw lippen.

Wat doen volle lippen met je uitstraling?

De mond en de lippen zijn de eerste delen van het gezicht waar we naar kijken als we met iemand praten. Mooie, volle en stevige lippen geven een jeugdige en sexy uitstraling.

Kan ik ook lijntjes rond mijn mond laten opvullen?

Lijntjes boven en onder de lippen, ook wel ‘rokerslijntjes’ of ‘barcode’ genoemd, kunnen eveneens met een canule of met een zeer fijn naaldje behandeld worden met Juvéderm Volite of Juvéderm Smile. Deze behandelingen vinden plaats onder een zogenaamde tandartsverdoving.

Hoelang blijft het resultaat zichtbaar?

Na ongeveer twaalf maanden zijn de effecten van de fillers helemaal verdwenen. Het hyaluronzuur is door het lichaam afgebroken en wanneer u dit wilt, kunt u weer langskomen voor een nieuwe behandeling.

Hoe bereid ik mij voor op de behandeling?

U hoeft geen speciale voorbereiding te treffen voor het laten opvullen van uw lippen.

Inplannen afspraak lippen vullen

Plan vrijblijvend een consult in bij Joost Kroon cosmetische kliniek om de mogelijkheden voor u te bespreken via 020 3338 650. U plant gemakkelijk en snel zelf een consult in via onze contactpagina.