XL Hair: een pijnloze stimulatie van de haargroei

XL Hair is een nieuwe behandelmethode middels mesotherapie voor mannen en vrouwen tegen haarverlies. De behandeling zorgt voor extra stimulatie van de haargroei in bestaande haarfollikels. Dunner wordend haar kan aangepakt worden met XL Hair, wat dikker en steviger haar oplevert.

Boek direct een XL hair behandeling

De oorzaken van haarverlies

Er zijn diverse soorten haarverlies met uiteenlopende oorzaken. Zowel mannen als vrouwen kunnen deze klachten ondervinden. Haren groeien in verschillende haargroeifasen, namelijk een groeifase (anagene fase), rustfase (katagene fase) en uitvalfase (telogene fase). Bij dunner wordend haar duurt de groeifase korter en de uitvalfase langer, met dunner en minder haar tot gevolg. Ook vermindert de haarkwaliteit en groeien er minder haren uit eenzelfde haarzakje. Met name wanneer u merkt dat het haar dunner wordt en dit ook zichtbaar te zien is (in de douche, op het kussen of in de borstel), wordt het belangrijk om tijdig met een behandeling te starten.

Is XL Hair een geschikte behandeling voor mij?

Er zijn verschillende vormen van haarverlies. Met name haarverlies dat erfelijk bepaald is of dat ontstaat na hormonale klachten kan goed worden behandeld middels de XL Hair behandeling. Deze vorm heet Alopecia Androgenetica. Het is daarbij belangrijk dat er nog voldoende haren zitten om de groei te stimuleren. Bij een geheel kale hoofdhuid is deze behandeling niet geschikt en is een haartransplantatie een betere optie. Middels een gratis en vrijblijvend consultgesprek bekijkt de huidtherapeut de beste mogelijkheden.

De XL Hair behandeling

Hyaluronzuur en vitaminen zijn de belangrijkste hoofdbestanddelen van XL Hair. Ze zorgen ervoor dat de hoofdhuid voldoende voedingstoffen bevat om gezonde en actieve haren te produceren. De haarfollikels met weinig haar zullen weer haar gaan aanmaken; dit kan uit 1 tot 6 haren per follikel bestaan. Het is van belang dat er haarfollikels aanwezig zijn in de hoofdhuid. Op plekken waar het haar volledig weg is kunnen geen nieuwe follikels ontstaan. Tijdens de behandeling wordt het vitamine complex bij de haarzakjes geïnjecteerd. Soms kan dit gevoelig zijn, maar de behandeling is niet pijnlijk.

XL Hair zorgt voor:

In sommige gevallen is een combinatietherapie nodig voor een optimaal resultaat. Dit kan bestaan uit medicatie, thuisproducten of microneelding voor verbetering van de doorbloeding. De huidtherapeut zal hierover een advies op maat geven.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Wij raden aan om een kuur te volgen die 8 à 12 weken duurt. Voor mannen bestaat de kuur uit 8 weken en 6 behandelingen. De eerste 4 weken heeft u elke week 1 behandeling, daarna 2 behandelingen om de week. Voor vrouwen bestaat de kuur uit 12 weken en 8 behandelingen. De eerste 4 weken heeft u elke week 1 behandeling, daarna 4 behandelingen om de week.

Voor een behandeling XL hair plannen wij altijd eerst een consult in. Eventueel na het consult kan direct tot een behandeling worden overgegaan. Indien dit het geval is zullen er geen extra consultkosten worden gerekend.

Alleen consult XL Hair (volledige analyse en compleet advies op maat). In het geval van een behandeling worden er geen consult kosten gerekend.

€ 50,-
 Mesotherapie met XL Hair  
(een kuur van 6 tot 8 behandelingen wordt aangeraden)
 € 130,- per behandeling

Mesotherapie met XL Hair in combinatie met LED lichttherapie 
(een kuur van 6 tot 8 behandelingen wordt aangeraden)

€ 175,- per behandeling

Na de behandeling

Na de behandeling kan de hoofdhuid iets warmer aanvoelen en er roder uitzien. Dit vermindert binnen enkele uren. Het is belangrijk dat u uw haar 24 uur niet wast of aan fel zonlicht blootstelt (geen zonnebank). Verder kunt u direct verder met de dagelijkse bezigheden.

Een kuur van 6 tot 8 behandelingen wordt aangeraden.

Boek direct een XL hair behandeling

Neem direct contact met ons op

Heeft u vragen over de XL hair behandeling of wilt u langskomen voor een consult? Neem dan contact met ons op via 020 3338 650 of maak direct een afspraak.