Milkpeel

Iedere huid kan profiteren van een Milkpeel behandeling. Het bevat verschillende typen zuren welke geschikt zijn voor ieder huidtype. Het geeft de huid een stralende en egale teint. Onder invloed van verschillende factoren zoals cosmetica, zonlicht en huidveroudering stapelen dode huidcellen zich op. Daardoor kan de huid er dof en vaal uit komen te zien. De Milkpeel stimuleert de opperhuid zich te vernieuwen waardoor de huid een fris uiterlijk krijgt. Tevens zorgt het voor een verbeterende werking van de dagelijkse huidproducten.

Hoe ontstaat een grauwe en doffe huid?

Onze bovenste laag van huidcellen speelt een belangrijke rol in de uitstraling van onze huid. Dit bepaalt bijvoorbeeld of de huid een dof en grauw uiterlijk heeft of straalt en mooi glanst. Verlies van deze teint heeft met verschillende oorzaken te maken. Vaak gebruiken we cosmetica producten op basis van vetten en oliën, dit geeft namelijk een comfortabel gevoel. Hierdoor ‘plakken’ dode huidcellen als het ware aan elkaar waardoor er een en doffe en/of grauwe huid ontstaat. Ook UV-straling verdikt onze hoornlaag. Bovendien delen huidcellen bij verouderende huid langzaam waardoor deze bovenste huidlaag minder snel wordt vernieuwd. Hierbij speelt een goede doorbloeding in de huid ook een belangrijke rol.

Waarom een milkpeel bij Joost Kroon Cosmetische kliniek

  • Effectieve en professionele behandeling
  • Voor ieder huidtype geschikt
  • Uitgebreid consult en persoonlijk advies
  • Onze huidtherapeute is aangesloten bij de NVH en DALA

Boek direct een milkpeel

De Milkpeel behandeling

De Milkpeel bestaat uit verschillende typen zuren welke ieder een specifieke werking heeft op de huid. Tezamen vormen zij een krachtige formule wat de huid doet stralen. Tijdens de behandeling wordt de peeling aanbracht waarbij een prikkelend gevoel waarneembaar is. Na de behandeling voelt de huid licht verstrakt en kan er roder uit zien. De volgende dag mag de huid met water worden gespoeld en Dermaceutic of Skinceuticals producten worden gebruikt.

Werking

  • Egaliseert teint
  • Regenereert de huid
  • Verfijnt de poriën, verbetert vet/vocht balans
  • Bevordert de doorbloeding van de huid
  • Houdt de huid actief
  • Verbetert de opname van huidproducten

Resultaat van een Milkpeel

Tezamen met de huidproducten van Dermaceutic en Skinceuticals kun je na de behandeling merken dat de huid verfrist. Het voelt gladder aan en ziet er egaler uit. Om tot een optimaal resultaat te komen zijn meestal 4-6 behandelingen nodig. Vaak wordt de Milkpeel in combinatie met andere huidbehandelingen ingezet, afhankelijk van uw persoonlijk behandelplan.

Belangrijk om te weten

Wij verzoeken u om zonder huid make-up naar de afspraak te komen. Na de behandeling is het van belang dat de producten op de huid blijven zitten. De volgende dag kan de huid worden gereinigd met water. Daarna wordt de huid beschermt met een dagelijkse zonbescherming.

Neem direct contact met ons op

Heeft u vragen over een laserbehandeling of wilt u langskomen voor een consult? Neem dan contact met ons op via 020 3338 650 of maak direct een afspraak.