Snel naar

Lipvergroting

Vollere lippen met behoud van uw natuurlijke uitstraling? Daar helpen wij u graag mee. Met een lipvergroting kunnen wij het volume van uw lippen vergroten. Wij streven naar mooie volle lippen met een zo natuurlijk mogelijk resultaat, die passen bij de contouren van uw gezicht. Onze gediplomeerde en bij het NVCG aangesloten artsen maken hiervoor gebruik van 100% veilige middelen die voldoen aan alle cosmetische voorwaarden. Meer informatie vindt u op deze pagina, maar neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken voor een consult.

Direct een afspraak maken

Resultaten van lipvergrotingen bij Joost Kroon

Benieuwd naar de resultaten? Al vele cliënten gingen u voor. Hieronder vindt u een aantal voor – en na foto’s van cliënten die bij ons in de kliniek zijn behandeld.

De lipvergroting behandeling

Stap 1: Het eerste consult

Nadat we uw wensen in kaart hebben gebracht, zal de arts bekijken in hoeverre wij deze wensen kunnen vervullen. Wij streven naar het behoudt van de karakteristieke kenmerken van uw gezicht. Dit zorgt ervoor dat het resultaat mooi en natuurlijk blijft. Tijdens het consult brengen we u op de hoogte van de eventuele risico’s en complicaties en is er ruimte om al uw vragen omtrent de behandeling te stellen.

Stap 2: Tijdens de behandeling

Een filler is een middel dat we met een kleine dunne naald of dunne canule (stompe naald) inbrengen. Het gebruik van deze naalden vermindert de zwelling en kans op blauwe plekken. De hoeveelheid die we gebruiken is afhankelijk van uw wensen en wat de arts u aanraadt. De fillers die wij gebruiken bestaan uit hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigen stof en daarom biologisch afbreekbaar. Met meerdere injecties zorgen we ervoor dat de lippen het gewenste volume krijgen.

Stap 3: Nazorg

Minstens zo belangrijk voor een mooi resultaat, is een goede nazorg. Na de behandeling is het belangrijk om ons advies op te volgen:

 

Prijzen

De prijs van uw behandeling is afhankelijk van het middel en de hoeveelheid die wij gaan gebruiken. Dat is per persoon verschillend. Bij het eerste consult zullen wij u een indicatie geven van de hoeveelheid die we nodig hebben en wat de behandeling dan uiteindelijk voor u zal gaan kosten.

De prijzen van een lipvergroting lopen vanaf €500,-

Direct een afspraak maken

Beoordelingen van onze cliënten

Saskia Schoenmaker

Wat een prachtig resultaat!

Van kleine, bijna onzichtbare lippen, naar volle mooie lippen die passen bij mijn gezicht. Ik ben erg blij met het resultaat en heb er bijna spijt van dat ik het niet eerder heb gedaan.

Mevrouw M. Drenth

 

Dankzij Dokter Joost Kroon heb ik meer volume in mijn lippen zonder verlies van de natuurlijke uitstraling.

Anderen viel het niet direct op, maar mij wel en dat was precies de bedoeling. Lippen met veel volume zonder dat anderen direct zouden zien dat ik iets aan mijn lippen had gedaan. De vollere lippen passen beter bij mijn gezicht en geven me meer zelfvertrouwen.

Mevrouw Van Hoorn

 

Al mijn wensen zijn uitgekomen.

Ik ben erg te spreken over de deskundigheid en het uitgebreide advies dat ik kreeg van dokter Joost Kroon. Het is een echte professional die goed luistert en weet waar hij het over heeft. Ik ben erg tevreden met het resultaat.

Veel gestelde vragen

Klik op onderstaande vragen om het antwoord te laten verschijnen.

Over het algemeen is de behandeling niet pijnlijk. Een beetje gevoelig kan het wel zijn. Het is voornamelijk afhankelijk van uw eigen pijngrens.

Wij werken uitsluitend met producten die voldoen aan alle veiligheidsvoorschriften. Bovendien voldoet onze kliniek aan alle cosmetische voorwaarden en zijn we aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Een professionele partij die zich inzet voor de kwaliteitswaarborgring van cosmetische behandelingen. De behandelingen in onze kliniek worden uitsluitend uitgevoerd door gediplomeerde artsen.

In principe kunt u na de behandeling gewoon de deur uit. Enkele cliënten hebben last van blauwe plekken, rode vlekken of zwellingen. U dient er wel rekening mee te houden dat u in iedere geval de eerste 48 uur uw lippen niet mag aanraken en dus voorzichtig met uw huid om moet gaan.

Het resultaat is gemiddeld 6 tot 12 maanden zichtbaar, daarna is een herhalingsbehandeling gewenst.

Over cosmetisch arts Joos Kroon

Joost Kroon heeft geneeskunde gestudeerd aan het Academisch Medisch Centrum welke verbonden is aan de Universiteit van Amsterdam. De eerste jaren heeft hij als arts op de spoedeisende hulp binnen- en buitenlandse ervaring opgedaan en heeft hij de huisartsenopleiding afgerond. Vervolgens heeft hij zich gespecialiseerd in cosmetische behandelingen en huidverbetering. Hij is tevens een graag geziene spreker/gast bij trainingen en (inter)nationale congressen over schoonheid. Door zijn deskundige en esthetische oog is hij in staat om de focus te leggen op mooie, maar bovenal natuurlijk ogende resultaten.

Meer informatie of een afspraak maken?

Heeft u vragen over een lipvergroting of wilt u langskomen voor een consult? Neem dan contact met ons op via 020 3338 650 of maak direct een afspraak.

10 dingen die u moet weten over lipvergrotingen

10 dingen die u moet weten over lipvergrotingen

Twijfelt u over het laten vergroten van uw lippen? Hieronder vindt u 10 feiten over het opvullen of vergroten van lippen die u móet weten voordat u zich laat behandelen.

Diverse soorten fillers

Diverse soorten fillers

Ergert u zich aan uw ingevallen wangen? Stoort u zich aan uw neus- lippenplooi of wenst u vollere lippen? Deze voorbeelden zijn snel en veilig te behandelen met een fillerbehandeling.
Is een hyaluronzuur filler, een collageenstimulatie of een PRP-behandeling de juiste filler voor uw probleemzone?

Trend: het laten opvullen van de lippen

Trend: het laten opvullen van de lippen
Een deel van bekend Nederland heeft zich eraan onderworpen: het laten opvullen van de lippen. Op zich niet heel raar want de mond en de lippen zijn het eerste deel van het gezicht waar we naar kijken als we met iemand praten. Bovendien geven mooie, volle lippen een jeugdige en sexy uitstraling. Zo is uit onderzoek gebleken dat vrouwen met volle lippen er jonger uit zien, ondanks dat de rest van hun gezicht er ouder uitziet. Waarom uw lippen laten opvullen? U kijkt in de spiegel en stoort zich aan uw smalle lippen.