Renophase Peel

De serie Renophase peels zijn ontwikkeld om effectief de huid te verbeteren. De formule versterkt de huid van binnenuit waardoor zelfs de meest gevoelige huid de peeling kunnen verdragen. Het is uitstekend geschikt om uw huid te stimuleren gedurende de zomerperiode.


Wat is de werking van een Renophase peeling?

De bovenste dode huidcellen laag kan door verschillende factoren verdikt zijn waardoor ingrediënten van producten minder goed worden opgenomen. Ook kan dit een doffe uitstraling geven van de huid. Een Renophase peeling haalt uw natuurlijke frisse glans terug. Het soort peeling wordt afgestemd op uw huidtype. De peeling is opgebouwd uit twee delen. Eerst wordt er een hydrogel aangebracht waardoor de doorlaatbaarheid van de huid wordt vergroot. Zo kunnen ingrediënten diep de huid door dringen. Deze hydrogel beschikt over hoogwaardige bestandsdelen zoals Diosgenine, een sterke antioxidant. Daarna volgt de tweede laag van de peeling welke specifieke werkzame stoffen bevat afgestemd op indicatie, bijvoorbeeld acne, pigmentatie en rimpels.

Tijdens de behandeling kan een licht prikkelend voelbaar zijn. De huid kan licht rood worden welke meestal na enkele uren verdwijnt. In sommige gevallen treedt er een lichte schilfering op. U kunt direct verder met uw dagelijkse bezigheden. De peeling kan het hele jaar worden uitgevoerd (óók gedurende de zomer).

Soorten Renophase peels voor verschillende huidtypen

  • Reprogrammatie
  • Mandelic
  • Kerato-régulateur

Reprogrammatie: tegen vale teint, menopausale huid, devitalisatie en huiden onder invloed van stress.

De reprogrammatie peeling van Renophase is geschikt voor de hormonale disbalans van de huid. Het bevat een hoge dosis aan Genisteine, van oorsprong afkomstig uit soja en een sterke anti-oxidant. Het compenseert het verlies aan oestrogenen in de huid. De reprogrammatie herstelt, versterkt, verbetert de huidkwalitiet. 

Mandelic:
overmatig pigment, vale tint, verkleuring na ontstekingen.

Wanneer er een teveel van melanine in de huid bevindt kan dit zich uiten in ontsierende pigmentatie vlekken. Amandelzuur werkt als een sterkte antioxidant zodat vorming van nieuw overmatig pigment wordt voorkomen. De voedende ingrediënten zorgen voor een sterke verfrissing van de huid en geeft een egaliseerde werking. Ook zeer geschikt voor de onzuivere huid welke langdurige vlekjes kunnen achterlaten. De werkzame stoffen stimuleren het natuurlijke genezingsproces.

Kerato-régulateur: voor een vette huid, acné, ontstekingen, onzuiverheden

Bij acneklachten is er een verstoring van bacteriën, een verdikte hoornlaag en een verhoogde talgproductie. De Renophase peel werkt drie dimensionaal op deze vlakken. Met name de ingrediënten zink, salicylzuur en aminozuren werken op deze drie kenmerkende factoren van acne en onzuiverheden. Ze verminderen de ontstekingen en voorkomen daardoor ernstige littekens.