Tixel: huidverstrakking en huidverjonging

De Tixel huidbehandeling is een revolutionaire doorbraak op het gebeid van huidverbetering. Deze splinternieuwe technologie werkt op basis van natuurlijke hitte die de huid strakker maakt en meer stevigheid geeft. De resultaten zijn vergelijkbaar met een CO2 laser, maar deze behandeling is veel minder pijnlijk en het herstel duurt minder lang. Het geeft verbetering voor:

  • Rimpels en fijne lijntjes
  • Zonbeschadigde huid
  • Huidstructuur en textuur
  • Littekens en striae

Boek direct een Tixel behandeling

De Tixel behandeling

Voor de behandeling wordt de huid eerst goed gereinigd. De Tixel wordt op de huid geplaatst en geeft warmtepulsen. Dit voelt als een korte tik, te vergelijken met een elastiekje dat tegen de huid ketst. Daarna voelt de huid warm aan en wordt er een herstellende crème aangebracht. Deze mag tot de volgende ochtend op het behandelde gebied blijven zitten, zodat het de huid kan kalmeren.

Werking

Een behandeling met de Tixel heeft de volgende werking:

  • Stimuleert aanmaak van collageen en elastine vezels
  • Maakt de huid sterker en steviger
  • Pakt fijne lijntjes aan
  • Verstrakt de huid

Resultaat

Na één behandeling is er al verbetering zichtbaar, maar na drie tot vier behandelingen is het optimale resultaat bereikt. Het optimale effect werkt nog enkele maanden door omdat collageen langere tijd nodig heeft om aangemaakt te worden. Het is aan te raden af en toe een onderhoudsbehandeling te doen zodat het resultaat mooi blijft en steeds beter wordt.

Belangrijk om te weten

Na de behandeling is het van belang om een dagelijkse zonbescherming te gebruiken van skinceuticels of dermaceutic. De dag na de behandeling kan de huid er roder uit zien en in sommige gevallen treedt er een lichte zwelling op. Dit verdwijnt binnen enkele dagen. De dag na de behandeling mag u weer make up gebruiken op minerale basis.

Neem direct contact met ons op

Heeft u vragen over de tixelbehandeling of wilt u langskomen voor een consult? Neem dan contact met ons op via 020 3338 650 of maak direct een afspraak.