Tixel: huidverstrakking en huidverjonging

placeholder

placeholder

Waarom een Tixel huidbehandeling?

De Tixel huidbehandeling is een revolutionaire doorbraak op het gebeid van huidverbetering. Deze splinternieuwe technologie werkt op basis van natuurlijke hitte die de huid strakker maakt en meer stevigheid geeft. De resultaten zijn vergelijkbaar met een CO2 laser, maar deze behandeling is veel minder pijnlijk en het herstel duurt minder lang. Het geeft verbetering voor: 

 • Rimpels en fijne lijntjes
 • Zonbeschadigde huid
 • Huidstructuur en textuur
 • Littekens en striae
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.
 • Tixel behandelingen - prijzen

  Tixel Prijs
  Decolleté € 350,-
  Hals € 200,-
  Het gelaat € 300,-
  Het gelaat en hals € 400,-
  Het gelaat, hals en decolleté € 500,-
  Rond de ogen/oogleden € 150,-
  Rondom de mond € 150,-

Neem direct contact met ons op

Heeft u vragen over de tixelbehandeling of wilt u langskomen voor een consult? Neem dan contact met ons op via 020 3338 650 of maak direct een afspraak.

Veelgestelde vragen

Klik op de onderstaande vragen om het antwoord te laten verschijnen.

 • Wat kost een Tixel behandeling?

  De prijs voor een Tixel behandeling is afhankelijk van welke gebieden u wilt laten behandelen en hoeveel sessies u afneemt. Er zijn veel combinaties en verschillende behandelingen mogelijk. Voor een compleet overzicht verwijzen we u graag naar onze prijslijst. Weet u nog niet welke behandeling bij u past? Onze huidtherapeut adviseert u graag tijdens het eerste consult.

 • Waarvoor dient deze behandeling?

  Tixel is bedoeld voor de zonbeschadigde huid, (fijne) rimpels en verouderde huid. Deze behandeling heeft een verstrakkende werking op de huid en pakt vooral de fijne lijntjes en rimpels aan. Tixel gaat verder waar fillers stoppen en is toepasbaar op verschillende plekken in het gelaat, de hals en borst, maar ook de handen, benen en billen. De aanmaak van collageen en elastinevezels worden gestimuleerd, met een stevigere en jongere huid als resultaat.

 • Hoe werkt Tixel?

  Een Tixel behandeling is gebaseerd op warmte: een kleine titanium kop schiet met kleine pinnen kort en snel tegen de huid aan. Er worden zo minuscule, steriele gaatjes aangebracht waardoor warmte diep in de huid doordringt. Vervolgens treedt het genezingsproces op. De hitteafgifte in de lederhuid stimuleert de aanmaakt van collageen met als resultaat een jongere en strakkere huid.

 • Is een Tixel behandeling pijnlijk?

  Over het algemeen wordt deze behandeling niet als erg pijnlijk ervaren. De Tixel kop geeft warme prikjes op uw huid. Dat kan lichte pijn geven, maar deze is goed te verdragen. Indien gewenst kunt u van tevoren een paracetamol nemen. Tijdens en na de Tixel behandeling kan de huid rood worden, licht gaan zwellen en warm aanvoelen. Gedurende de eerste 24 uur na de behandeling is het belangrijk zonbescherming aan te brengen van SkinCeuticals of Dermaceutic

 • Hoe lang is de hersteltijd?

  In principe kunt u na een Tixel behandeling direct weer verder met uw dagelijkse bezigheden. Uw huid moet ongeveer 6 tot 8 dagen herstellen. Uw huid zal strak aanvoelen, alsof deze zonverbrand is. Na 2-4 dagen kunnen er kleine, bruine stipjes gaan schilferen. Deze zijn echter bijna niet zichtbaar. Daarnaast moet u wel gedurende 3 maanden de zon vermijden.