Dokter Joep Wijnand

Dokter Joep Wijnand

“Ik wil de tijd een stukje terugdraaien zonder iemand wezenlijk te veranderen.” aldus Joep Wijnand (injectable arts).⁣⁣

Drs. J.G.J. Wijnand, arts & PhD kandidaat Chirurgie 
In 2013 behaalde Joep zijn artsenbul aan de Universiteit van Utrecht. Hij is eerst enkele jaren werkzaam geweest als arts op de afdelingen Chirurgie, Dermatologie & Plastische Chirurgie in de regio Utrecht waarna hij in 2016 startte met een promotie onderzoek op de afdeling chirurgie. Tijdens dit driejarige promotietraject kwam Joep tot inzicht dat hij een creatieve en persoonlijke invulling van zijn werk mist in het ziekenhuis.

In 2017 en 2018 heeft hij vele cursussen injectables gevolgd en werd hij persoonlijk opgeleid door Joost Kroon. Eveneens blijft hij verbonden als arts-onderzoeker aan het UMC Utrecht met als doel in 2019 zijn PhD/Doctoraat te behalen. 

Injectables - Topsport

In dit jonge vakgebied, dat volop in ontwikkeling is en waar technische innovaties aan de orde van de dag zijn, zorgt Joep met zijn uitgebreide klinische ervaring en wetenschappelijke kennis, gecombineerd met een goed luisterend oor en zijn achtergrond als voormalig topsporter (meervoudig Nederlands kampioen Catamaran zeilen) dat hij altijd het beste en meest natuurlijke resultaat nastreeft voor ieder individu.

 

NVCG

Logo NVCG op website van Dokter Joost Kroon

Joost Kroon cosmetische kliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde (NVCG). Klik hier voor meer informatie over de NVCG.

Video

Bekijk de video van dokter Joep Wijnand waarin hij de kin- en kaaklijn corrigeert van een van onze cliënten.


LinkedIn profiel van Joep Wijnand (CV)