Botox en Fillers op Curaçao

Bent u woonachtig op Curaçao (of op een van de andere eilanden in de buurt) en wilt u een behandeling met Botox of fillers ondergaan? Vanaf november 2018 werkt de bekende cosmetisch arts Drs. Joost Kroon ook op het eiland Curaçao. Dokter Kroon is een samenwerking aangegaan met het gloednieuwe Cosmetic Center Curaçao. U kunt 4 keer per jaar ruim een week lang terecht bij dokter Kroon voor Botox behandelingen tegen rimpels, overmatig zweten, tandenknarsen en ook migraine. Daarnaast frist hij gezichten op met fillers van het merk Juvéderm. Juvéderm is een FDA approved (strengste keurmerk) hyaluronzuur, dat wil zeggen een lichaamseigenstof, die tijdelijk volume geeft in het gezicht en rimpels opvult. Het wordt door het lichaam zelf afgebroken en het is indien nodig acuut oplosbaar met het enzym hyaluronidase.

Door middel van Botox en fillers kan dokter Kroon een totaal aanpak van het gezicht mogelijk maken. Enkele indicaties die perfect op deze manier gedaan kunnen worden:

 Iedereen kan er met een behandeling met injectables (Botox en Fillers) beter uitzien. Dokter Joost Kroon behandelt mannen en vrouwen van alle leeftijden. Minimum leeftijd is 18 jaar maar wenselijk is een leeftijd van minimaal 21 jaar.

Afspraak maken voor een behandeling met Botox en/of Fillers op Curaçao

 Wilt u een afspraak maken voor een behandeling in onze kliniek in Curaçao? Neem dan contact met ons op door te bellen met +599 9 788 2020
Het is tevens mogelijk om meteen zelf een afspraak in te plannen met behulp van onze online agenda. 

+599 9 788 2020Maak een afspraak

  

De prijs van een Botox en/of Filler behandeling

 De kosten van de behandeling zijn voor iedereen anders. Het is daarom lastig prijsindicaties te geven. De uiteindelijke kosten van de behandeling hangen af van een 4 tal dingen:

Welke de mogelijkheden zijn voor uw gezicht kunt u bespreken met dokter Joost Kroon tijdens een consult.

Over de behandelingen zelf kunt heel veel informatie vinden hier op de site. Bij vragen kunt u altijd een mail sturen naar info@joostkroon.com of een contactformulier invullen.

Hopelijk tot ziens bij Cosmetic Center Curaçao.