Botox Haarlem

Woont u in Haarlem en overweegt u een Botox behandeling? Bij Joost Kroon Cosmetische Kliniek nabij Haarlem voeren wij Botox behandelingen uit op een effectieve en professionele manier. Botox wordt ingezet voor verschillende cosmetische en esthetische behandelingen. Met een Botox behandeling is het mogelijk om rimpels te vervagen en uw uitstraling te verjongen. Daarnaast wordt Botox ook toegepast om overmatig zweten tegen te gaan en migraine te verminderen.

Wilt u een afspraak maken voor een Botox behandeling in onze kliniek nabij Haarlem? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 3338650 of plan zelf een afspraak in met behulp van onze online agenda.

020 333 8650Maak een afspraak

 De toepassing van Botox

Botox wordt voornamelijk gebruikt voor gezichtsverjonging, maar het middel heeft ook andere toepassingen. Een Botox behandeling kan hulp bieden in verschillende situaties:

“Ik ben zeer tevreden over het resultaat van de Botox behandeling en krijg veel complimenten over mijn frisse uitstraling.”– Sofie uit Haarlem

De prijs van een Botox behandeling

De kosten van een Botox behandeling hangen af van het gebied dat u wilt laten behandelen. Een overzicht met de prijzen vindt u hieronder.

Voorhoofd € 175,-
Frons (20 units Botox=standaard aanbevolen dosering) € 200,-
Frons met volledige wenkbrauwlift behandeling (24 units) € 240,-
Kraaienpootjes € 200,-
Kraaienpootjes met wenkbrauwlift (20-24 units Botox) € 240,-
Frons/Kraaienpootjes/Wenkbrauwen (40 units Botox) € 375,-
Frons/Kraaienpootjes/Wenkbrauwen (44-46 units Botox) € 400,-
Frons/Voorhoofd/Wenkbrauwlift (tot 40 units Botox) € 375,-
Frons/Voorhoofd/Kraaienpootjes/Wenkbrauwen € 475,-
Migraine vanaf: € 240,-
Migraine uitgebreid (Gelaat/Haargrens/Slapen/Nek) € 495,-
Tandenknarsen / Hals Vanaf: € 350,-
Overmatig zweten, beide oksels € 550,-
Gummy smile / ”tandvleeslach” / putjes in de kin (In combinatie met frons of kraaienpootjes slechts 50 euro!!) € 200,-

020 333 3025Maak een afspraak

De werking van Botox

Botuline Toxine is een vloeistof die de prikkeloverdracht van de zenuw naar de spier blokkeert. Deze vloeistof wordt tijdens de behandeling in uw spieren ingespoten. Uw spieren ontspannen zich, met als gevolg dat uw rimpels minder zichtbaar zijn. Een Botox behandeling is zeer geschikt in geval van:

De Botox behandeling

Voordat de behandeling begint, bespreken we uw wensen en kijken we hoe we een zo optimaal mogelijk resultaat kunnen behalen. Naar aanleiding daarvan stellen we een uitgebreid behandelplan samen.

De behandeling zelf duurt ongeveer 15 minuten. Tijdens de behandeling spuiten we de Botox met een dunne naald in uw spieren. Doordat de vloeistof een verslappende werking heeft op de spieren, ontspant de huid en zijn uw rimpels minder zichtbaar of verdwijnen ze zelfs helemaal. Na de behandeling duurt het ongeveer een week voordat u de eerste effecten kunt zien. Het eindresultaat is na twee weken zichtbaar.

Resultaat

Het effect van de Botox behandeling houdt drie tot zeven maanden aan. Een Botox behandeling voor klachten als overmatig zweten en tandenknarsen heeft zelfs tot elf maanden resultaat. Hoe lang dit precies is, hangt af van de patiënt en het te behandelen gebied. Wanneer het effect van de behandeling helemaal verdwenen is, kunt u ervoor kiezen om de behandeling nogmaals te laten uitvoeren.

Wat is Botox?

Botox bestaat uit het natuurlijke eiwit Botuline Toxine, dat geproduceerd wordt door de bacterie Clostridium Botulinum. Dit eiwit blokkeert de prikkeloverdracht van zenuwen naar spieren, waardoor de spieren verslappen. Botox wordt in poedervorm geproduceerd, waarna het product wordt opgelost in een fysiologische zoutoplossing. De Botox die wordt gebruikt tijdens behandelingen bestaat grotendeels uit gezuiverd eiwit.

“Joost is een hele vriendelijk en professionele arts. Hij geeft eerlijk advies en zal nooit een behandeling uitvoeren waar hij zelf niet achter staat. Hierdoor weet je zeker dat het resultaat van de behandeling altijd mooi en natuurlijk is.” – Lisette uit Haarlem

Bijwerkingen van Botox

Hoewel Botox geen ernstige bijwerkingen heeft, is het wel van belang dat de behandeling uitgevoerd wordt door een arts met veel ervaring. Wanneer het product verkeerd wordt gebuikt, kunnen er complicaties ontstaan. Dokter Joost Kroon is een vakkundig arts met heel veel Botox ervaring. Hij geeft zowel nationale als internationale trainingen over dit product.
Hoewel een Botox behandeling veilig is, kan het voorkomen dat er bijwerkingen ontstaan. Mogelijke bijwerkingen zijn kleine irritaties of een tijdelijke verzwakking van de nabijgelegen spieren. Deze verzwakking ontstaat alleen als er een te grote hoeveelheid Botox is gebruikt. Daarnaast kunnen er kortstondig blauwe plekjes op de huid verschijnen, die vanzelf weer verdwijnen.

Routebeschrijving

Joost Kroon Cosmetische Kliniek bevindt zich aan de Koninginneweg in Amsterdam. De kliniek is goed te bereiken vanuit Haarlem. Neem vanuit Haarlem de N200 richting de A200 in Haarlem-Oost. Volg de rechterrijstrook bij het knooppunt Rottepolderplein om op de A9 te komen. Neem na ruim 8 kilometer de afslag richting de A4. Vervolg uw weg naar de A10 en neem afrit Buitenveldert naar de s108 richting Oud Zuid. Vervolg uw weg op de s108 en neem de Stadionweg naar de Koninginneweg.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak maken voor een Botox behandeling in onze kliniek nabij Haarlem? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 3338650 of plan zelf een afspraak in met behulp van onze online agenda.

020 333 8650Maak een afspraak