Huidtherapeut Liselotte Pauw

Huidtherapeut Liselotte Pauw

Liselotte Pauw heeft haar Bachelor Huidtherapie afgerond aan De Haagse Hogeschool. Zij heeft direct na haar opleiding werkervaring opgedaan bij verschillende huidtherapeutische klinieken.
Liselotte is zeer actief met haar vak bezig. Ze is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten, DALA (Dutch Aesthetic Laser Association) en is voorzitter van de licht en laser expertgroep binnen de vereniging van huidtherapeuten.
Met name de samenwerking met artsen en andere vakgebieden spreekt haar aan. Op deze manier kunnen klachten en wensen van cliënten namelijk vanuit verschillende en aanvullende dimensies worden behandeld. Liselotte heeft zich in de cosmetische kant van het vak huidtherapie gespecialiseerd.
Haar expertise ligt met name op het gebied van huidverbetering, lasertherapie en peelings. Door regelmatige deelname aan (inter)nationale congressen en het organiseren van diverse nascholingen in haar kennisgebied, optimaliseert zij haar kennis en kunde.

Geluksgevoel

Liselotte: "De grootste waarde van mijn vak is de dankbaarheid van mijn patiënten. Na die samenwerking tussen mij en mijn patiënten komt er altijd een geluksgevoel naar boven."