Huidtherapeut Liselotte Pauw

Huidtherapeut Liselotte Pauw

"Een mooie huid, een leven lang." aldus Liselotte (huidtherapeute).

Liselotte Pauw is al meer dan vijf jaar huidtherapeut bij Joost Kroon cosmetische kliniek. Zij is een expert op het gebied van verbeterende huid- en haarbehandelingen, licht- en lasertherapie en peelings.

Visie
Onze huidtherapeut streeft altijd naar een optimaal resultaat. Zij onderzoekt welke behandeling het beste aansluit bij de wensen van haar cliënten. Indien nodig stelt zij een persoonlijk en uniek behandelplan op. In haar aanpak staan de kernwaarden; eerlijkheid, veiligheid en effectiviteit centraal.

Missie
Liselotte is zeer actief met haar vak bezig. Ze is lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVA) en van de Dutch Aesthetic Laser Association (DALA). Ook is zij binnen de vereniging van huidtherapeuten de voorzitter van de licht en laser expertgroep. Tevens vergroot zij regelmatig haar kennis en kunde. Daarbij neemt zij regelmatig deelname aan (inter)nationale congressen en organiseert diverse nascholingen in haar kennisgebied.

Samenwerking met experts
Liselotte vindt de samenwerking van huidtherapeuten, artsen en andere specialisten erg belangrijk. Het is een van de redenen waarom ze bij cosmetisch arts Joost Kroon werkt. Zij is van mening dat de verbinding van de verschillende specialisten, aanvullend is voor de kwaliteit van het werk. De samenwerking zorgt ervoor dat de wensen en behandeldoelen van cliënten effectief en efficiënt vanuit verschillende invalshoeken worden benaderd.

GELUKSGEVOEL

Liselotte: "De grootste waarde van mijn vak is de dankbaarheid van mijn patiënten. Na die samenwerking komt er altijd een geluksgevoel naar boven."

Video's

In onderstaande video's kun je Liselotte aan het werk zien met een photo facial en een TCA peeling.