placeholder

Waarom een TCA peeling bij Joost Kroon?

Een TCA peeling biedt uitkomst wanneer u last heeft van oneffenheden in uw gezicht, zoals een doffe huid, pigmentvlekken of oppervlakkige littekens. De TCA peeling is een chemische peeling die oneffenheden vermindert en de huidstructuur verbetert. Uw huid ziet er na de behandeling weer fris uit en voelt soepel aan. Een TCA peeling:

 • Zorgt voor een frisse en egale huid
 • Verwijdert dode huidcellen
 • Verfijnt de poriën
 • Bevordert de doorbloeding van de huid
 • Vermindert pigmentvlekken
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.

Video Cosmopeel Forte

"Ik was al een langere periode erg onzeker over mijn huid (roodheid en ontstekingen) en dacht dat er niet veel aan te doen was. Liselotte nam die gevoelens al snel weg."

- Anoniem

"Iemand die haar vak verstaat, met een zeer persoonlijke benadering!

- Liz

Contactgegevens

Joost Kroon cosmetische kliniek
De mooiste natuurlijke resultaten
Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 09:30 - 17:30 uur

Veelgestelde vragen over de TCA peeling

Klik op de onderstaande vragen om het antwoord te laten verschijnen.

 • Wat kost een TCA peeling?

  De prijs voor een TCA peeling bij Joost kroon cosmetische kliniek is vanaf € 198,-. Afhankelijk van uw huidbehoefte zijn er in de meeste gevallen meerdere behandelingen nodig. In het consult voor de behandeling bespreken we welke peeling het meest geschikt is voor u en wat de totaalprijs gaat zijn voor de behandeling.

 • Door wie wordt de TCA peeling uitgevoerd?

  De TCA peeling wordt uitgevoerd door onze huidtherapeute Liselotte Pauw. Zij is expert op het gebied van verbeterende huid- en haarbehandelingen, licht- en lasertherapie en peelings. Tevens is ze aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVA) en de Dutch Aesthetic Laser Association (DALA).

 • Doet de behandeling pijn?

  Over het algemeen wordt de TCA peeling niet als pijnlijk ervaren. Het aanbrengen van de peeling kan een licht branderig gevoel veroorzaken.

 • Kan ik direct weer aan het werk?

  Ja, direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse werkzaamheden hervatten. Houd wel rekening met een herstelproces, waarbij de huid rood is en kan gaan schilferen. Hoe dit herstelproces er precies uitziet, hangt af van de sterkte van de peeling. We bieden peelings aan van 12%, 15%, 18% en 20%.