Joost Kroon in de media

Onze huidtherapeute in Gloss magazine

Onze top-huidtherapeute Liselotte staat in Gloss magazine. Niet alleen haar patiënten staan versteld van haar kunde en inzicht, maar bij Gloss waren ze meteen helemaal dol op haar. Wij, bij Joost Kroon cosmetische kliniek, zijn allemaal enorm trots op Liselotte. Voor alle vormen van huidverbetering kun je bij haar terecht. Liselotte is een expert in laserbehandelingen tegen couperose, ontharen en chemische peeling.

Joost Kroon in Grazia over fillerfeiten en -fabels

In de Grazia van week twee vertelt dokter Joost Kroon alles over de fillerfeiten en –fabels. Het artikel lees je hier terug.

Sophie Hilbrand bij Joost Kroon in de kliniek

Sophie Hilbrand was voor haar nieuwe programma 'Sophie In De Kreukels' bij ons in de kliniek. Bekijk hier het fragment: [youtube id="37WPloFg220"]

Interview Joost Kroon in Beauty

In de rubriek Mooimakers een interview in de beauty+. Klik hier voor het artikel

BN-er dag in kliniek Joost Kroon

BN-er dag in Huidinstituut V3 Kort een foto verslagje van de BN-er dag in Huidinstituut V3. De eigenaar Harald was met het idee gekomen een aantal bekende dames in het zonnetje te zetten door ze een schilderij aan te bieden. Het idee was dat ze een schilderij kregen waarop te zien was hoe de dames er over 10 jaar uit zouden zien. Mariska van Kolck was de eerste die haar schilderij onthulde. Duidelijk kneep ze hem een beetje, ik vermoed bang om een 10 jaar oudere versie van zichzelf te zien.

My first Botox! (column in de Beaumonde)

Echt supersweet! Morris noemt me met naam en toenaam in zijn column in de Beaumonde. Hij kwam bij me voor zijn eerste Botox behandeling. Ik vond hem nog wel een beetje jong voor Botox, maar goed, het was niet de eerste keer dat hij er over begon. Het is een volwassen man en ik dacht: in dit geval is de Botox niet voor de rimpels, want die heeft Morris nog niets. In dit geval is de

In de Libelle, cliënt Dr. Joost Kroon

Leuk Leuk Leuk, Ankie de eigenaar van ABC clinic in Breda mailde me vandaag. Libelle wilde een artikel met voor en na foto’s doen en een aantal klinieken hebben kandidaten aangeleverd voor dit artikel. Het resultaat mocht er blijkbaar zijn want ze hebben mijn dame uitgekozen om in het artikel te gebruiken!! Daar ben ik natuurlijk erg blij mee! Bij Diana heb ik de zogenaamde nasolabiaal plooi ook wel neus-lippen-plooi behandeld. Het gebruikte materiaal: 1,5 ml Restylane Perlane.