Dermaceutic

Dermaceutic ‘expert in esthetische Dermatologie’

DERMACEUTIC IS ALLEEN TE KOOP BIJ ARTSEN DIE GESPECIALISEERD ZIJN IN HUIDPROBLEMEN EN HUIDBEHANDELINGEN.
KOOP DEZE PRACHTIGE PRODUCTEN VOORDELIG IN ONZE WEBSHOP!!

Dermaceutic bestellen

Dermaceutic is een Frans bedrijf dat zich al jaren bezig houdt met huidbehandelingen en huidproducten. In Frankrijk is Dermaceutic een van de bekendste namen op het gebied van chemische peelings en medische huidproducten. Het is een exclusief merk door dermatologen ontwikkeld. Ook huidtherapeuten en artsen in Nederland werken met het productmerk. Door de effectieve en krachtige werking zijn de producten alleen via professionals verkrijgbaar. Er zal daardoor altijd een advies aangepast op uw huidtype worden gemaakt bij een afspraak in de kliniek.

De productlijn is gerichttps://www.joostkroon.com/admin/page_modify.php?id=63#ht op alles wat een huid nodig heeft, niets meer en niets minder. Zo bevatten de producten geen parfum, parabenen of overbodige bestandsdelen welke geen invloed hebben op het verbeteren van de huid kwaliteit. Door de hoge concentraties en specifieke ingrediënten, welke gericht zijn op een specifiek huidtype, is het belangrijk dat er een juiste afstemming wordt gecreëerd voor uw huid. Onze huidtherapeute kan hierin een gericht behandelplan opstellen.

De producten staan in het kader van Zuiveren, Stimuleren, Herstellen, Beschermen, voorkomen.

ZUIVEREN

Hieronder vallen de producten met een exfoliërende werking. Dit is niet te verwarren met alledaagse reinigingsproducten welke vuil en make-up van de huid verwijderen. Het zijn actieve producten waaronder fruitzuur welke dode huidcellen verwijderen op een effectieve manier. Hierdoor kunnen de overige producten beter door de huid worden opgenomen en komen de hoogwaardige ingrediënten het meest tot zijn recht. Het geeft de huid een intensieve verfrissing. De volgende producten vallen hieronder: Foamer 5, Foamer 15 en Mask 15

STIMULEREN

Wanneer je de huid zichtbaar wilt verbeteren is daar een hoge dosering van specifieke ingrediënten voor nodig afgestemd op de huidtype. Zo kan er daadwerkelijk een verandering plaatsvinden. Met name AHA en BHA werkstoffen zorgen ervoor dat een huid haar natuurlijke glans en tint krijgt. Het geeft een huid een celvernieuwing, egaliseert en zorgt voor een frisse tint. De volgende producten vallen hieronder: Light Ceutic, Turnover. 

HERSTELLEN

De herstellende producten van Dermaceutic richten zich op de vochtbalans in de huid. Zij herstellen en kalmeren de huid. Producten kunnen geen vocht in de huid brengen maar het daar wel behouden. Een belangrijk bestandsdeel hiervan is het bekende hyaluron. Deze krachtige vochtbinder hydrateert de huid en voorkomt daardoor droogtelijntjes, droogte gevoel en schilfering. De volgende producten vallen hieronder: Hyal Ceutic, Regen Ceutic en de K Ceutic.


BESCHERMEN

Zonlicht heeft vele goede invloeden op onze kwaliteit van leven. In overmatige blootstelling hiervan kan het ook schade geven, met name aan een huid. Zo weten de meeste mensen dat dit een verhoogde kans op huidkanker heeft en het verouderingsproces van de huid versnelt. Een zonbeschadigde huid kenmerkt zich met pigmentvlekken, huidverslapping, rode vaatjes en vale tint. Belangrijk is om de huid te beschermen tegen overmatige zonnestraling door op een juiste manier te smeren met een zonbescherming. Vanaf april tot september is er een hogere UV-straling in de lucht, ook op bewolkte dagen. Het is sterk aan te bevelen om in deze periode dagelijks een hoge SPF te gebruiken (vanaf factor 30). Goede combinatie van verschillende filters maken een zonproduct tot een goede keuze. Dermaceutic heeft deze nauwkeurig samengesteld in de Sun Ceutic 50 en biedt optimale bescherming tegen overmatige zon.

 

VOORKOMEN

Veel voorkomende uitspraak; ‘voorkomen is beter dan genezen’ en geldt niet minder voor een huid. Hieronder vallen vitaminen en antioxidanten, zij voorkomen tekenen van bijvoorbeeld photo-ageing. Met name vitamine C en vitamine A spelen hierin een belangrijke rol. De volgende producten vallen hieronder: C25 Cream, Retinol 0.5, Retinol 1.0 en de Tri Vita C30 en Derma Lift 5.0.

 

SPECIFIEKE VERZORGING

Hieronder vallen de producten Yellow Cream en Mela Cream die extra gericht werken op pigmentatie in combinatie met anti-aging. 

De producten van Dermaceutic zijn ook complimenterend te combineren met de injectabels en huid therapeutische behandelingen. Het komt er op neer een juiste combinatie samen te stellen die bij jouw huid past.

STRALENDE, FRISSE EN PRACHTIGE HUID

Wil je ook een stralende, frisse en prachtige huid? Ben je nieuwsgierig wat Dermaceutic voor jou kan betekenen?

Bel voor een gratis consult: 020-3338650