Melapeel

De Melapeel is een behandeling voor het egaliseren van de teint. Ook pakt het pigmentvlekken aan en heeft het een positieve invloed op behandelen van melasma. Soms ontstaan er in de huid pigmentophopingen die de egale teint van de huid verstoort. Het maakt de huid onrustig en vlekkerig. Dit overmatig pigment wordt gereguleerd door de krachtige werking van de ingrediënten van de Melapeel. Zo krijgt de huid weer een stralend en egaal uiterlijk.

Hoe ontstaan pigmentvlekken?

Er zijn verschillende soorten pigmentvlekken. Afhankelijk van het type pigment wordt de behandeling gekozen voor het beste resultaat. Overmatige Uv-straling speelt vrijwel de grootste rol in het ontstaan van pigmentvlekken en met name het verergeren ervan. Ook luchtvervuiling, erfelijke bepaling, stress en hormonen spelen een rol hierin. Medicatie of beschadiging van de huid kunnen ook pigmentcellen actiever maken.

Waarom een melapeel bij Joost Kroon Cosmetische kliniek

  • Effectieve en professionele behandeling
  • Voor ieder huidtype geschikt
  • Uitgebreid consult en persoonlijk advies
  • Onze huidtherapeute is aangesloten bij de NVH en DALA

Boek direct een melapeel behandeling

De melapeel behandeling

Tijdens de behandeling worden er verschillende ingrediënten aangebracht. Dit kan voor enkele minuten een prikkelend en brandig gevoel geven. Na de behandeling is deze sensatie niet meer merkbaar. De huid kan iets roder zijn en strakker aanvoelen. De producten die zijn aangebracht blijven tot de volgende dag een werking hebben.

Werking

  • Reguleert overmatig pigment
  • Geeft een egale en stralende teint
  • Onderdrukt klachten van Melasma
  • Geeft de huid een heldere en frisse toon

Resultaat melapeel

Samen met de huidproducten van Dermaceutic en Skinceuticals zie je na de behandeling dat de huid egaler van kleur wordt en pigmentatie wordt vervaagd. Voor een optimaal resultaat zijn vaak meerdere behandelingen nodig. Meestal zie je verschil na circa 3-4 weken. Daarna kan de voglende behandeling plaatsvinden.

Belangrijk om te weten

Wij verzoeken u om zonder huid make-up naar de afspraak te komen. Na de behandeling is het van belang dat de producten, welke zijn aangebracht op de huid, blijven zitten. De volgende dag mag de huid met water worden gereinigd. De huidtherapeut bespreekt tijdens het consult gesprek welke producten kunnen worden gebruikt. De dagelijkse zonbescherming speelt hierin een belangrijke rol.

NEEM CONTACT OP MET KLINIEK JOOST KROON IN AMSTERDAM

Heeft u vragen over een melapeel behandeling of wilt u langskomen voor een consult? Neem dan contact met ons op via 020 3338 650 of maak direct een afspraak.