Wat zijn injectables

Injectables is een Engelse term voor inspuitingen. Door middel van een dun naaldje wordt er een injectievloeistof onder de huid ingebracht. Hiermee worden plooien en rimpels binnen een aantal uur voor u verholpen.  Joost Kroon Cosmetische Kliniek maakt momenteel gebruik van twee verschillende soorten inspuitingen: Botox en fillers.  Het gebruik van de injectables hangt af van de wensen van de cliënt. De behandelend arts zal u hierover uitgebreid informeren en adviseren.

 

Meer over injectables

Fillers

Een dermale filler (huid filler) vult zoals het woord al zegt de huid. De filler kan zowel onder de huid als in de huid worden aangebracht en draagt zorg voor het vervagen van rimpels. Joost Kroon Cosmetische Kliniek maakt uitsluitend gebruik van niet permanente middelen van de allerhoogste kwaliteit. Wij maken gebruik van de merken Juvéderm, Restylane en Radiesse. Deze merken staan bekend om hun veiligheid, duurzaamheid en resultaat. De behandeling neemt ongeveer  15-45 minuten in beslag en het herstel is onmiddellijk zichtbaar.

Vaak krijgen wij de vraag of een filler pijnlijk is. De fillers zijn anno 2013 voorzien van een verdoving en hierdoor ervaart u meestal geen pijn tijdens de behandeling. Daarnaast is er geen sprake van een hersteltijd.

Dokter Joost Kroon verricht jaarlijks duizenden behandelingen en weet daarom ook wat de cliënt mag verwachten van een professionele cosmetische kliniek. U bent daarom bij ons in goede handen.

“Erg goede eerste ervaring met een filler in mijn wangen/jukbeenderen. Ik was vooraf best zenuwachtig maar ben goed op mijn gemak gesteld. De behandeling was niet pijnlijk, heb ook bijna geen blauwe plekken / zwelling. Het resultaat is prachtig.”

Botox

Een tweede vorm van injectables is de spierverslapper Botox®. Dit product wordt gebruikt om de huid een fris, ontspannen en uitgerust uiterlijk te geven. Botox® wordt o.a. gebruikt om voorhoofdsrimpels, afhangende mondhoeken, fronsrimpels of lachrimpels/kraaienpootjes te behandelen. Botox® wordt al ruim 40 jaar gebruikt zonder ernstige bijwerkingen en dient gebruikt te worden door artsen met ruime ervaring binnen de cosmetische branche. Bij een onjuiste dosering of onjuist gebruik kunnen er complicaties ontstaan. Dokter Joost Kroon geeft nationale en internationale trainingen over het gebruik van Botox®. Hiermee kunt u er zeker van zijn dat u bij Joost Kroon Cosmetische kliniek in vertrouwde en ervaren handen bent.

De voordelen van injectables

Dokter Joost Kroon zet voor u graag de voordelen van de injectables op een rij:

  • De ingreep is relatief klein en heeft een veilig karakter. Er is dus geen sprake van een ingrijpende ingreep;
  • U heeft na de behandeling geen napijn;
  • Het resultaat van de injectables is na de behandeling gelijk zichtbaar;
  • U kunt uw dagelijks leefpatroon na de behandeling gelijk weer oppakken. Er is dus geen sprake van een herstelperiode
  • Er wordt geen gebruik gemaakt van een narcose.

Heeft u vragen of wilt graag meer informatie ontvangen over één van onze injectables? Neem dan gerust contact met ons op.