Huidverzorging

Iedereen weet het belang van goede huidverzorging. Vaak presenteren dames en heren zich in de kliniek met een droge, trekkerige en gevoelige huid. Bij navraag blijkt dit vaak te zijn ontstaan op het moment dat ze zijn begonnen met het smeren van dagcremes.

Veelal smeert men heerlijk geurende rijke crèmes van parfumerie of drogist. Alleen al door de aanwezigheid van parfums en parabenen kan er huidirritatie ontstaan. Door het smeren van teveel crème, of te rijke crème kan er een droge huid ontstaan. Dit klinkt tegenstrijdig maar doordat er een dikke laag moisturizer wordt aangebracht op de huid, denken de onderliggende huidstructuren dat ze zich in een vochtige omgeving bevinden dus worden bepaalde cellen in de huid aangestuurd minder vocht te aan te trekken. Op het moment dat de crème dan van de huid afgeveegd is blijft er een droge trekkerige huid achter. Vaak wordt er dan gauw weer crème aangebracht om dit nare gevoel te bestrijden en zo ontstaat er een vicueuze cirkel. De celvernieuwing wordt door teveel moisturizer ook belemmerd doordat de dode huidcellen bijeen geplakt blijven op het huidoppervlak door de crème.

Door gebruik van goede producten met geselecteerde actieve ingredienten kan er zeer gemakkelijk weer een stralende, frisse, sterke, jonge huid worden verkregen. Onze kliniek heeft gekozen de producten van Dermaceutic te gebruiken. Dermaceutic heeft een zeer goede reputatie op het gebied van huidbehandelingen en huidverzorging. Bovendien zijn de prijzen van deze producten zeer schappelijk omdat het merk nog niet zo erg bekend is. Laat je informeren tijdens een consult.

Lees alles over huidverzorging met Dermaceutic producten

 

Producten voor deze behandeling

Dermaceutic homecare

 

Zie ook
Prijslijst
Alle behandelingen

Huidverbetering

- Obagi Starterspakket Nu-Derm Fx: 450,-
- PRP / Vampirefacelift: vanaf 350,-

 

Chemische peelings + Fruitzuur producten

- Fruitzuur peeling (glycolzuur/melkzuur/salicylzuur): 125,-
- Fruitzuur peeling kuur van 3 inclusief producten (door V3): 442,-
- TCA peeling (1x): 300,-
- TCA peeling kuur van 3x inclusief alle 5 benodigde producten: 800,-
- Spotpeel (tegen zwangerschapsmasker/pigmentvlekken): 500,-
- Advanced lightening en Rejuvenation peel (4xpeel+producten): 975,-
- Acne reductie / Acne litteken verzachtende kuur peelings (4x): 875,-
- Dermatologische cleanser – foamer 15% glycolzuur 100ml: 42,50
- Hyalceutic hydraterende creme met hyaluronzuur 30ml: 53,-
- Kceutic beschermende dagcreme vitA,C,E en SPF 40 30ml: 40,-
- Sunceutic hydraterende sunblock SPF 50 50ml: 40,-
- Serum VitC 25% – sterk anti-oxidant beschermt de huid 30ml: 57,-
- Turnover nachtcreme met 15% 40ml: 42,50
- Lightceutic anti pigmentvlek nachtcreme 8% glycolzuur 40ml: 42,50
- YellowCream blekende creme(pigmentvlekken) 15ml: 42,50
- Fruitzuur kleimasker 15% glycolzuur tegen onzuiverheden: 53,-

Algemene vragen

Is dokter Joost Kroon ervaren?

Dokter Joost Kroon is een expert in botox, fillers en medische huidverbetering. Hij verricht duizenden behandelingen per jaar en leidt collega-artsen in binnen- en buitenland op in gespecialiseerde injectietechnieken. Hij reist de wereld af om colleges te geven op het gebied van schoonheid en geavanceerde injectietechnieken. Zijn grootste uitdaging is het benadrukken van de schoonheid van iedere persoon met behouden van de natuurlijke uitstraling. Hij kijkt naar de persoon zelf en streeft naar een zo goed mogelijk resultaat passend bij die persoon.

Is een behandeling pijnlijk?

Natuurlijk horen bij een behandeling met injectables prikjes met de naald. Deze naaldjes zijn echter zeer fijn (insuline naaldjes) waardoor het meestal als licht irritant wordt ervaren maar niet als pijnlijk. Desgewenst kan er verdoving van de huid worden gegeven.

Zijn er risico's aan de behandeling verbonden?

De arts is zeer kundig en ervaren en er wordt uitsluitend met niet-permanente middelen gewerkt. Hierdoor zijn de risico’s zeer gering. De behandelend arts wijst u tijdens het consultgesprek op alle voor- en nadelen van de behandeling en het product.

Kan ik me na een behandeling normaal vertonen?

De huid kan na een behandeling soms iets rood en/of gezwollen zijn. Dit trekt snel weg. In een dunne huid kan een blauwe plek ontstaan die enkele dagen zichtbaar blijft. Dit is met make-up goed te camoufleren. Door gebruik van canules (stompe naalden) is de kans op een blauwe plek drastisch afgenomen.

Hoe lang kan ik resultaat van de behandeling verwachten?

De tijdsduur van de werking van het (niet-permanente) product verschilt. Het resultaat van een Botox injectie is 3-6 maanden bij cosmetische toepassing, 3-12 maanden bij medische toepassing. Het cosmetische resultaat bij een filler is afhankelijk van snelheid waarmee het door het lichaam wordt afgebroken. Bij de ene persoon zal dit sneller zijn dan bij de andere. Globaal is de werking van fillers 6-18 maanden.

Wat mag ik wel en wat mag ik niet na een behandeling?

De eerste dagen na de behandeling wordt een bezoek aan schoonheidsspecialiste, sauna of zonnebank afgeraden. Na een Botoxbehandeling kan men de eerste 2 weken beter geen gezichtsmassage uitvoeren. Na een peeling of behandeling met een filler wordt in het ideale geval de huid in de eerste week na de behandeling 2 maal daags ingesmeerd met K-ceutic nabehandelings crème eventueel in combinatie met arnica zalf/druppels.

Wat kost een behandeling?

Het eerste consult is gratis. Verder hangen de kosten af van het type behandeling dat u ondergaat. Ook de benodigde hoeveelheid materiaal bepaalt grotendeels de kosten. Heeft u veel en diepe rimpels dan wordt een behandeling duurder dan bij iemand die een simpel klein lijntje wil laten verwijderen.

Zie ook
Alle behandelingen 
Prijslijst 

Laat je huid stralen met Dermaceutic!