• Beoordeeld met een 9,7
  • Altijd een natuurlijk resultaat
  • Specialist in anti-rimpelbehandelingen
  • Internationaal trainer voor Botox en Juvéderm
  • NVCG gecertificeerd
  • Beoordeeld met een 9,7
  • Altijd een natuurlijk resultaat
  • Specialist in anti-rimpelbehandelingen
  • Internationaal trainer voor Botox en Juvéderm
  • NVCG gecertificeerd

placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

De resultaten van de behandelingen die we uitvoeren op het gebied van tattooverwijdering zijn verbluffend te noemen. Als u een behandeling heeft gehad met de PicoSure laser, dan is voor het allermooiste resultaat een goede nazorg ook belangrijk. Hier vindt u meer informatie over de nazorg die u nodig heeft na het tatoeage verwijderen met de PicoSure laser bij Joost Kroon.

Maandag t/m zaterdag geopend. Telefonisch bereikbaar: 08.00 tot 19.00.

De belangrijkste onderdelen van goede nazorg

In de meeste gevallen kunt u na een behandeling gewoon weer verder met uw dagelijkse bezigheden. Er is echter wel een aantal zaken waar u rekening mee moet houden als u net een sessie voor tattooverwijdering heeft gehad. We zetten ze voor u op een rij:

Bescherm de huid tegen de zon

Na het laten verwijderen van de tatoeage is het belangrijk dat u de behandelde huid niet blootstelt aan direct zonlicht. Bedek en bescherm uw huid goed voor het beste resultaat.

Ga niet zwemmen of naar de sauna

Zolang de huid nog niet volledig is hersteld, doet u er goed aan om voorlopig niet te gaan zwemmen of naar de sauna te gaan.

Probeer niet te krabben

Bij sommigen voelt de huid jeukerig of branderig. Voor het beste resultaat is het erg belangrijk om niet te krabben aan de behandelde huid. Heeft u iets nodig tegen de jeuk? Onze huidtherapeuten adviseren u graag over de producten die u het beste kunt gebruiken. Neem contact op voor advies.

Direct na de behandeling

Tijdens de sessie met de PicoSure laser ontstaat er een witte ‘frost’ op de behandelde huid. Dit is normaal en het verdwijnt normaliter binnen het uur na de behandeling. Wanneer we klaar zijn, geeft onze huidtherapeut u duidelijke instructies over hoe u om moet gaan met de behandelde huid.

Zijn er bijwerkingen van de behandeling?

Na een behandeling met onze laser kunnen sommige mensen last krijgen van jeuk, zwelling, roodheid, een branderig gevoel en blaarvorming. Normaal gesproken gaan deze milde klachten binnen drie dagen vanzelf weg.

Krijg ik littekens?

De PicoSure laser is het neusje van de zalm wat betreft het weglaseren van tattoos. Dankzij de ultrasnelle puls is de kans op littekenvorming minimaal en kunnen we u garanderen dat de tattoo volledig wordt verwijderd.

Meer weten?

Heeft u nog andere vragen over het verwijderen van tatoeages? Onze website heeft veel informatie voor u beschikbaar over het weglaseren van tattoos, bijvoorbeeld over de kosten en de pico laser die we gebruiken. Daarnaast staan onze huidexperts altijd klaar voor al uw vragen. Maak een afspraak voor een eerste consult, zodat onze therapeuten precies kunnen vertellen wat de mogelijkheden zijn voor uw persoonlijke situatie.

Maandag t/m zaterdag geopend. Telefonisch bereikbaar: 08.00 tot 19.00.