placeholder

Vetcellen in de bovenarmen oplossen

Bij Joost Kroon verwijderen we op een veilige, snelle en makkelijke manier armvet. De techniek die we gebruiken is een betrouwbare manier om van hardnekkige vetten onder uw armen af te komen, zonder operatie en zonder hersteltijd. Het ideale alternatief voor liposuctie.

 • Persoonlijke aanpak en individueel behandelplan
 • Veilige & pijnloze behandeling
 • De behandeling armvet verwijderen heeft een blijvend resultaat
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.
placeholder

Consult

placeholder
placeholder

Behandeling

placeholder
placeholder

Herstel

 • Consult

  Bel ons op 020-333 8650 voor het inplannen van een kennismakingsgesprek. Tijdens dit consult focussen we op uw wensen en behoeften, voeren we een gedetailleerde analyse uit van de gebieden waar u vetreductie wenst, voorzien we u van professioneel advies over uw behandelopties en bespreken we de verwachte resultaten. We stellen samen een behandelingsschema op maat voor u op, dat zowel de voorbereiding als de nazorg van uw procedure omvat. Indien we vaststellen dat een bepaalde methode niet ideaal is voor uw specifieke situatie, vertellen we u dit meteen en gaan we over op het verkennen van betere alternatieven die aan uw behoeften voldoen. Uw gezondheid en geluk zijn onze prioriteit; een behandeling die niet perfect bij u aansluit, zullen wij nooit aanbevelen. Mocht u nu al vragen hebben, schroom dan niet om direct contact met ons op te nemen. Vragen zijn ook altijd welkom tijdens uw afspraak in onze kliniek.

 • Behandeling

  Een behandeling duurt vaak 35 minuten, maar de behandeling kan ook langer duren, afhankelijk van uw behandelplan.

 • Herstel

  Er is geen sprake van een noodzakelijke hersteltijd. Na de behandeling is het mogelijk dat u enige pijn ervaart en zwelling ziet op de behandelde plaats. Na een paar dagen reageren de zenuwen in dit gebied en dit kan vervelend aanvoelen. Na de behandeling mag u uw dagelijkse bezigheden gelijk hervatten. 

Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.
 • Vet oplossen - prijzen

  Behandeling Prijs
  Consult vet oplossen € 50
  Vet oplossen met Aqualyx per behandeling € 600
  Vet oplossen met Aqualyx per 3 behandelingen € 1500
  Vet oplossen met Belkyra per behandeling € 1200

Contactgegevens

Joost Kroon cosmetische kliniek
De mooiste natuurlijke resultaten
Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 09:30 - 17:30 uur
Donderdag: 09:30 - 20:00 uur

Veelgestelde vragen

 • Kan ik mijn behandeling declareren bij mijn zorgverzekeraar?

  Er moet sprake zijn van een medische noodzaak om uw behandeling te kunnen declareren bij uw zorgverzekering. Behandelingen met een cosmetische reden vergoeden zorgverzekeraars niet vanuit de basisverzekering. Er zijn een aantal verzekeringen die vergoedingen aanbieden die niet door de basisverzekering vergoed worden. Controleer bij uw zorgverzekeraar wat de mogelijkheden zijn.

 • Zijn de resultaten van een behandeling permanent?

  De resultaten kunnen permanent zijn als u een gezonde levensstijl onderhoudt. Als u een ongezonde levensstijl aanhoudt, dan kan uw lichaam nieuwe vetcellen aanmaken.

 • Zijn er alternatieven om armvet te verwijderen?

  Het is mogelijk om armvet op andere manieren te verwijderen, maar deze alternatieve behandelingen vragen om een chirurgische ingreep. Bij Joost Kroon bieden we geen alternatieve behandelingen aan om armvet te verwijderen.

 • Voor wie is een behandeling armvet oplossen geschikt?

  De behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen met een gemiddeld gewicht die regelmatig bewegen, maar moeite hebben om van hardnekkig armvet af te komen.

 • Draagt de armvet weghalen-behandeling bij aan gewichtsverlies?

  De behandeling is ontwikkeld om de contouren van uw lichaam te verbeteren, maar het is niet bedoeld om in één keer veel gewicht te verliezen. Opgeloste vetcellen komen niet meer terug, maar de overgebleven vetcellen kunnen weer terugkomen als gevolg van een ongezonde levensstijl.