placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Vet laten weghalen bij kin en bovenarmen

Bent u op zoek naar een effectieve niet-chirurgische ingreep om vetcellen af te breken en te verwijderen uit uw kin of armen? Bij Joost Kroon kunt u terecht voor een veilige en pijnloze behandeling zonder operatie en herstelperiode. We zorgen er met een geavanceerde procedure voor dat uw lichaam de vetcellen zal afbreken en verwijderen, doeltreffend en veilig.

 • Persoonlijke aanpak en individueel behandelplan
 • Veilige & pijnloze behandeling
 • De behandeling vet verwijderen heeft een blijvend resultaat
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.
placeholder

Stap 1

Kennismaking & consult

placeholder
placeholder

Stap 2

Behandeling

placeholder
placeholder

Stap 3

Herstel

 • Kennismaking & consult

  Als u contact met ons opneemt, dan plannen we eerst een kennismaking in. Tijdens dit consult bespreken we uw persoonlijke wensen en stellen we een individueel behandelplan voor u op. We geven een overzicht van alle mogelijke behandelingsopties en de verwachte resultaten.

 • Behandeling

  Zodra u er klaar voor bent, kunnen we de behandeling starten. De duur van de behandeling is afhankelijk van het type behandeling dat u kiest.

 • Herstel

  Over het algemeen hebben onze behandelingen zelden bijwerkingen. Mogelijk kunt u na de behandeling tijdelijke roodheid of zwelling ervaren, maar dit verdwijnt meestal snel. De hersteltijd van uw huid varieert afhankelijk van de intensiteit van de behandeling, maar over het algemeen zal uw huid binnen enkele dagen weer volledig herstellen.

Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.
 • Vet oplossen - prijzen

  Behandeling Prijs
  Consult € 50
  Vet oplossen met Aqualyx per behandeling € 800
  Vet oplossen met Belkyra per behandeling € 1200
  De consultkosten worden in verminderen gebracht bij het ondergaan van de behandeling. € -,-

Contactgegevens

Kroon Medisch Cosmetisch BV
Joost Kroon cosmetische kliniek
Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

 

Openingstijden

Maandag:09:30 – 18:00 uur
Dinsdag:09:30 – 18:00 uur
Woensdag:09:30 – 17:30 uur
Donderdag:10:00 – 18:30 uur
Vrijdag:09:00 – 17:00 uur
Zaterdag:10:00 – 17:00 uur

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de behandelingen voor vetverwijdering? Neem dan direct contact met ons op. Onze artsen beantwoorden graag uw vragen. Wilt u langskomen voor een consult? Maak dan direct een afspraak.

 • Zijn de behandelingen om vet te verwijderen pijnlijk?

  Onze klanten ervaren onze injectiebehandelingen over het algemeen als licht irritant, maar niet als pijnlijk, omdat we gebruikmaken van zeer fijne naalden.

 • Wat kost een behandeling om vet weg te laten halen?

  De prijs van een behandeling is afhankelijk van het type behandeling en de benodigde materialen.

 • Zijn er risico’s verbonden aan een behandeling vet verwijderen?

  Onze deskundige artsen werken uitsluitend met niet-invasieve middelen, waardoor de risico’s zeer klein zijn. Tijdens het consultgesprek neemt de behandelende arts de voor- en nadelen van de behandeling met u door.

 • Wanneer kan ik na een behandeling resultaat zien?

  Bij een behandeling vet verwijderen zijn de resultaten doorgaans na ongeveer 6 tot 8 weken te zien. Het resultaat is het beste zichtbaar na 3 maanden.

 • Blijven de effecten van de behandeling altijd zichtbaar?

  Met onze behandelingen lossen we het vet op, maar het is belangrijk om te begrijpen dat de overgebleven vetcellen weer kunnen terugkomen bij een ongezonde levensstijl. Als u besluit om een behandeling vet verwijderen te ondergaan, dan adviseren we om ook een gezondere levensstijl te creëren. Een gezondere levensstijl in combinatie met een van onze behandelingen zorgt voor permanente resultaten, anders zijn de effecten slechts tijdelijk.