placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder

Vet laten weghalen bij kin en bovenarmen

Bent u op zoek naar een effectieve niet-chirurgische ingreep om vetcellen af te breken en te verwijderen uit uw kin of bovenarmen? Bij Joost Kroon kunt u terecht voor een veilige en pijnloze behandeling zonder operatie en herstelperiode. We zorgen er met een geavanceerde procedure voor dat uw lichaam de vetcellen zal afbreken en verwijderen, doeltreffend en veilig.

 • Persoonlijke aanpak en individueel behandelplan
 • Veilige & pijnloze behandeling
 • De behandeling vet verwijderen heeft een blijvend resultaat
Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.
placeholder

Stap 1

Kennismaking & consult

placeholder
placeholder

Stap 2

Behandeling

placeholder
placeholder

Stap 3

Herstel

 • Kennismaking & consult

  Neem contact met ons op via 020-333 8650 om een afspraak te plannen voor een eerste gesprek. In dit gesprek bespreken we uw wensen en behoeften, analyseren we de plek waar u vet wilt laten weghalen, geven we u deskundig advies over de behandelingsmogelijkheden en bespreken we de verwachte resultaten. We stellen samen een persoonlijk behandelplan op, inclusief voorbereiding en nazorg voor uw behandeling. Mocht blijken dat een specifieke behandeling niet optimaal bij uw situatie past, dan informeren we u direct en bespreken we alternatieve opties die beter aansluiten bij uw wensen. Uw welzijn en tevredenheid staan bij ons voorop; we zullen u nooit een behandeling adviseren die niet volledig aan uw behoeften voldoet. Heeft u op voorhand al vragen? Aarzel dan niet en neem meteen contact met ons op. Uw vragen zijn uiteraard ook altijd welkom tijdens het consult.

 • Behandeling

  Zodra u er klaar voor bent, kunnen we de behandeling starten. De duur van de behandeling is afhankelijk van het type behandeling dat u kiest.

 • Herstel

  Over het algemeen hebben onze behandelingen zelden bijwerkingen. Mogelijk kunt u na de behandeling tijdelijke roodheid of zwelling ervaren, maar dit verdwijnt meestal snel. De hersteltijd van uw huid varieert afhankelijk van de intensiteit van de behandeling, maar over het algemeen zal uw huid binnen enkele dagen weer volledig herstellen.

Of bel direct 020-3338650. Maandag tot en met vrijdag van 8:00 uur tot 19:00 uur en op zaterdag van 9:30 uur tot 16:00 uur.
 • Vet oplossen - prijzen

  Behandeling Prijs
  Consult vet oplossen € 50
  Vet oplossen met Aqualyx per behandeling € 600
  Vet oplossen met Aqualyx per 3 behandelingen € 1500
  Vet oplossen met Belkyra per behandeling € 1200

Contactgegevens

Joost Kroon cosmetische kliniek
De mooiste natuurlijke resultaten
Koninginneweg 162
1075 EG Amsterdam

 

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag: 09:30 - 17:30 uur

Neem contact op voor meer informatie

Wilt u meer informatie over de behandelingen voor vetverwijdering? Neem dan direct contact met ons op. Onze artsen beantwoorden graag uw vragen. Wilt u langskomen voor een consult? Maak dan direct een afspraak.

 • Zijn de behandelingen om vet te verwijderen pijnlijk?

  Onze klanten ervaren onze injectiebehandelingen over het algemeen als licht irritant, maar niet als pijnlijk, omdat we gebruikmaken van zeer fijne naalden.

 • Wat kost een behandeling om vet weg te laten halen?

  De prijs van een behandeling is afhankelijk van het type behandeling en de benodigde materialen.

 • Zijn er risico’s verbonden aan een behandeling vet verwijderen?

  Onze deskundige artsen werken uitsluitend met niet-invasieve middelen, waardoor de risico’s zeer klein zijn. Tijdens het consultgesprek neemt de behandelende arts de voor- en nadelen van de behandeling met u door.

 • Wanneer kan ik na een behandeling resultaat zien?

  Bij een behandeling vet verwijderen zijn de resultaten doorgaans na ongeveer 6 tot 8 weken te zien. Het resultaat is het beste zichtbaar na 3 maanden.

 • Blijven de effecten van de behandeling altijd zichtbaar?

  Met onze behandelingen lossen we het vet op, maar het is belangrijk om te begrijpen dat de overgebleven vetcellen weer kunnen terugkomen bij een ongezonde levensstijl. Als u besluit om een behandeling vet verwijderen te ondergaan, dan adviseren we om ook een gezondere levensstijl te creëren. Een gezondere levensstijl in combinatie met een van onze behandelingen zorgt voor permanente resultaten, anders zijn de effecten slechts tijdelijk.