Joost Kroon naar Zuid Afrika

10 Juni, 2011 19:04

Tussen alle voorbereidingen voor de nieuwe kliniek in nog even een job als “Key Opinion Leader”…Ik werd uitgenodigd om te spreken op het esthetische congres van Afrika.

Joost Kroon naar Zuid Afrika

Jaarlijks wordt dit in Zuid Afrika gehouden. Elk jaar komen vele Afrikaanse cosmetisch artsen naar Pretoria om de laatste nieuwtjes op het gebied van cosmetische geneeskunde te aanschouwen. Ik heb er vijf presentaties gehouden gevolgd door een demonstratie midden in het auditorium. Verder op de stand van het bedrijf dat me had uitgenodigd nog een aantal extra demonstraties / behandelingen gedaan, want er kwamen meerdere zuid Afrikaanse collega’s naar me toe met de vraag of ik ze kon behandelen. Dat vond ik natuurlijk een grote eer al haalde ik me wel een hoop extra werk op de hals door daar ze één voor één te behandelen. Het leuke was dat er een hoop publiek op af kwam.

< Volbella voor de lippen, mondhoeken en liplijntjes Start nieuwe kliniek: Joost Kroon – cosmetische kliniek >

» Terug naar het overzicht