Kies altijd voor een ervaren en betrouwbare cosmetische kliniek

14 November, 2014 10:26

De afgelopen jaren is er veel aandacht besteed aan cosmetische behandelingen.  In de media zien we steeds meer tv programma’s terugkomen waarin Botox behandelingen worden uitgevoerd. Door de media aandacht zien we zowel in bladen als op internet steeds meer advertenties terugkomen over ‘voordelige Botox behandelingen’. Dokter Joost Kroon wilt u door middel van dit artikel waarschuwen voor onervaren en onbetrouwbare cosmetische klinieken die ‘stunten’ met goedkope Botox behandelingen.

Wanneer u besluit om een cosmetische arts in te schakelen, dan verwacht u na de behandeling dat het gewenste resultaat is behaald. Dokter Joost Kroon wil benadrukken dat u voor het optimale resultaat altijd moet kiezen voor een cosmetische arts die is aangesloten bij de NVCG (Nederlandse Vereniging Cosmetische Geneeskunde). De NVCG is onder andere opgericht om de kwaliteit van cosmetische behandelingen te waarborgen. Wanneer u aanklopt bij een cosmetische kliniek die is aangesloten bij het NVCG, kunt u rekenen op het volgende:

  • U wordt op een passende manier geïnformeerd over de gewenste behandeling en het resultaat;
  • U wordt op een eerlijke en realistische manier geïnformeerd over het te verwachte resultaat;
  • De behandeling wordt uitgevoerd op een professionele en correcte manier door een ervaren arts;
  • U wordt op de juiste manier geïnformeerd over de mogelijke nazorg.

Dokter Joost Kroon is één van de gecertificeerde artsen die is aangesloten bij de NVCG. Naast de behandelingen die dokter Joost Kroon dagelijks uitvoert is hij ook actief als trainer. Zo leidt hij beginnende artsen op om behandelmethodes op de juiste manier uit te voeren.

Heeft u vragen over de kwaliteit van onze behandelingen of wilt u graag meer te weten komen over onze cosmetische kliniek? Neem dan gerust contact met ons op.

< Botox, ook voor mannen! Een facelift zonder operatie? >

» Terug naar het overzicht