Liselotte Pauw huidtherapeute bij Joost Kroon

23 September, 2019 15:42

"Met heel weinig facetten kun je een langdurig mooi resultaat bereiken.”
Wist je dat je lang niet altijd botox en filler nodig hebt om er jonger uit te zien? Huidtherapeute Liselotte Pauw (27) - ruim vijf jaar verbonden aan Joost Kroon cosmetische kliniek in Zuid – weet met haar expertise in licht- en lasertherapie fantastische resultaten voor haar cliënten te behalen.

EERLIJKHEID IS DE BASIS
Liselotte werkt nauw samen met de cosmetisch artsen van Joost Kroon cosmetische kliniek. “Wanneer iemand er jonger uit wil zien, dan is dat niet alleen een kwestie van een rimpeltje behandelen, maar kijken we naar het gehele verouderingsproces. Dat is ook de reden dat Joost heeft besloten om aanvullend met huidtherapie te gaan werken. Hij kreeg cliënten op bezoek, waarvan hij eigenlijk dacht: ‘jij hebt helemaal geen injectables nodig, jij kunt met een goede huidtherapeut al een veel mooiere huid bereiken’. Daar is hij dan ook heel eerlijk in. Die eerlijkheid is de basis binnen onze praktijk.”

EEN LEVEN LANG EEN MOOIE HUID
Liselotte is onverminderd nieuwsgierig naar die verhalen van haar cliënten. “Iedere huid die ik tegenover mij heb, vertelt een eigen verhaal. Het zegt iets over hoe je met je huid omgaat, wat voor producten je gebruikt en over je levensstijl. Dit verhaal vormt de basis voor de richting die ik opvaar om de doelen van mijn cliënten te bereiken. Mijn streven is ‘een leven lang een mooie huid’.”

GEEN QUICK-FIX, MAAR LANGE TERMIJN
Een langdurig mooie huid is niet met slechts een of twee behandelingen te bereiken. Liselotte kiest voor een lange termijn aanpak. “Er zijn chronische huidproblemen waarvoor op de lange termijn goed onderhoud nodig is; zoals rosacea, acne, pigmentstoornissen of overbeharing. Andere vragen komen vanuit een esthetische hoek. Ook hier geldt dat wanneer je voor een langdurig mooie huid wilt gaan, het gewenste resultaat tijd kost. Liever stel ik samen met mijn cliënten een persoonlijk behandelplan op over hoe wij de huid het beste kunnen verzorgen. Dat betekent echt niet dat je iedere maand in een kliniek hoeft te zitten. Met heel weinig facetten kun je al een langdurig mooi resultaat bereiken!”

DE JUISTE COMBINATIES
Naast licht- en lasertherapie voor huid en haar, is Liselotte gespecialiseerd in chemische peelings, voert ze behandelingen voor haarverwijdering en -stimulatie uit en doet zij aan algemene huidverbetering door middel van skin boosters en micro needling. “Welke behandelmethode het beste past bij een cliënt verschilt per huidverhaal. Vaak pas ik verschillende behandelingen toe voor een optimaal resultaat. De voordelen van zo’n combinatie is dat je op alle fronten resultaat bereikt.”

KWALITEIT EN VEILIGHEID
Door de vele mensen die ze heeft mogen helpen, weet Liselotte wat de te verwachten resultaten van behandelingen zijn. Met fotomateriaal kan ik goed laten zien welke veranderingen anderen doormaakten en daarmee zie ik al gauw of dit doel overeenkomt met de wens van de persoon die bij mij aanklopt.” Wat vindt Liselotte van de prachtige gladde huidjes die we tegenkomen op social media? “De blogs, vlogs en Instagram zijn enerzijds heel fijn voor het verspreiden van de informatie over de mogelijkheden binnen ons vakgebied. De informatie moet alleen niet misleidend zijn. De ene huid is namelijk de andere niet. Elke huid verdient een op maat gemaakte behandeling. Laat je dus altijd adviseren door een deskundige in plaats van zelfonderzoek te doen op basis van social media.”

Tekst: Jeffrey Struijk, ZOZ Media

Joost Kroon cosmetische kliniek
Koninginneweg 162
020 333 86 50
www.joostkroon.com

Botox tegen overmatig zweten >

» Terug naar het overzicht