Start nieuwe kliniek: Joost Kroon – cosmetische kliniek

28 Mei, 2011 10:12

Start nieuwe kliniek, Joost Kroon – cosmetische kliniek

Twee weken geleden benaderd via facebook. Of ik wilde komen praten over de start van een nieuwe injectables kliniek. Het was de eigenaar van de Zwaluwhoeve, Harald van Panhuis, die even wilde kletsen. Drie gesprekken later is de samenwerking een feit en gaat het gebeuren. Er wordt meteen vaart achter gezet.

Start nieuwe kliniek, Joost Kroon – cosmetische kliniek

Joost Kroon – cosmetische kliniek

In de CitySpa – Amsterdam (sarphatistraat 32, Amsterdam) ga ik de bovenverdieping huren. Ik zal er mijn eigen cosmetische kliniek gaan starten. Super spannend!! Waar ik altijd al van droomde gaat nu gebeuren. Gisteren mijn baan opgezegd bij de Bergman kliniek. Dat was natuurlijk spannend, want het is natuurlijk een prachtige en gerenommeerde kliniek waar ik drie jaar met plezier heb gewerkt. Maar eerlijk gezegd is het denk ik mooi geweest. Tijd voor een nieuwe uitdaging. En dat is het zeker weten.

Planning: 13 juni krijg ik de sleutels… Vanaf dat moment is er behandeling mogelijk. De officiële opening volgt begin juli gevolgd door een open dag.

Logo en website zijn in de maak. Daar zal ik natuurlijk zeker nog over berichten. Ik heb steeds gezegd dat ik liever niet wil spammen op mijn blog/twitter en facebook, maar zeker in het begin zal ik misschien toch stiekem klein beetje spammen om mezelf een beetje te promoten. Ik kan natuurlijk alle clicks en bezoekjes naar de site erg goed gebruiken.

Naam: Joost Kroon – cosmetische kliniek

Website: www.joostkroon.com

< Volbella voor de lippen, mondhoeken en liplijntjes

» Terug naar het overzicht