afspraak maken bij Joost Kroon op Curacao

Online afspraak makenBel +599 9 788 2020

Maak een afspraak bij Joost Kroon cosmetische kliniek voor een cosmetische behandeling met een natuurlijk resultaat. Joost Kroon is onder andere gespecialiseerd in Botox behandelingenfillerbehandelingen en Liquid FaceliftDaarnaast kunt u bij Cosmetic Center Curaçao ook terecht voor verschillende huidverbeterende behandelingen welke te boeken zijn via Cosmetic Center Curaçao zelf. 

Het is mogelijk om zelf online uw afspraak bij Joost Kroon in te plannen. Maak via onze online agenda direct een afspraak met Joost Kroon op Curaçao. Bij Cosmetic Center Curaçao kunnen ze je vertellen wanneer de volgende keer is dat dokter Joost Kroon op het eiland is. Maakt u liever telefonisch een afspraak of heeft u nog vragen over een van onze behandelingen? Dan kun u ons bellen via +599 9 788 2020.

Contactformulier

Wilt u dat wij contact met u opnemen voor het maken van een afspraak of het beantwoorden van uw vragen? Laat dan uw gegevens achter via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Aanhef
Naam*
Emailadres*
Telefoonnummer
Betreft*
Bericht*

We wijzen je op ons Privacyreglement.

Annuleren van uw afspraak

Heeft u een afspraak gemaakt maar kunt u onverhoopt toch niet aanwezig zijn? Annuleer uw afspraak dan uiterlijk 48 uur van te voren telefonisch via +599 9 788 2020. Wanneer u minder dan 48 uur voor uw afspraak annuleert, dan brengen wij ANG 50,- kosten in rekening.

 

Contactgegevens

Joost Kroon cosmetische kliniek op Curaçao
Cosmetic Center Curaçao
Landhuis Pos Cabai
Willemstad
Curaçao

T: +599 9 788 2020
E: info@joostkroon.com

Openingstijden:

Ongeveer 3-4 keer per jaar 1 week aanwezig bij Cosmetic Center Curaçao.