Rimpels voorhoofd

Botox is een effectief middel om rimpels op het voorhoofd te verwijderen en te voorkomen. Het resultaat is een jonge en frisse uitstraling. Het voorhoofd is weer glad en u heeft geen diepe rimpels meer. Bij Joost Kroon cosmetische kliniek bent u altijd verzekerd van een prachtig en natuurlijk resultaat. We werken uitsluitend met hoogwaardige producten. Dankzij onze professionele en persoonlijke aanpak stellen we uw wensen altijd centraal en realiseren we de mooiste resultaten.

  • Rimpelbehandeling vanaf € 210,-
  • Rimpels effectief verminderen en voorkomen
  • Eerlijke en veilige behandelingen
  • Altijd een prachtig en natuurlijk resultaat
  • Gecertificeerd lid van de NVCG
  • 4 tot 12 maanden zichtbaar resultaat

Meer informatie over het verwijderen van uw voorhoofdrimpels met Botox? Plan een vrijblijvend consult in door te bellen naar 020 333 8650 of maak direct een afspraak via de onderstaande button.

Rimpels op het voorhoofd verwijderen met Botox

Met een Botox behandeling zijn rimpels op het voorhoofd erg goed te behandelen. Door Botox in de voorhoofdspier te injecteren, ontspant deze en kan de huid zich herstellen. Rimpels verminderen zichtbaar en het voorhoofd wordt weer glad. Bovendien zorgt Botox ervoor dat nieuwe rimpels tijdelijk worden voorkomen. Bij Joost Kroon cosmetische kliniek hanteren we een persoonlijke aanpak waarbij uw wensen centraal staan. Zo bent u altijd verzekerd van de beste resultaten.

1. Het consult

Voorafgaand aan de behandeling vindt er een consult plaats waarbij de arts samen met u een persoonlijk behandelplan opstelt. Tijdens dit consult is er genoeg ruimte voor vragen. Hierbij kunt u uiteraard rekenen op onze kennis en ons advies. De daadwerkelijke behandeling kan direct na het consult plaatsvinden of we plannen die op een later moment in.

2. De behandeling

Wanneer u er klaar voor bent, beginnen we aan de behandeling. De behandeling duurt maximaal 15 minuten en is vrijwel pijnloos. Door middel van een heel dun naaldje injecteert de arts Botox in het voorhoofd. De benodigde hoeveelheid is afhankelijk van de ernst van de klachten.

3. Het resultaat

Het resultaat van een Botox behandeling is niet direct zichtbaar. Het effect van de behandeling merkt nu na enkele dagen. De rimpels verzachten en u heeft een frissere uitstraling. Twee weken na de behandeling ziet u het optimale resultaat van de behandeling. Om te voorkomen dat de Botox zich verspreidt, moet u de eerste 24 uur voorkomen dat er druk wordt gezet op het behandelde gebied. We adviseren u om 24 uur niet te sporten. Ook is het beter de sauna twee dagen te mijden.

Hoe ontstaan voorhoofdrimpels?

Rimpels op het voorhoofd ontstaan door het optrekken van de wenkbrauwen. Door het aanspannen van de voorhoofdsspier vouwt de huid op het voorhoofd zich samen met rimpels als gevolg. Als u jong bent verdwijnen deze rimpels weer zodra u het voorhoofd ontspant. Na het 25e levensjaar neemt de hoeveelheid elastine in de huid af. Daardoor wordt de huid minder soepel en minder elastisch. Vanaf die leeftijd merkt u dat lijntjes minder snel wegtrekken en gemakkelijker in de huid blijven zitten. Vooral mensen met een sterke mimiek trekken hun wenkbrauwen tijdens het praten steeds op, waardoor er veel diepe rimpels in het voorhoofd ontstaan.

Kosten van de behandeling

De kosten van de behandeling beginnen bij € 210,-. Het is mogelijk om de behandeling te combineren met het verwijderen van rimpels op andere delen van het gezicht. Bekijk onze prijslijst voor het volledige overzicht.

Producten voor de voorhoofdrimpel behandeling

Bij Joost Kroon cosmetische kliniek maken we uitsluitend gebruik van hoogwaardige merken. Om rimpels op het voorhoofd te verminderen en tijdelijk te voorkomen, gebruiken we Botox. Diepe rimpels die reeds zijn ontstaan in de huid kunnen we opvullen met Juvéderm. Dit is een filler op basis van hyaluronzuur. Alle producten waar we mee werken zijn veilig en worden gedurende enkele maanden op een natuurlijke manier afgebroken door het lichaam.

Veelgestelde vragen

De meeste mensen ervaren de behandeling tegen voorhoofdrimpels als niet pijnlijk. Het gevoel is te vergelijken met speldenprikjes.

> Sporten of zware lichamelijke activiteiten: tot 24 uur na de behandeling
> Sauna: tot 2 dagen na de behandeling
> Zonnebank: tot een week na de behandeling
> Schoonheidssalon: tot 2 weken na de behandeling
> Het gebruik van bloedverdunnende medicatie. De arts adviseert u voor de behandeling welke medicatie u tijdelijk dient stop te zetten.

Het resultaat van de behandeling is niet direct zichtbaar. Het effect wordt enkele dagen na de behandeling geleidelijk zichtbaar. Het eindresultaat ziet u twee weken na de behandeling.

Het effect van de Botox behandeling is tijdelijk. Hoelang het effect aanhoudt, verschilt per persoon. U kunt rekenen op een effect van 6 tot 12 maanden.

Botox behandelingen worden toegepast zonder ernstige bijwerkingen. U kunt na de behandeling merken dat het geïnjecteerde gebied licht opgezwollen is. De zwelling trekt na een dag volledig weg. In sommige gevallen ontstaan er kleine blauwe plekjes op het geïnjecteerde gebied. Deze blauwe plekjes zullen binnen enkele dagen compleet verdwijnen.

Gerelateerde behandelingen

Botox is ook zeer effectief in het behandelen van:

 

Contact opnemen

Met een Botox behandeling zijn rimpels op het voorhoofd goed te behandelen. Heeft u vragen over onze behandeling tegen voorhoofdrimpels of wilt u langskomen op consult? Bel ons via 020 333 8650 of maak direct een afspraak online.